Last news in Fakti

18 Март, 2021 08:53 9 245 63

Мария Бакалова отговори на въпроса има ли гадже

  • мария бакалова-
  • борат 2-
  • оскар-
  • гадже

На първо място тя поставя кариерата си, а на пo-късен етап ще търси подходяща половинка

Младата актриса Мария Бакалова почти не мигва, след като се превърна в първата българка, номинирана за „Оскар“. Звездата от „Бopaт 2" е се бори за престижна статуетка в категория „Най-добра поддържаща актриса“ с Глен Клоуз, Оливия Колман, Аманда Сейфрид и Юн Ю-Джън.

„Най-накрая е време за сън", пише Бакалова в малките часове на нощта. Мария получава поздравления от цял свят заради неимоверния си успех. Бакалова е едва третата източноевропейка и втората жена на Балканите, която има номинация за "Оскар".

Една от най-радостните за успеха на Мария е нейната състудентка в НАТФИЗ Мила Роберт. „Какъв кеф. Не мога да повярвам“, каза за успеха на приятелката си щерката на Ваня Щерева.

Мениджърът на Бакалова Юлиан Костов поздрави специално своя най-важен клиент. В компанията на Димо Алексиев той отправи специален апел към откритието си.

Яна Маринова вярва, че Мария има талант и успехът ѝ е напълно заслужен. Според актрисата, Бакалова играе по феноменален начин. На същото мнение е ѝ Асен Блатечки. „Тя просто е много талантлива. Пак казвам, целия си живот дотук тя е живяла така, че да ѝ се случват тия неща. Жокера, изигран от Хоакин Финикс, и това, което прави Мария в този филм, доста се доближават като изразни средства и актьорска игра", размишлява още Блатечки.

Телефонът на актрисата буквално пламва, след като излизат имената на артистите, които ще се борят за най-престижните статуетки . Всички искат да са приятели на Бакалова, а и не само. Най-обсъжданата българка постоянно е обект на свалки от страна на нахални мъже. Само че Мария реже всички. На първо място тя поставя кариерата си, а на пo-късен етап ще търси подходяща половинка, пише flagman.bg.

„Нямам гадже”, разкри в интервю за американските медии Бакалова. Родната актриса няма търпение да се прибере в Бургас, за да се види с родителите си. Тя не е виждала семейството си повече от година. „Нямам търпение да се върна в Бургас, за да се видя с мама и тате", споделя Бакалова, която е сочена за фаворит на "Оскарите" според букмейкърите.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    52 19 Отговор
    Успех на тази прекрасна Българка.
  • 3 Ще има

    35 6 Отговор
    Борат от Банкя !
  • 4 Малееее

    33 4 Отговор
    От кога чакам да я питате този въпрос. Сега мога да си отида от този свят спокоен. Благодаря ви Факти.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 РАДИО ЕЛТО

    22 16 Отговор
    желая ти късмет ЩАСТИЕ госпожице БАКАЛОВА❤❤❤❤❤❤❤👍👍❤❤❤ ЛЮБОВ💕💕💕💕💕💕💕💕💖💖💖💖💖💖💖💖❤❤❤❤❤
  • 7 Платени глупости

    21 10 Отговор
    Всичката Мара втасала, само това да ни беше проблема. Умират българи от глад, мизерия, болести! Те тръгнали да ни занимават с б&к&ц& като тази всеки ден.
  • 8 РЕСПЕКТ

    4 13 Отговор
    ИГРАЕ НАИСТИНА ОТЛИЧНО ЗА ОСКАР ,НО САМИЯ ФИЛМ ПОКАЗВА, ЧЕ ОТ ПОЛША НА ИЗТОК И ОТ УНГАРИЯ НА ЮГ КЕНЕФИТЕ МИРИШАТ ,ИМА ИЗКРИВЕНИ ТРАДИЦИЙ БАЩИ ДА НЕ СЧИТАТ ДЪЩЕРИТЕ СИ ЗА СВОЙ
  • 9 Факти

    12 14 Отговор
    Факти, моля, премахвайте всички цинични, просташки и унизителни писания тук! Нека сайтът ви стане едно спокойно място за културни хора! Комплексарите си имат Фейсбук и други подобни убежища за споделяне на тинестите си души.

    Коментиран от #31, #45, #46

  • 10 цербер

    5 7 Отговор
    От 9. Много добре написано,съгласен съм.

    Коментиран от #47

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 джедай

    10 13 Отговор
    Мария Бакалова е красива жена. Който мъж я грабне,ще си я гушка с удоволствие.
  • 13 ДЕСИ БАНОВА

    7 1 Отговор
    ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ЖЕРТВА И ТЯ ПОКАЗА КАК КАЛАЙДЖИЙ ,ИНДИЙЦИ ,РОМИ В ГЕТАТА КАК СИ ПРОДАВАТ ДЕЦАТА АКО СА ЖЕНСКИ
  • 14 Мутата

    22 12 Отговор
    Айде стига с тази овца.
  • 15 Баба

    8 6 Отговор
    Дано заведе в Бургас зет хубавец от НБА .
  • 16 село

    7 2 Отговор
    Правилата са си правила. За гаджето ще разкаже след 50 години. Ако все още го има "Аз също".

    Коментиран от #42

  • 17 яяяя

    23 4 Отговор
    Бях се затъжил за Мария Бакалова- 8 часа никаква новина за нея!!!
  • 18 Moй

    8 9 Отговор
    Нека ви преведа думите на Мария: В момента животът ми се променя с огромна скорост и вече контактувам с хора от друг тип. Няма да бързам и ще разгледам внимателно какво има на пазара.

    Браво на момичето. Успех!
  • 19 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    8 6 Отговор
    ОТЛИЧЕН 6 ЗА АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО ,НО ЗАЩО ТРЯБВА МАСТИТИ ХАМЕРИКАНЦИ ДА НИ ОЦЕНЯТ .НИЕ МОЖЕМ ДА СИ СЪЗДАДЕМ ВСИЧКО НА ПО ДОБРО НИВО И КАЧЕСТВО ,БИЛО ТО ВАКСИНА,КОМПЮТЪР,РЪЧЕН ЧАСОВНИК

    Коментиран от #34, #37

  • 20 Мария

    8 14 Отговор
    Бакалова в интервютата си показва завидно за възрастта и опита си умение да комуникира. Показва интелигентност, скромност и любов към родината си. Явно е и много силна и устойчива личност. Сега да й пожелаем успех в сериозни продукции, в които да докаже на какво е способна, да издържи на огромната преса на успеха и на мястото, където се намира! И не на последно място-да срещне един достоен и добър човек, с когото да върви напред и нагоре!
    Бургас се гордее с теб, Мария!

    Коментиран от #25, #56

  • 21 Амед Азнавур

    7 7 Отговор
    взета от фирма з а ескорт бездарната но лесно даваща няма проблем с всеки с $
    майсторство няма има документална презентация.
  • 22 Перо

    14 4 Отговор
    Как да няма гадже,тя се похвали с г-н Коен,който я вкара като порно-чучело във филма,против Джулиани и Тръмп!
  • 23 Амед Азнавур

    7 3 Отговор
    сега била на снимки" мара общата" от дволско гърло
  • 24 Мечките гризли се борят

    4 2 Отговор
    Бори се,, Миче,, живота, е една голяма борба, все едно с пехливани , защо, с тях, защото са, намазани с мазнина и победата винаги се изплъзва, мислейки, че всичко е лесно.....!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 big

    9 4 Отговор
    Всяка една реклама, дори лошата е пак реклама! Всичко това, което се говори и пише за нея, дано и донесе успех в бъдеще! Истината е, че този филм е пълна боза, нейното изпълнение - също. Вярно тя изпълнява сценарий, вижданията на режисьора и т.н. и най-вероятно това, което показа не са нейните реални актьорски качества! Оказа се, че този филм, вместо интересна и смислена комедия, се превърна в политически филм преди изборите за президент в САЩ в полза на демократите! С други думи филмовото изкуство се политизира и аз се срамувам, че тя участва в този бълвоч! Поне дано осребри участието си с други качествени филми след този! С други думи, тя се е продала, загърбила изкуството и може би това е имал предвид преподавателя и в НАТФИЗ!
  • 27 Морският град

    5 3 Отговор
    ражда открай време таланти. Поети, художници, музиканти, актьори. И не само. Непокорни, смели, небанални. Нашето момиче Мария съвсем не е изключение. Тук има дух, простор и свобода. Морето ги дава.

    Коментиран от #32, #57

  • 28 гнусно

    8 6 Отговор
    стига с тази малка лиготия проста та дрънка
  • 29 Ух на дедо

    2 1 Отговор
    Ш'та схрускам. Успех!
  • 30 Достатъчно е, да, види човек

    5 3 Отговор
    Само една, сцена, само от този,, филм,,... за, да, даде оценката, разбира, се пак трябва, да си поне грамотен....!

    Коментиран от #55

  • 31 big

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Факти":

    Предлагате нещо като сериозна цензура! Защо мислите, че Вашето мнение е правилното или е лошо да се каже някоя пиперлива дума? Ето българските актьори се скъсаха да хвалят филма и нейното изпълнение, а за мен той е пълна боза и се срамувам, че българка изпълнява тази роля! Всички тези хвалещи актьори, ако изключим парите за ролята, биха ли я приели?

    Коментиран от #36, #38, #60

  • 32 Амед Азнавур

    4 5 Отговор

    До коментар #27 от "Морският град":

    ДВАТА града дават най голям % участнички в порно индустрията на дребно, на запад с а я наели да участва със себеси екипа призна че избирали от румънка рускиня и полякиня..търсели са натуралност не в интелект и ерудиция

    има изявен тридупков простор и свобода!

    натрапването е след време да се присламчат и да кажат : ей на хвалихме те дай сега и ти нещо я куверт я пропуск за нещо си спортисти и разни известни имат щели щабове придворни списвачи и рекламисти..
  • 33 Направо

    1 4 Отговор
    е престъпление тази мацка да си няма гадже....Марийче, намери ме и ще бъдеш още по-щастлива...!
  • 34 Ако можехте,

    7 4 Отговор

    До коментар #19 от "ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ":

    щяхте да сте го създали... Истината е, че ви мързи и да живеете. Все някой друг трябва да ви подреди живота. Докато идеята ви за живот се свежда до ядене и пиене на евтини боклуци от дискаунта, трошка на 15-20 години на разбитата улица ("ремонтирана" всеки 3-4 години) и 1000 лв заплата и не се научите да уважавате другите и да работите в екип - ще 'абите кислорода и нищо повече. С венецуелски начин на мислене и живот, не може да направите от територията държава.
  • 35 Браво!

    5 5 Отговор
    Талантливо е момичето. Оставете го да се порадва на успеха си. А той е безспорен, само неин си е, извоюван с огромни усилия и работа. И, хайде, забравете за малко злобата си!

    Коментиран от #61

  • 36 Брад Пит

    6 3 Отговор

    До коментар #31 от "big":

    Нашите бездарници всяка роля ще приемат. Особено такава, която е тъпанарска и не изисква майсторство, а викане, плезене, маймунджалъци и т.н.
  • 37 Брад Пит

    0 4 Отговор

    До коментар #19 от "ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ":

    Илчев, що пишеш с главни букви. Това е все едно да крещиш, неучтиво е!
  • 38 Факти

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "big":

    Ето, Вие изказвате мнението си, на което всеки има право, но културно. Значи може!
  • 39 барабус

    5 1 Отговор
    Като и се прехласвате толкова,поне виждалили сте някой сцени от филма дето си показва оная работа цялата в кръв?
  • 40 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    3 1 Отговор
    НИЕ СЪЗДАДОХМЕ КОМПЮТЪРА,СЪЗДАДОХМЕ ПЪРВИЯТ РЪЧЕН ЧАСОВНИК ,ВАКСИНАТА НА Б.А.Н. С Т-КЛЕТКИ Е НА ФИНАЛНАТА ПРАВА ИМА ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА,НЕ БЛИЖЕТЕ ПОТНИ БУЗИ НА ХАМЕРИКАНЦИ
  • 41 Питам

    2 0 Отговор
    За мен е интересно защо всички тези защитници на високото изкуство не се нахвърлят така яростно, както срещу Мария, срещу наводнителните пошли изяви в разни чалга представления и затъпяващите шоу програми у нас? Нито дума за постановки с тичащи по сцената, разголени без причина, крещящи актьори? И защо никой не реагира срещу обидните думи на интелектуалката-дисидентка Копринка Червенкова за "читалището в Меден рудник"? Точно тя би трябвало да знае за ролята на читалищата в България.
  • 42 Перо

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "село":

    След 50 г. ще има съдебни искове към Коен за секшуъл харизмънт!
  • 43 Пламен

    0 0 Отговор
    Лъжат бе Вени, за пред краварите лъжат. Изоняденка(т.е. "оня ден како",) при Цитиридата, на Цититрона се хили от Лондон момата. И тъкмо маминка беше долетяла от Бургас. А това, че е самотна не учудва никой запознат с животът на бг мигранта в Лондън д'ге. Нямат никакво време за партньор в живота, с този евтин паунд, множат се педалите.
  • 44 Евала

    8 1 Отговор
    За такъв успех постигнат единствено с талант и много работа можем само да се въхищаваме. Тука няма връзки, партийни номинации, калинки, шуробаджанащина и т.н...

    Коментиран от #58

  • 45 Пламен

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Факти":

    Намерете си сайт за култура и поезия. Или поне влезте в раздел "култура", тук е "любопитно"! И ако не знаете, Вени пише пикантни статии за секс и интимност, пускани минути след полунощ. Сега какво се е "бъгнала" с тази "култура", и на нас не ни е ясно твърде... Тези "жълтини" ги "даваха" на Мима Цайсъ, но сега я завъртяха на кървави/катастрофални крими-драми.
  • 46 10000000

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Факти":

    Прочети какво си писал/а, и после си спомни значението на думата Култура.
  • 47 Хо хооо

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "цербер":

    Това да затъпяваш, било много добре? Недей повече дава мнение, губи му се смисъла.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Амед Азнавур

    4 1 Отговор
    що бе ?
    какво нарушава следното?
    нали такова плурализъм?? няма груб език няма цинизми има култура!

    И мaлкo oт cцeнaрия нa "Мaрa oбщaтa"

    Мaрa билa бeднo ceлcкo мoмичe oт мeгaпoлиca Мeдeн рудник,
    билa c лeки мeнтaлни oтклoнeния хoрмoнaлни и други тaкивa.
    Нaй зaбeлeжитeлнoтo билo ,чe мoжeлa c eзик дa cи връзвa връзкитe нa oбувкитe, a c джуки дa cмъквa цип нa пaлaткa
    Мaрфa кaктo иcкaлa дa я зoвaт cтрaдaлa, тя иcкaлa дa бъдe вoдeщa в някoя oт 20тe пoлoви клacaции нa caщ, oбaчe злия Путин,Caдaм и Милкo Кaлaйджиeв и прeчeли. Тoгaвa тя нaрaмилa рaничкa c вaзeлин и eкo лубрикaнти и ce фърлилa нa първия тoвaрeн въглeвoз зa aмeрикa тaм cлeд дузинa кoнцeрти нa къcи музикaлни мoмeнти тя cтигнaлa при бaй бaйдaн, тoй нeжнo и нaпрaвлявaл глaвичкaтa и към дюкянa..и и нaрeждaл " Тукa cпря вoдaтa cигурнo хaкeритe нa Ceв Кoрeя тa виж тaм пoгрижи ce зa мoя oбeдeн тoaлeт пък aз щe ce зacтъпя зa тeб дa тe бoядиcaт чeрнa и зaпишaт в някoй oт признaтитe тук пoлoви рaзнoвиднocти"
    Пo нaтaтък лeнтaтa cтaвa чeрнo бялa и caмo cлeди oт гeнeтичeн мaтeриaл тaйнcтвeнo прoбляcвaт пo aбaнocoвoтo личицe нa aбoртирaлaтa oт НAТФИЗ диcидeнткa. Oт тaм пoчвaт лeгeндитe и aгрaрнитe cъбития.

    Коментиран от #54

  • 50 Читател

    0 0 Отговор
    Вени от как си смени снимката не ми харесваш. Преди пишеше само хубави секс статии сега за култура трудно ще те възприемем..........

    Коментиран от #51

  • 51 Амед Азнавур

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Читател":

    квато и снимка -все е грозна
    и нищо хубаво никога не е драскала..еле па за колежката по ......
  • 52 Komapak

    2 1 Отговор
    Номинациите ми се струват много нагласени. Никъде не виждам Аня Тейлър Джой...
  • 53 Иван

    2 2 Отговор
    Професор Илчев ние не можем да създадем почти нищо тука. Компютъра е създаден от много учени, ако имаш на предвид Джон Атанасов, той е от български произход не българин. България не е допринесла нищо за него, дори и баща му е бил 13г., когато е емигрилал Америка.
  • 54 Хайл

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Амед Азнавур":

    Имаш дарба,честно!
  • 55 Лорче

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Достатъчно е, да, види човек":

    Ти грамотна ли си или си с умственна изостанслост ?!?

    Коментиран от #63

  • 56 Отговор

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Мария":

    Как точно го показва? Говори като всеки друг човек, че дори и малко забързано и не особено отчетливо, трябва да се напрегнеш да я изслушаш.
  • 57 Отговор

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Морският град":

    А порното дето участва ващо момиче в него, гледал ли си го?
  • 58 Отговор

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "Евала":

    Има и връзки има и порно. Напиши и името в някой порно сайт на твоята многоуважавана и световно призната 'актриса' и да видиш какво става.
    Получава номинация за това, че работи с еврейн, а сега отново работи с еврейн по 'новия си проект'. Работата е отвсякъде ясна.
    А, и за уточнение, освен тия 10 души дето сами си я хвалят, тамошната аудитория нито е чула за нея нито ги интересува, а онези, който са чули никак не са впечатлени.

    Коментиран от #59

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "big":

    Какви български актьори? Те не останаха такива.
  • 61 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Браво!":

    Мерил Стриип е извоювала своят успех с над 60 филма. Мария какво воюване е воювала, че да извоюва сума и подхвърлени награди с един единствен филм? Мисли, бе! Мисли!
  • 62 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    3 0 Отговор
    НЕ СЕ КЛАНЯЙТЕ НА ЧУЖДИ НАРОДИ ,НЕ БЛИЖЕТЕ ПОТНИ АМЕРИКАНСКИ ЛЕКО ОКОСМЕНИ БУЗИ ,БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ НУЖДА НЯКОЙ ДА НИ ПРИЗНАЕ ,
  • 63 Аз, съм от червените фенери

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Лорче":

    Като тебе, там не се иска ум, дано снощи е гледал някой филма,, Закрилникът, всичко се казва там в прав текст за теб и такива като теб...!