Last news in Fakti

18 Март, 2021 19:30 6 018 5

Фенка тормози Юлиян Вергов

  • фенка-
  • хейт-
  • критики-
  • отдел издирване-
  • сериал-
  • юлиян вергов

Заради новия български сериал "Отдел издирване" почитателката влиза в конфликт с актьора

Фенка тормози Юлиян Вергов - 1
Снимкa: БГНЕС

Фенка тормози Юлиан Вергов, като отправя непрестанни критики и съвети за играта му. Последователката се включва във всеки пост на обичания актьор в социалните мрежи, прави му различни забележки и дава съвети.

Това не остава незабелязано oт него. „Виждам, че сте завеждаща злобата във всеки пост. Поздравления за постоянcтвoтo“, отвръща на писанията Вергов, който играе главната роля в „Отдел издирване“. Именно заради новия български сериал почитателката влиза в конфликт с актьора.

„Нещо стандартът ви е много висок за разследващ полицай в новия ви сериал! Добре обзаведен апартамент, вила, скъпа кола? Заплатите не са им високи! Странични доходи?“, коментира жената. Тя се вайка защо сериалът се излъчва в късен час, а Вергов ѝ обяснява, че това е решение на телевизията. Следват нови критики, този път към играта му. „Говори много бързо. Трябва по-бавно да се изричат словата, да набляга върху отделните думи“, размахва пръст фенката.

След включванията ѝ под всеки пост на актьора той пуска скрийншоти на коментарите ѝ. Хилядите му фенове се захващат да го защитават от хулите на хейтърката. Те го поздравяват за блестящата му игра и ролята му на главен инспектор Камен Петков в сериала. Други признават, че го харесват още от времето, в което се излъчваше „Тя и той“ със Стефания Колева. Отбелязват звездната му кариера и участията му в „Стъклен дом“, „Откраднат живот“ и ролите му в театъра.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поради

    6 1 Отговор
    доброто си възпитание Вергов и обръща внимание с галантен коментар за постоянството
  • 2 BigBulgarianBoss

    6 0 Отговор
    Фенка е човек с женски полов орган, който харесва някой, а не го презира
  • 3 Да, не е Лилафка бе или хипо

    3 0 Отговор
    Ужасссс...!?
  • 4 ГоЩо

    1 1 Отговор
    На мен също ми направи впечатление стандарта на живот който показват в сериала! Такива неща полицай не може да си позволи! Ясно е,че БМВ с рекламодатели,но колата която Вергов кара в сериа
    ла не е по силите дори на министъра на МВР. За къщи,вили и т.н. няма да говорим!
  • 5 ШИНОВА

    0 0 Отговор
    СКОРО ЩЕ ИМА ДРУГ СЕРИАЛ ............ С МАТА ХАРИ И СПЯЩИЯ НА МАТРАКА ЧЕКМЕДЖАР , В МОМЕНТА ПЕЧАТАТ РЕКВИЗИТА В ТРАНСПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ !