Last news in Fakti

11 Март, 2021 13:29 3 652 26

Георги Мамалев защити Мария Бакалова

  • георги мамалев-
  • актьор-
  • мария бакалова-
  • талант-
  • защита

Актьорът коментира думите на журналистката Копринка Червенкова относно участието на Мария в "Борат 2"

Георги Мамалев защити Мария Бакалова - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

"Срамотия и простотия българска е всичко негативно, което се изписа и изговори срещу Мария Бакалова!". Това заяви пред "България Днес" легендарният актьор Георги Мамалев. Повод за острата му реакция са последните изказвания на Копринка Червенкова, която критикува ролята на Мария Бакалова в "Борат 2".

По думите на Червенкова "такова скандално бездарие отдавна не бях гледала", Бакалова "по-добре да се съблече за някое списание, отколкото да участва в тази помия", и че актрисата "няма голяма перспектива пред кариерата си след тази срамна работа".

"Мария Бакалова спечели наградата на критиците, а г-жа Червенкова я заклеймява едва ли не като някакво бездарие. Това е наглост и ужасяващо изградено самочувствие на човек, който раздава правосъдие, и никой друг, ако не го е питал, няма право да дава награди. Каквото и да говорят, както и да си чешат езиците, те никога няма да преживеят успеха на това момиче", категоричен е Мамалев.

Артистът, разсмивал поколения българи, е недоволен и от начина по който се раздават т. нар. "творчески пенсии". Мамалев е категоричен, че не трябва анонимни комисии да раздават държавни пари.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    25 11 Отговор
    Вече посредствеността и злетарщината се наричат талант!
  • 2 читател

    26 11 Отговор
    Да го вържат Мамалев да я гледа 5 часа непрекъснато нашата Боратка как се отърква о Руди Джулиани, тогава друга песен ще запее...
  • 3 Загрижен

    26 14 Отговор
    Мамалееев, Мамалев и ти на дръти години се излагаш, че дори си позволяваш с обидните си думи да слагаш всички под един знаменател. Я си гледай старините и си трай, че само така изглеждаш умен!!!
  • 4 ИВАН

    20 13 Отговор
    Сори ама тоя нахален Мамалев съвсем ми падна в очите - да, обичахме го, създаваше настроение - дребен, но нахалничък и със самочувствие ... но с демокрацията си показа рогцата, жалко че сега защитава някаква, която дори излага България със своето поведение
  • 5 уфф

    19 12 Отговор
    Абе, Мамалев, не се излагай да я защитаваш! Ясно ти е, че са я взели за ролята щото си прилича по манталитет на героинята, а и щото другите актриси искат много повече пари, за да се съблекат. Критиците може и да са останали с впечатлението, че добре е изиграла ролята си, но когато я видят в някоя друга роля ще разберат, че не е играла, а е била себе си, и че просто не може да играе...
  • 6 hmhmhm

    20 8 Отговор
    днешното изкуство - халтурата и простащината ! гилдията се защитава !
  • 7 Меден рудник-Бургас

    10 14 Отговор
    Изказването на госпожа Копринка Червенкова е направо скандално! Откъде това самочувствие? И как си позволява така подигравателно да говори за едно читалище, читалището на кв."Меден рудник" в Бургас (ако все още го има, е похвално!). Тя е с претенции за културен, образован човек. Не знае ли ролята на читалищата в нашата страна, заслугите им, та се подиграва по толкова грозен начин? Вероятно за "интелектуалката" Копринка и бургаският квартал не е престижен? И откъде-накъде от него, а не от жълтите павета си е позволило да излезе това момиче?
    Мария, смей се с глас на подобни изригвания на жлъч и злоба у "нашата полу-и четвърт интелигенция", както с право
    я нарича един български поет в миналото.
    Радваме се за тебе, умно и талантливо момиче, и ти пожелаваме успех!
    Между другото, няма да е зле да си припомним, че точно заради нашата българска злоба и завист, на няколко пъти сме пропуснали да получим Нобелова награда, например за литература!
  • 8 3,14К

    12 7 Отговор
    Когато лирическият герой от една откровено порно творба е успял да злепостави Рудолф Джулиани и Тръмп не може да докаже, че е спечелил изборите, е естествена наградата от холивудската гилдия.Сега в новия филм ще ни разясни и тайните на джендърсвото, за което също ще бъде номинирана. Вече е в голямата игра. Тя е нашата Грета Тумберк, но в жанра след 22ч. А Мамалев от висините на своя мироглед винаги да лази, естествено ще я подкрепи.
  • 9 Лицемерът

    4 4 Отговор
    Щом казва. и госпожата така, начи е така...!
  • 10 Напред, Мария!

    8 13 Отговор
    По-умните сигурно са направили паралел между поведението на културтрегерите ни и на това току-що завършило момиче. Колко по-достойно и възпитано се държи Мария, в сравнение с някои, възприели се за велики театрали и други много културни дейци!
    Колкото и да не им се иска, Мария Бакалова има бъдеще, там е, където няма да й пречат, а ще й се радват, и ще получи възможност да се докаже в нови, стойностни, сериозни филми на ценени творци. Да й го пожелаем!
  • 11 Гост

    11 5 Отговор
    Явно и някои от завършилите артисти си нямат понятие от актьорска игра.
  • 12 Павел Пенев

    14 5 Отговор
    Винаги е било така–некадърниците взаимно се защитават.
  • 13 Перо

    11 9 Отговор
    “Легендарния” оръфляк Мамалев!
  • 14 Арт

    12 2 Отговор
    Ей, колко много ценители на високото изкуство, истинския талант и на морала у нас!
    Умираме да мразим, нали?
  • 15 По нашенски

    10 9 Отговор
    Интересно, злобата избухва и се засилва с всяка следваща награда за Мария.
  • 16 провинциалист

    12 5 Отговор
    "Мария Бакалова спечели наградата на критиците..."
    Гоше, въпросните критици, ако дойдат тук, ще наритат половината ни актьорски състав барабар с тебе и на тяхно място ще набутат контингент от факултета и столипиново.
  • 17 И аз да кажа

    8 9 Отговор
    Да се идентифицира актьор с ролята му и то от човек с уж професионални познания, е дивотия? Няма сценаристи, няма режисьор- Мария е виновна, че на Купринка й е криво, че филмът се бъзика с любимите й руснаци ( съвсем периферно, впрочем). Браво на Мамалев!
  • 18 С това име

    2 2 Отговор
    Винаги назад са, във опушената ера....!
  • 19 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    НЕ ТРЯБВА ДА СЪДИМ НИКОЙ ЛИЧНО-Т ЪП -НАСТРОЕН СРЕЩУ БАКАЛОВА И НЕЙНИТЕ УСПЕХИ -НЯКЪДЕ НА " МАЙ НА ТА- СИ "!!! ДА НЕ СРАВНЯВАМЕ БГ РЕВОЛЮЦИИТЕ И "ОСКАР" ИЗГЪЗИЦИТЕ !!!!!!!!!!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 big

    4 3 Отговор
    Не мога да разбера тази криворазбрана колегиалност! Дали въобще Мамалев е гледал филма или като един друг капацитет, без да го е гледал скача в защита? Филма е абсолютна боза и не намирам никакви качества в актьорската игра за каквито и да са награди! Вярно, те изпълняват режисьорските виждания и т.н., но основно филма може да се нарече политическа пародия срещу републиканците и обкръжението на Тръмп. Гледал съм много филми, някой от тях едва едва до края, но този не успях!
  • 22 big

    4 0 Отговор
    Иначе за Бакалова се надявам, че този "филм" я показа на света и може да получи много по-добри предложения за роли, където да покаже реалните си актьорски умения, ако ги има. Съжалявам, но не видях някакви кой знае какви нейни умения в Борат 2!
  • 23 Ех Мамалев

    5 3 Отговор
    Никога не е късно човек да стане за резил...
  • 24 Вълко

    1 5 Отговор
    А коя е Копринка с фамилията на Вълко Червенков и дали е позната извън своите среди- 100-200 човека псевдоинтелектуалци в България и 10-20 в Русия? Докато Бакалова става все популярна по света и прославя България. И да не харесвате филма Борат, Саша Коен е уникален талант, не като нашите "кинаджии".
  • 25 Язовир Копринка

    1 5 Отговор
    Другарката Червенкова да ходи на язовира с другарите от БСП, а не да коментира световното кино!
  • 26 Димо

    0 0 Отговор
    По-голяма тъпня от този "филм" не бях гледал, а Мария Бакалова е абсолютна излагация! Много се съмнявам дали Гошо Мамалев е гледал този "шедьовър" на Холивуд, или просто се подмазва на новите нормални! По-правилно би било да се наричат ненормални...