Last news in Fakti

13 Март, 2021 16:33 7 186 8

Попиляха с възмутени коментари Кейт Мидълтън и Меган Маркъл заради скандални тоалети

  • тоалети-
  • кейт мидълтън-
  • меган маркъл-
  • коментари-
  • възмутени

Едната - прекалено пестелива, другата - прекалено разточителна, смятат хората

Попиляха с възмутени коментари Кейт Мидълтън и Меган Маркъл заради скандални тоалети - 1
Снимкa: Shutterstock

Съпругата на принц Уилям отново успя да си навлече гнева на сънародниците си. Кейт Мидълтън беше разпъната на кръст заради тоалета си, става ясно от публикация в Daily Mail, цитирана от jenata.blitz.bg.

По време на онлайн конференция херцогинята на Кеймбридж си позволи да се появи пред публика със стара дреха и бе попиляна от критика.

За въпросната среща 39-годишната Катрин избра бяла риза и вълнено сако цвят каки на Smythe на цена около 530 паунда. Мидълтън допълни класическата си и строга визия с обеци тип халка.

Изданието уточнява, че за първи път Мидълтън облича въпросното сако по време на тура си в Канада през 2016 година.

Тогава тя го комбинира с дънки в същия цвят, шал с етнически орнаменти и кафяви каубойски ботуши.

Почти по същия начин изглеждаше и две години по-късно, по време на посещението си във военна база в Кипър, припомня Daily Mail.

Хората обаче не харесаха визията ѝ и побързаха да я разпънат на кръст в мрежата.

"Не бих я нарекъл пестелива, само защото облича едно и също нещо три пъти. За обикновените хора това е норма", "Няма смисъл от дрехите ѝ. Трябваше да се консултира с Меган, която изглежда стилно", "Пестеливост? Да не сте полудели? 530 паунда за сако не е пестеливост, а срам!", "Защо членовете на кралското семейство и британците се обличат толкова скучно и евтино?", "Тя е скучна", са само част от коментарите, които се появиха по адрес на херцогинята.

Между другото, не само лошият навик на Мидълтън да използва един и същи тоалет по няколко пъти става обект на критики. Хората често не крият възмущението си и от херцогинята на Съсекс Меган Маркъл.

Преди броени дни тя също бе засипана с куп унищожителни коментари заради тоалета, с който се появи на скандалното интервю с Опра Уинфри.

За случая бременната американка бе избрала черна рокля с колан на кръста на италианската марка Armani за 3300 паунда - нещо, което подразни страшно много публиката.

Тя допълни тоалета си с тъмни обувки на висок ток с остър връх, диамантената гривна на принцеса Даяна за 17 700 паунда и колие на стойност 1 400 паунда.

"Тя винаги се опитва да привлече колкото се може повече внимание", „Рокля? като на вещица", "Прилича на сатанистка", "Отвратителна е, само парите са ѝ в ума", "Има толкова скъпи неща, но въпреки това изглежда евтино", са само част от гневните коментари, които заваляха по повод на визията ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    20 3 Отговор
    колониалисти Сър. До девето коляно
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Уса

    18 9 Отговор
    Не че кралското семейство ме интересува,но отцепниците ми харесват повече та затова бих попитал,кои сънародници се вълнуват?Защото,когато минавам през Лондон летището само пакистанци,забулени и индиици.Тук там някой англичанин,който изглежда загубен в тълпата и никак не се пасва с бледото си изражение

    Коментиран от #8

  • 5 С.С

    25 3 Отговор
    Що не я разпъват на кръст, дето обува едни и същи гащи, па макар и кюлоти ли да са, или боксерки или прашки? Следващата им кралица идва от народа и явно умее и знае как да си разпределя бюджета и гардероба.
  • 6 Като им гледам проблемите на тия

    19 5 Отговор
    Тука сме си екстра само гербавите да оринем на изборите ...и сме ОК
  • 7 Що се хаби

    5 2 Отговор
    да обижда английският данъкоплатец, като вече не плаща роклите на Меган Маркъл?
  • 8 Четник

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Уса":

    Тоа па,в афроамериканските щати белите хора ги е страх да си покажат носовете на улицата.УСА е искуствено образувание от отделни държавици без никакви традиции и история.Агнличаните са ги създали по свое подобие.Английската Кралица управлява Канада но това са подробности.По същата причина Канада не оказа съдействие на черно—бялото семейство. По афроамериканските летища работят нискообразовани чернопитеци,които дори не говорят пропър инглиш за разлика от Лондон ,където американосите ги имат за селяндури.