Last news in Fakti

9 Март, 2021 00:30 11 211 89

Потни тениски, порно с животни и още забавни секс странности, погледнати под сериозен научен ъгъл

  • секс-
  • проучвания-
  • странни

Сексът в странните научни изследвания

Потни тениски, порно с животни и още забавни секс странности, погледнати под сериозен научен ъгъл - 1
Снимкa: Shutterstock

Реално до средата на ХХ век научни изследвания по темата секс не са провеждани: интимната сфера от живота ни е запечатана с толкова много табута, че учените просто не смеят да изследват проблемите, за да не бъдат охулени. В наши дни обаче, нещата са коренно различни: научните публикации по човешката сексуалност са хиляди, а някои от тях са – меко казано – странни, пише dnesplus.bg. Ето няколко такива:

Изследване на потни тениски

През 1995 година швейцарският биолог Клаус Ведекинд провежда точно такъв научен експеримент. На двама мъже е поставена задачата две поредни нощи да спят с една и съща тениска. Към тези двете са добавени още 4 неносени тениски и след това 49 жени са помолени да ги помиришат и да ги сортират по степента, по която ароматът ги привлича или отблъсква.

В крайна сметка се оказва, че колкото по-различен в генетично отношение е мъжът от жената, толкова повече на дамата се нрави ароматът му. Излиза, че в мозъка на жените съществува специално „софтуерно обезпечение“, което им позволява да подбират партньорите си по миризмата. И в това има логика, като се отчете фактът, че точно разликата в гените на родителите дава по-стабилна имунна система на децата им.

Не бива това да се приема като напълно меродавен съвет, но все пак, жени, ако желаете децата ви да са с добре работеща имунна система, помиришете мъжа, преди да е успял да се залее с дезодорант или парфюм. Между другото, в същото изследване става ясно и още нещо важно: ако жената ползва хапчета за орална контрацепция, оценката ѝ за миризмите са променя на точно противоположния полюс.

Порно с животни и женската смазка

Психофизиологът от катедрата по психология в Университета Куинс в Канада, Мередит Чивърс, е известна в научните среди с изследванията ѝ, посветени на възприемането на порнографията. В нейната лаборатория участниците в експериментите ѝ са облепяни с десетки датчици, а след това им прожектират разнообразни видео материали – от най-обикновени и до такива, в които е заснето чифтосване между животни.

През 2010 година са публикувани данните от мащабните проучвания, които Мередит Чивърс провежда. От тях става ясно, че „силният пол“ е много простичко устроен: хетеросексуалните се възбуждат от жени, гейовете – от мъже, а субективната оценка за възбудата, която мъжете сами си дават, малко се различава от онази, която регистрират приборите.

При жените обаче нещата се оказват далеч по-сложни: първо става ясно, че при тях секретирането на смазка се случва буквално при всяко порно клипче, без значение какви са „главните герои“, които участват – водопроводчици, електротехници, градинари или шимпанзета. В същото време, дамите твърдят, че ги възбуждат само сценарии, които са упоменали в попълнените специални анкети.

Изводът е очевиден: „подмокрянето“ при жените не е гаранция за наличието на възбуда у жената, а смазка се появява винаги, когато жената се „сблъсква“ с нещо, свързано със секс. Учените смятат, че това е своеобразен защитен механизъм – рефлекторна проява, която позволява да се предпазят стените на влагалището от травми, ако жената пряко своите желания бъде въвлечена в сексуален контакт.

Определяне на способността за вагинален оргазъм по походката на жената

В средите на специалистите психологът Стюард Броуди е заслужил славата си на фанатичен привърженик на вагиналния оргазъм. Според него, това е залог за здраве и добро настроение при жените. През 2008 година Броуди събира в едно изследване 16 жени, от които седем са от онези щастливки, които могат да получават оргазъм от вагинален секс, докато другите девет никога не са се радвали на „голямото О“ без допълнителна стимулация. Участничките в експеримента са помолени да извървят 100 метра, докато в същото време си представят, че са в отпуск и с любимия мъж. Разходката им е записвана на видео.

След това видео материалите са предадени на двама професори със специализация в сексологията, като целта е специалистите да се опитат по походката да разберат, кои от заснетите жени са способни да изживяват оргазъм само от вагинален секс. Резултатът от изследването: двамата професори точно разпознават в 13 от 16-те случая, т.е., по походката на жените са отговорили същото, което и жените са посочили в анкетните си карти. Трите разминавания намират логично обяснение с това, че са при жени, които до този момент не са изпитвали такъв оргазъм и е възможно в бъдеще да го преживеят, стига да срещнат подходящи партньори.

В конкретния случай обаче има две важни неща за отбелязване: първо, твърде малкият брой на участвалите в експеримента и второ, не е ясно доколко честно са разказали за себе си анкетираните дами. И още нещо, което е може би съвсем изкривява нещата – Броуди насочващо подбутвал колегите си с „Не, не, пак го изгледай: та тя не върви, а направо лети!“.

Не забравяйте, че наличието във влагалището на жената на чувствителни зони се дължи на това, че към стените му са прилепени „крачетата“ на клитора. Така че, всички оргазми са еднакво полезни!

За да привличат мъжете, жените трябва да са разсъблечени, но не много

Изследователи от Университета в Лийдс решават да изяснят, колко дрехи трябва да облече една жена, за да привлича мъжкото внимание. За целта се впускат в наблюдения, провеждани в множество нощни клубове, за да пресметнат колко често мъже се впускат да канят на танц определени жени.

Съставена е скала, по която за голи ръце дамите получават 10% „разголване“, за голи крака – 15%, а останалите проценти са разпределени за другите достъпни за погледа части от женското тяло. Учените достигат до заключение, че разголените на 40% жени се ползват с два пъти по-голямо мъжко внимание, отколкото онези, които са „по-навлечени“ и в случай, че процентът на „разголеност“ падне под 40%, мъжкото внимание рязко изчезва.

Докторът по психология Колин Хендри, която ръководи въпросното изследване, смята за логично следното обяснение: жените, които обичат да се разголват прекомерно, се възприемат от мъжете като потенциално неверни, затова и мачовците предпочитат да не се впускат във връзки с тях. Общият извод от изследването е, че жената, която иска да грабне вниманието на мъжете по време на купон, следва да бъде на 60% облечена, да носи прилепващи по тялото дрехи и да умее да танцува съблазнително.

Всъщност жените и без намесата на „група английски учени“ знаят как да съберат погледите на мъжете в нощните заведения.

Възбудата помага да се преодолее погнусата

Холандски учени са доказали, че сексуалната възбуда има неочакван страничен ефект: понижава естественото у мнозина хора усещане за погнуса.

Участващите в експеримента жени са разделени на две групи. На едната група са демонстрирани еротични филми, на другата – не. След това участничките са помолени да извършат поредица от дейности – да пият вода от чаша, в която плават насекоми и да си избършат ръцете с мръсна салфетка.

От експеримента става ясно, че у жените, които са гледали еротични филми и има определено ниво на сексуална възбуда, проявите на погнуса са далеч по-малко, отколкото при жените от втората група. Изводът е, че жените следва да помнят простичко правило: не забравяйте за безопасността и в разгара на страстите не вършете глупави неща, защото чувството за погнуса ни е дадено от природата с целта да ни помага да избягваме болести и неподходящи сексуални партньори.

Бонус: да си припомним и удостоените с анти-Нобеловата награда постижения. Шнобелите се раздават за „научни постижения, които първо предизвикват смях, а после ни карат да се замислим“.

През 1991 година Кларк Греъм, който е радетел за подобряване на човешката раса, получава наградата за създаването на Репозиторий на гениални зародиши – банка за сперма, която съхранява образци само от олимпийски шампиони и носители на Нобелова награда.

Шнобел за медицина през 1993 година е присъден на учени за изследване на тема: „Неотложна помощ при наранявания на пениса, причинени от цип на панталоните“.

През 1995 година наградата е присъдена на изследване, посветено на „Чужди тела в правото черво: описание на случаи и всеобхватен обзор на световната литература [за такива случаи]”. В списъка, авторите на изследването са включили седем случая на електрически крушки, две фенерчета, бижутерски трион, замразена свинска опашка и табакера.

През 2000 година Шнобел по химия получават учени от Калифорнийския университет за откритието, че от гледна точка на биохимията, романтичната любов не може да бъде различена от тежко нервно разстройство от маниакален тип.

Три години по-късно служителят на Природо-научния музей в Ротердам, Киис Моликер, е удостоен със Шнобел за първото научно описание на прояви на хомосексуална некрофилия при дивите патици. Той наблюдава, мъжка дива патица в продължение на половин час се опитва да „оправи“ друг мъжки екземпляр, загинал, след като се удря в стъклената фасада на музея.

През 2007 година Шнобелова награда за мир получава лабораторията „Братя Райт“ към ВВС на САЩ за предложението да се разработи „бомба – гей“, под влиянието на която противниковите войници да изпадат в състояние на неудържимо привличане един към друг.

Година по-късно Джефри Милър, Джошуа Тибур и Брент Джордън са удостоени с приза за това, че установяват, че професионалните стриптизьорки, специализирани в танци в скута на поръчалият ги, получават по-големи бакшиши, ако са в период на овулация.

През 2009 година награда е присъдена на Елена Бондар, Рафаел Ли и Сандра Марихън за изобретеният от тях сутиен, който в случай на нужда се превръща в два броя респираторни маски.

През 2013 година екип тайландски медици получава наградата за разработка на медицинска методика за действия в случаи на ампутация на пениса от разгневена съпруга (с изключение на случаите, когато част от пениса е изядена от патица).

През 2019 година Шнобел получават Роджър Миусет и Бурас Бенгудиф за „измервания на асиметричните температури на тестисите при голи и облечени пощальони във Франция“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сенегалски щуцер

    9 1 Отговор
    Къде сте душици?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГРАД КАЗАНЛЪК

    11 19 Отговор
    много се радвам отново да ви благодаря за поредната изключително интересна и информативна информация госпожо МАРИНОВА ас смятам че по темата няма нищо строго ИНДИВИДУАЛНО порното е много ВРЕДНО води до социопатизъм развращениа и бес грамотнос а порното с животни да не говорим както не веднъж съм цитирал един ТИТАН на българската журналистика леглото е място за ласки и любов а не обор за крави и волове и най важното винаги ще бъде РОМАНТИКАТА но и вчера и днес съм прекалено щастлив за да пиша повече защото вчера приятелката ми каза ДА и най накрая ще се оженим ас и споделих притесненията ми за първата брачна нощ и че ме е страх да не загубим РОМАНТИКАТА в нашите отношения но тя ме успокои и ми каза че преди мен е имала само един приятел и също романтиката е особено важна ХУБАВАТА новина за почитателите ми тук е че ще имат още известно време да се насладят на моите ФИЛОСОФСКИ коментари защото моята ВЕСИ си хареса една малко скъпа булчинска рокля и колие и гривна които ще отиват на роклята и сватбата ще се позабави защото ще трябва ДЪЛГО време да спестявам за тези неща и за други расходи покрай сватбата но ВАЖНОТО е че вече сме ЗГОДЕНИ живота е ХУБАВ

    Коментиран от #17, #25, #29, #46, #52, #53, #56, #58, #89

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 11 Отговор

    До коментар #17 от "Ккк":

    а господине недейте да убиждате да убиждаме можем всички но не е ВЪЗПИТАНО така но важното е че ас съм вече ЗГОДЕН и другото няма значение бъдете щастлив и вие живота е ХУБАВ по здрави ГЕНАДИ ник ГРАД КАЗАНЛЪК

    Коментиран от #49

  • 20 сър Чобан

    11 1 Отговор
    Венелинке ти с кое животно запотяваш тениската?
  • 21 111

    5 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Възбудата помага да се преодолее погнусата.
    Едно скромно българско момче отишло да учи във Франция. Един-два месеца след това майка му се обадила по телефона, питала го как е свикнал ли е с тамошните табиети, с храната, как се справя с езика.
    Ами, мамо, к'во да ти кажа – отговорило момчето, – с езика свикнах, ама с миризмата още не съм.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Риййй Новости

    6 0 Отговор
    Не стана ясно от статията, жените възбуждат ли се от порно с жени и животни?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ГратКазамнлък

    4 1 Отговор
    Има, софтуерно замъгляне, да иде у психото, там има и смаска и слус и стриптийз..!
  • 46 МАЙОРА

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Първо - Развращения не се пише така. И второ - честито, мой човек. Да сте живи и здрави ти и Веси.

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Живи здрави

    8 0 Отговор

    До коментар #46 от "МАЙОРА":

    ...да е пълен двора с крави, а кошарите с овце.
  • 49 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Сгоден се пише брато.Ниписал си ЗГОДЕН това има друг смисъл.

    Коментиран от #55

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Анти Чалга

    7 1 Отговор
    Тоя път ме разби . Порното води до социопатизъм. Кой ти каза това.Такъв термин няма . Социопат да , за човек който трудно или никак , не се вписва в социална среда. Но от гледане на порно да станеш такъв .И стига с този дървен философ . Запомнил си една тъпотия за говеда , и само това си пишеш.Пиши правилно и използвай препинателни знаци.
  • 52 Хайл

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Какво ще чакаш , първа брачна нощ , то само така се нарича . И след годежа се прави секс . То ако въобще не правиш , ще се пръснеш.Освен ако не лъскаш , знаеш какво . Само да не кажеш,че и това бе правиш щото било вредно.
  • 53 Масаон

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Мама тати да помагат , що ще се мъчиш и ти . А тя имали пари за твоя костюм . Тя трябва да ти го купи . И нейните родители и те трябва да пуснат нещо. За правописа и словореда , нямам думи . Пълен отврат . Сгоден - ЗГОДЕН си писал я се замисли , точно какво си написал , че това значи нещо да ти отива или пасва . Пак с малка буква няма препинателни знаци . Ужас. Кой е тоя даскал дето те учил да пишеш.

    Коментиран от #57

  • 54 МаникюраН970051

    1 3 Отговор
    Много интересно и научно е описано. Тази вечер като се видим с монтьора след шест и половина ще го прочетем пак.Малко е дълго обаче.

    Коментиран от #61

  • 55 ГРАД КАЗАНЛЪК

    4 5 Отговор

    До коментар #49 от "Гост":

    благодаря за поправката господине вече ще пиша СГОДЕН просто го чувах с З като го казвам и за това така го и написах моя грешка бъдете жив и здрав
  • 56 Гормогон

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Пак ме развесели . С правопис , с термини и философски мисли.Пише се СГОДЕН не Згоден. И стига писа за тези крави и волове . Едно си баба знае едно си бае.Научол си на изуст една мисъл и това е. А порното не води до , социопатизъм , за пръв път чувам за това. Според теб повечето хора са такива . Няма човек по не един път да не е гледал такова. Значи всички са такива .Абсолютна глупост е това.Койти го каза , баба , дядо или тати.
  • 57 ГРАД КАЗАНЛЪК

    1 5 Отговор

    До коментар #53 от "Масаон":

    ами не господине бащата на ВЕСИ който ще ми бъде тъст каза в НЕДЕЛЯ че ми поверява най СКЪПОТО си - дъщеря си и ас трябва да поема всички расходи покрай сватбата и да я накарам да се почувства като кралица в сватбения й ден като се замислих той наистина е ПРАВ защото няма по добра от нея тя обича РОМАНТИКАТА, рози, КРАСИВА е като поп фолк певица и е ДОБЪР човек за това сватбения й ден трябва да е на истина СПЕЦИАЛЕН ас ще спестявам усилено и ще стане ВАЖНОТО е че вече сме СГОДЕНИ

    Коментиран от #59, #64, #67, #69

  • 58 Замбо

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Честито . Браво на вас . Сега и правописа да оправиш. Че как пишеш . Първокласник ще ти се смее. А за другите който си писал . Мислете и тогава пишете . Разнообразете мисълта си . Едни и също . Цитирате една мисъл на професора . Но тя ми се вижда отвратителна , макар , че е метафора . Малко е гадно да се сравнява легло с обор и хората с говеда . Намери друго сравнение .Нещо по така , да бе обижда , ви както виждам не харесвате по стренни техники в леглото . Така че това си е за вас . Но другите пробват .
  • 59 Ахмак

    7 2 Отговор

    До коментар #57 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Не мога да повярвам колко си прост .100% не си българин .Рядко тъпо koпeле.Добре че не го осъзнава ,не се знае какво може да направи.Бавноразвиващ ли си.Ако е така ,ще те разбера.Имаю съвет.Или спри да пишеш, или го прави с граматичен речник в ръка. Простотията ти е много противна и дразни хората.

    Коментиран от #65

  • 60 Не зная, дали и не е интересно,

    3 1 Отговор
    Неграмотник ще разбере ли толкова много излишни думи, но друго е лошото,, че се,, котира,, неграмотността и грозотата...!
  • 61 Канадска ливада

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "МаникюраН970051":

    Всяка жена обича, да е дълго, няма притеснения от това!
  • 62 Браво

    2 0 Отговор
    В България няма свобода на слово не разбрахте ли на111 място сме
  • 63 Аз40🏴‍☠️

    3 0 Отговор
    Внимание: Нормализация на зоофилия!
  • 64 д-р Стоянов, психиатър

    6 0 Отговор

    До коментар #57 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    най-важното е че е КРАСИВА като фолк-певица, не разбрахме като чалга певица с хирургическа намеса ли.....имате супер ценностна система, в един момент се отвращавате от порното а боготворите чалгата където някой клипове почти граничат с порно и могат да се категоризират като софт порно като в зората на този "жанр" - без анатомични подробности. имате сериозни психиатрични отклонения - раздвоение, социопатия, мизантропия, нарцисизъм. мисля че трябва да се водите на отчет в психиатрията в Стара Загора,
  • 65 Шоп от СО

    7 1 Отговор

    До коментар #59 от "Ахмак":

    Кефи ме как се палят всички. Козлодуйчо/Казанлъка навярно е някой ученик с много свободно време който се забавлява как всички балъци му се връзват :D

    Коментиран от #71

  • 66 Mijena

    1 3 Отговор
    devil къде си?

    Коментиран от #76, #88

  • 67 Масаон

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Какви ги пишеш . По традиция и двете семейства , дават пари. Не сме в Америка булката да си купи рокля , а младоженеца да му мисли . Тука и двете семейства са на едно. Аз като се жених , купих роклята , а тя моя костюм. А свадбата по равно , се плати от двете страни.И кумувете имаха своя дял макар и за подробни неща. А щом сте сгодени при теб ли живее. Може и по скромна свадба да направите . За нея костюмче пак става, и е модерно . През райсъвета за потпис ,без църква и малко хора в тесен семеен кръг.
  • 68 Отвратен

    5 0 Отговор
    Изразих мнението си в коментар още в 06:30 докато си сърбах кафето,сега влизам и гледам ,че е ..."забърсан" ...и не само моя ... близо над 50% ....Голямо "усърдие" от тая ,която е писала статията ... Толкова голямо, че ако прилага тези си "хигиенни" навици и към дупките ,дето си ГО слага ...цена няма да има ...
    ОТВРАТ ...ФАКТИчески ..НЕПОНОСИМ !
  • 69 Хайл

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Леле егати правописа. А щом сравняваш Веси със чалга певица . Как изглежда с много силикон и ботокс . Че те изглеждат така .Само твоето семейство ще дава пари ,за свадба . А нейното кво се правят на ощипани. И те трябва да се включат . Че ако те чакат да събираш пари , ще бъде бая дълъг годеж. А на годежа после пробвали бъдещата булка , дали става в леглото. Или ще чакате до свадбата .

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 д-р Стоянов, психиатър

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Шоп от СО":

    и аз точно това исках да проължа в предния си пост. ако това са искрени изказвания има сериозен проблем. ако е инсценировка е много умел комедиен акт, както и провокация към тези във форумите обществото

    Коментиран от #74

  • 72 ГРАД КАЗАНЛЪК

    1 3 Отговор

    До коментар #69 от "Хайл":

    ще чакаме до сватбата господине в това няма никакво съмнение другото е КРАЙНО НЕДУПУСТИМО и нейното семейство не се правят на ощипани те дават най скъпото си своята дъщеря така каза баща й и е ПРАВ ас трябва да си поема нещата финансово роклята дето иска тя е малко скъпа сребърните колие и гривна които ще си отиват с нея също но тя каза че този ден е много специален за жената и трябва да се постарая иначе явно не я обичам толкова а пък ас си я обичам много и ще направя всичко възможно вярно годежа може да е по дълъг но важното е че вече сме СГОДЕНИ

    Коментиран от #73

  • 73 Гледам и не вярвам на ушите си

    4 0 Отговор

    До коментар #72 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Защо даваш съвети за секса, като афишираш, че нямаш опит? Би трябвало като разбираш от нещо, тогава да изразяваш мнение, без значение за какво. И най-важното, статиите са с определени теми, а ти пишеш, че всичко е лошо и недопустимо. Ако е така, не чети статиите и не пиши. Не си натрапвай и идиотизмите, каквито няма и при дълбоко религиозните.
  • 74 Що ли тъй

    3 0 Отговор

    До коментар #71 от "д-р Стоянов, психиатър":

    Дали сте психиатър, докторе? Ако ли ДА дали можете да кажете, защо толко много хора не осъзнават "философските" творения,на човек, който си прави гаргара и брои балъците.

    Коментиран от #75, #77

  • 75 Балъка

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "Що ли тъй":

    Гаргарите не ги прави той, а други по негов адрес, с което става весело и забавно. Колкото и да не ти се вярва има елементи, които ако не го познаваш, ще кажеш, че става въпрос за вицове. Пример : човек над 40 г., със завършено средно образование, българин, без забавено развитие на въпроса с кого граничи България на север отговаря Русия. Кой е президент на България? Отговаря Бойко Борисов. А слънцето изгрявало от юг. Така, че има наистина виртуози шегаджии, но и такива, които са патологичен случай.
  • 76 Mijena

    0 5 Отговор

    До коментар #66 от "Mijena":

    Птос нарид слаба държава. Буклуците се не свършват. Но нека има облекчени.
  • 77 Осъзнат

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Що ли тъй":

    А вие защо не можете да осъзнаете, че човек, дори с минимална интелегентност, няма да пише едно и също в продължение на една година. На всеки нормален би му омръзнало за не повече от седмица. Освен това, има достатъчно детайли по които се вижда дали е шега, или не е.
  • 78 МаникюраН970051

    0 4 Отговор
    Подготвям се за срещата с монтьора диню тази вечер. Пак трябва да се отчете с още подаръци, така компенсира че не е добър в леглото, няма чувство за ритъм и ръцете му са като шкурка.
    Мъжът ми е в пъти по-добър ама монтьора си го въртя на малкия пръст,тича като кученце. Ама как само премята това неговото пони, не може да зацепи въобще. Тази вечер пак и е врътнал нещо за да можем да се видим между шест и осем и половина както обикновено.
  • 79 колега

    2 0 Отговор
    Всички от кенана до ямача през орфей знаят как се крият като мишки и им се смеят, маникюристката, който не си е поискал, не го е огряло, не връща никой, че вече й годинките й станаха много.
    Диню разказва,че била дърво в леглото и миришела много, ама за едно набързо след работа между другото защо не, тя така или иначе се сваля с всеки,така че защо пък не.
  • 80 всъщност789

    3 0 Отговор
    без майтап, жената на монтьора е взела частен детектив,тази вечер ще ги закове за пореден път.
    Маникюра надката ще падне и от двата стола, много е противна тази жена, отвратителен цвят коса без грим плаши, с къси и криви крака, облича се кичозно и се прави на двайсет годишна.
    И едно самочувствие без покритие, а е просто обслужващ персонал, най-обикновена маникюристка.

    Коментиран от #82

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Бранденбург

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "всъщност789":

    Колко продължава това коване, вече огради цял Хюстън. За незнаещинте, така казват на Хасково. Цяла Берлинска стена стана.
  • 83 МаникюраН97051

    0 1 Отговор
    Сега пък по-добре да тръгна пеша, монтьора може да ме вземе от някоя пресечка с някоя от различните коли които ползва.
    Само неговото пони да не се отбие в сервиза че тогава няма как да се видим и плана му за среща ще пропадне.
  • 84 колегата

    1 0 Отговор
    само не разбрахме жена му или мъжа й са се погрижили да ги хванат в крачка ама снимките са много смешни, маникюра много зле на снимки излиза бе. Не че на живо е нещо особено, ама на фото плаши направо. Ама като не отказва,защо не.

    Коментиран от #85

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 незнайко

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    По добре да не бяхте писали този коментар защото се излагате
    жестоко .