Last news in Fakti

3 Април, 2021 08:21 22 326 77

Неприлично предложение получи актрисата Яна Маринова

  • яна маринова-
  • актриса-
  • неприлично предложение-
  • фен-
  • любовница

Актрисата категорично отказва да има каквото и да било с почитателя си

В социалните мрежи фен на звездата от "Диви и щастливи" я налазва с гореща оферта да му стане любовница. Актрисата с финес отклонява неприличното предложение, но случката предизвиква стотици реакции и коментари от останалите последователи на известната актриса, каскадьорка, водеща, модел, сценарист и продуцент.

"Искам да ми станеш любовница", заявява на Маринова мераклията под нейна домашна снимка. "Ще пропусна", отвръща му лично красавицата. Отказът не спира почитателя, но го кара да смени тактиката. "Тогава жена?", настоява напористият фен, който явно е лудо влюбен в Маринова. Мераклията продължава да реди комплименти и признава на изкусителната брюнетка, че е много хубава.

Въпреки това актрисата категорично отказва да има каквото и да било с почитателя си. Останалите фенове на Маринова не пропуснаха да коментират случката.

"Разби му сърцето", "Такъв шанс не се пропуска", шегуват се почитателите на Яна Маринова. "Такова Шекспирово любовно обяснение е класика в жанра", отбелязват последователите. Едва ли това е единственият кандидат за ръката на актрисата, но останалите явно са по-притеснителни, категорични са последователите на Яна.

Преди време се появява информация, че актрисата е отказала неприлично предложение от друг свой ухажор, който се оказал богат чужденец, пише novini.bg.

Самата Маринова коментира темата за парите наскоро във връзка с работата си. "Представям си, ако можеше да си позволим бюджетите на американците, какви филми щяхме да правим", мечтае талантливата Яна. Почитателите ѝ казват, че се надяват да не я "убиват" много рано в чуждестранните продукции.

"Е, то ако можеше да не ме убиват в началото, да не ме изяждат крокодили или летящи извънземни, защо американците да идват, да снимат тук нискобюджетните си филми? Това е положението, всичко работя, стига да мога, да си финансирам моите проекти. По-добре е от това да се оплаквам. Но от време на време и на мен ми става носталгично", признава звездата от "Стъклен дом".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илюминат

    176 8 Отговор
    Неприлично плоска реклама!
  • 2 1212

    84 3 Отговор
    Пара има ли тоя...
  • 3 Тази статия

    112 8 Отговор
    е идеалната за преместване.

    Коментиран от #47

  • 4 Радо

    76 15 Отговор
    Туй да ми стане жена?? - просто няма шанс сюрмашката!!

    Коментиран от #11, #70

  • 5 Мимч

    90 8 Отговор
    Ако имаше наистина и предложения от богати мачовци,друга песен щеше да пее....
  • 6 Вечно стара с големи балони

    15 31 Отговор
    Само като сравня тези, които ми се мотат в ,, съзнанието,, за съжаление и Янчето, няма място за сравнение, красива, интелигентна, спортна натура....и естествена...!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Повече мухи

    26 4 Отговор
    Има, в, свинарниците и някой цял живот ги яде безпроблемно...!
  • 9 Demonaz

    49 4 Отговор
    Не разбирам за всяка, на която се предлагали нещо ли ще пишат статии ? Да не стане после #метоо и блм. Какво чудо мъж да предложи на жена да прават секс. Мале -мале.
  • 10 божо

    46 8 Отговор
    поредната глупуст,повдигат и западналото реноме
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Обесен Язовец

    41 5 Отговор
    Щом пишат цената на зарзавата е паднала. Всеки мислещ мъж разбира, че това е последен напън преди да започнат почивките в Дубай! Няма вече балами.
  • 13 факт

    51 4 Отговор
    всеки уважаващ се мъж е длъжен да си поиска!!!
  • 14 Обесен Язовец

    29 9 Отговор

    До коментар #11 от "ТО ПА":

    Приятелю не си сърди не се люти. Ние тук сме изискани джентълмени и похапваме само нова реколка. Застояла стока не помирисваме. Живеем в напълно стерилна среда и изпоцапани, намачкани, натъртени сливи, круши и дини не ядем. Тех ги ядът... други хора! Ние имаме пари, но знаем за, какво да ги харчим! Когато можем да притежаваме диаманти, защо трябва да се гиздим с ментетата на Сваровски? Той ги бил излъскал. Той ги бил напудрил. Ние ментета и силикони не ядем! Гледаш ябълката от вън здрава и красива, отхапеш от нея а тя гнила.

    Коментиран от #38

  • 15 За пенсия

    31 16 Отговор
    И тази остаря и изпърдя.
  • 16 hmhmhm

    27 4 Отговор
    сега остава да се разберат за парата

    Коментиран от #20

  • 17 Хмммммм

    17 4 Отговор
    Много неща в българското кино могат да се желаят и изобщо не зависят от бюджетите. Като се започне от сценариите, мине се през режисьорството и операторите, та се стигне до самото техническо изпълнение.
    Това са си проблеми на школата и видяхме как един от "корифеите" и се отнесе към успеха ма Мария Бакалова.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 7878

    12 14 Отговор

    До коментар #16 от "hmhmhm":

    Може и да си стиснат ръцете за един хамбургер,цената на ошава(сушени плодове,ошав) падна.
  • 21 Щи кажа

    19 9 Отговор
    Тази е повече луда, отколкото хубава!
  • 22 Фен на Яна

    37 12 Отговор
    Кой каквото да говори Яна си е хем красива, хем умна, хем интелигентна. Аз също съм и фен от години, но никога не съм и писал и ред където и да било, защото знам, че такива като мен ги има много и едва ли би обърнала някакво внимание на поредния пост.
    Надявам се да не се продаде като повечето красиви бг жени на някой заради пари и при нея да не се потвърди старата приказка "Което не се купува с пари се купува с много пари".
    А на тези, които говорят, че имали много пари и не обръщали внимание на "стари реколти" ще кажа, ако бяхте от тях нямаше да си играете тук да пишете това, да парадирате с парите си, а щяхте да се наслаждавате на живота. Много се съмнявам и в това дори и "стара реколта" да обръща внимание на вас иначе нямаше да сте толкова озлобени. Хайде със здраве.

    Коментиран от #27

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Доротея

    32 3 Отговор
    И какво му е неприличното! Много си е хубаво, красиво! В Испания е точно така! Още малко и ще го изкарате сексуално посегателство! Как иначи да стане работата!? Запомнете! Няма жена, която да не обича да е харесвана и да не трепне поне малко, когато човекът горе - долу става! Разликите са, че свястната ще ти откаже, без да те съсипе, с финес, че нещата, нали, при други обстоятелства..., а ако е някоя глъмотия ще те нарече ,,буклук" и става грозно! Красотата не е само външен вид! Трябва и етика заедно с естетиката! Етика на чувствата, а не като кочове и магарици да си налитате и ритате!
  • 26 Кочо

    18 20 Отговор

    До коментар #23 от "Фен на Яна":

    Ти виждал ли си 20 годишно! Това са изтъркани приказки за неотразимите милфки и младите дебелани! Мина този период! Сегашните деца са много ококорени, поддържат си, знаят! Огледай се като се затопли и както бяха затворени поради глупавия щаб и главния инспектор, като наизлязоха едни хубави, свежи, спретнати, дръзки! Не им дреме ни от вирус, нито от вашите дърти предразсъдъци! Напориста, напъпила красива младост! Тяхно е бъдещето и не им пречете, ако не им помагате! Няма да търпят тикви, колкото и да им ги сервирате! Тиквите са радост за вашето поколение!

    Коментиран от #40, #71

  • 27 Обесен Язовец

    5 13 Отговор

    До коментар #22 от "Фен на Яна":

    Младеж, няма злоба в нас. Ние сме обективни и до болка откровенни. Не си губим времето тук. Следим социалното инженерство. Анализи, станистики, следим пулса на обществото. С интерес наблюдаваме логоритмите заложени в инфо сайтовете. Отзвуците. Позволяваме си лукса понякога да казваме истината, каквато е по глобални въпроси! Много неща контролираме, като инфо потоци. Не сме до твоето момиче на, което симпатизираш да избиваме комплекси и да очерняваме. Ние не се шегуваме с нея. Шегуваме се с тъпите идеи на пиарите, които в интелеткуалната си слабост нищо не могат да измислят. Толко си могат. Толко са чели и учили. Залагат само и единстмено на Мемо Пух. Колкото повече, толкова повече! Те не могат да създават новини! Спирам да пиша обяснявам и пояснявам за да не съм разбран погрешно от тукашният екип. На гости, като на гости. Вие също сте гостенин в този сайт.

    Коментиран от #37, #39

  • 28 Явор

    8 8 Отговор
    Защо да е неприлично предложение ? Колко актриси са женени или любовници на мъже с нормален или нисък доход?
  • 29 big

    9 10 Отговор
    Яна Маринова ми харесва и не бих отказал преживяване с нея. Проблема е, че органическо не понасям да давам пари за любов. Факта, че това се случва без финикийци ме прави много по-целеустремен и ефективен, не че не мога да си платя!

    Коментиран от #42

  • 30 Го4о

    10 13 Отговор
    Тоя луд ли е? Как ще предложи на каскадьорка? Утре ще се хвърли от терасата и ще го обвинят в убийство!?!? Въобще да не се захваща с тая.
  • 31 Пюююю то един ша и са сложи...

    8 8 Отговор
    Ама да земи да снима банковата си сметка и Тя ша го ЗАЛЮБИ ОТ СЪРЦЕ.....
  • 32 Да, Доротея,

    4 4 Отговор
    Колко мъже си имала официални през живота си и ти и те, са, много,, фини,, дори интелектуално...!
  • 33 щИРЛИц

    6 4 Отговор
    А какво предложение ли е получила мис Бикини , за да не е могла да откаже ? Къща , бутик , нещо друго ?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 гост

    6 8 Отговор
    Паресницъ. За кво му е на този човек?
  • 36 Факти, опитаха се, да, ме изложат

    3 3 Отговор
    Които доста, са, се изложили през живота си, но за, всеки поназнайвам по нещичко,върху което отново сериозно да, се замисли върху него, завърши вишу и върви като в мъгла, все едно си Парашка без никакво образование.... отново казвам, не навлизай в лично пространство, това не го правят и,, папараците,,чак дотам.....!
  • 37 Фен на Яна

    11 4 Отговор

    До коментар #27 от "Обесен Язовец":

    Дори и така да е както сте го написали не ви отива нито на парите, за които твърдите, че имате, нито на образованието и положението, което имате да наричате една хубава, умна и успешна българка "Застояла стока". Много обидно е такова изказване. А да оприличавате хората като "нова реколта или стара стока и изпоцапани, намачкани, натъртени сливи, круши и дини" е повече от гнусно и невъзпитано. Някак си не кореспондира с твърдението ви да сте джентълмен. Вие от коя реколта сте, от новата или от старата?
    Да допуснем, че сте млад, нима мислите, че това ще е вечно ? И като преминете в графата "стара стока" тогава как ще се чувствате, ако някой ви го каже право в очите? Първо трябва да бъдете ЧОВЕК, а след това джентълмен и всичко останало. Няма как да прескочите толкова стъпала и от първото да стъпите на деветото. Не са много хората като мен, които не се блазнят от материалните облаги. Мога и с 200 и с 200 000. Аз разсъждавам прагматично и не ламтя за много, но като гледам за вас диамантите, а вероятно и не само те са средство, с което да покажете пред хората своето положение. И, какво от това, че примерно ги притежавате? Това прави ли ви по-щастлив? Ако си мислите, че хората, които са около вас са заради самият вас сте в доста голяма заблуда. Те са заради парите, положението, което заемате днес и облагите, които очакват от вас. Но не забравяйте, че животът е като палачинка, днес сте добре, но утре може палачинката да се обърне и да сте на дъното на живота. По
  • 38 Фен на Яна

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "Обесен Язовец":

    Повярвайте виждал съм такива хора с очите си. И знаете ли, кой остана до тях след падението си? НИКОЙ? Няма кой една филия хляб да им даде. Хайде със здраве
  • 39 Фен на Яна

    7 4 Отговор

    До коментар #27 от "Обесен Язовец":

    "Вие също сте гостенин в този сайт".
    Да вярно е, че съм гостенин в този сайт, но по-важното е, че вие НЕ РАЗБИРАТЕ, че всички ние сме ГОСТИ НА ТОЗИ СВЯТ.
    Оставам с впечатлението, че мисленето ви е как да се изразя, за да не ви обидя може би с думата примитивно, защото явно сте си въобразили, че като имате пари и някакво положение то вечно ще е така. Е да ви кажа Господ се смее над такива като вас, защото си правите някакви планове, но само Той е този, който разполага с всички нас включително и вас. Никой не е забил кол на тази земя и никой не е вечен, но явно вие не разсъждавате така и си въобразявате, че материалното е всичко и то ще ви спаси. Не, не е. Аз лично не се считам за богат, но не бих казал, че съм и беден. Бих казал, че имам всичко, което е необходимо за един нормален живот и не се оплаквам. Имал съм доста хубави жени до сега както и в момента и не ми се е налагало да си плащам, за да съм с тях. Проявявал съм нужното уважение и никога не съм ги считал за "натъртени сливи и дини" като вас. Може би заради това и до днес поддържам приятелски отношения с тях. Казвам това, за да разберете, че една умна жена не се печели с диаманти, пари и положение, а с уважение и внимание. Виждал съм много хора с пари и положение около които се въртят разни златотърсачки и като свърши сухото и жените покрай тях изчезнаха. Желая ви здраве и трезв разсъдък.
  • 40 Фен на Яна

    14 4 Отговор

    До коментар #26 от "Кочо":

    Кочо виждал съм и не само съм виждал 20 гoдишни, но такива, които си заслужават. Това обаче не означава, че жени като Яна са лоши. Я сега ти се огледай като се затопли на колко 20 годишни жени можеш да си спреш погледа, които си заслужават? Болшинството са с наднормено тегло, отпуснати, раздърпани и безформени така, че хайде да не ми ги сравняваш тези с Яна Маринова, която си ги слага в малкото джобче,а?
    И да има нeoтрaзими милфки, но ти явно си сляп. Предпочитам ги пред твоите "cвeжи дебелани". Аз предразсъдъци нямам, имам очи за красивото и по никакъв начин не прeча нито на едните, нито на другите. И не ми определяй поколението, защото не знаеш на колко години съм, да не се окажа по-млад от теб

    Коментиран от #46, #49

  • 41 И кво хи аресвате на тая😂😂😂

    8 11 Отговор
    Противна е
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 любител

    3 7 Отговор
    пич не става така. започваш да чатиш пишеш една сума и после добавяш само нули.това което не става с пари става с много пари.при такива като нея това важи с пълна сила.

    Коментиран от #44

  • 44 Аз на една от обавите в ало

    4 5 Отговор

    До коментар #43 от "любител":

    И писах че имам 2300 биткоина и ме блокира😅😅😅😅

    Коментиран от #53

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Кочо

    1 10 Отговор

    До коментар #40 от "Фен на Яна":

    То се вижда, че си млад и зелен!
  • 47 сноу

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "Тази статия":

    Са-амо от единия крачол в другия ..иначе не участвам...
  • 48 факт

    2 8 Отговор
    остаря и тя!
  • 49 факт

    2 16 Отговор

    До коментар #40 от "Фен на Яна":

    жена под 70-80 килограма е кощрамба!
  • 50 баиуй

    6 12 Отговор
    повече от 50 лева не давам.
  • 51 Порно

    9 10 Отговор
    Както казваше Хачо Бояджиев, лека му пръст, -още една хубава жена остаря пред очите ни. А проблема на подобни жени е , че са с по големи претенции, отколкото на младини. И се чудят що не им уйдисват .

    Коментиран от #61

  • 52 ndf g nds

    14 1 Отговор
    когат беден мъж си поиска-това е неприлично предложение ,а ако мъжа е богат -това си е просто любов за жените
  • 53 любител

    3 7 Отговор

    До коментар #44 от "Аз на една от обавите в ало":

    трябва да пишеш цифри в еврони тя не знае нищо за биткойни може да помисли че е нещо за ядене.хахаха.
  • 54 vasik atanasova

    4 9 Отговор
    като беше млада и аз е харесвах
    сещам се че рекламираше диетичен хляб
    но сега вече и мина времето стана милфче
    дори се е збабичкосала
    който е играл играл
  • 55 шефа

    3 7 Отговор
    Ако пуска още мъзга бих и се порадвал една нощ...............
  • 56 Нане

    3 7 Отговор
    бе чанта чанта ма лачена
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Димов

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Представям си, ако можеше да си позволим бюджетите на американците, какви филми щяхме да правим" ------- Яна, хубав филм не се прави с пари, а се прави с талант. Но, при липса на такъв всеки некадърник разчита на парите и специалните ефекти.

    Коментиран от #60

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Бачо Киро

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "Порно":

    Ти къде видя претенции? Някъф ми.нд.ил се напрайл на интересен и и надрънкал глупости в мрежата и джурналята хоп - статия. Иначе жената си е права, ако бюджетите им са като американските, щяха да могат да правят повече. Къде е излъгала? Нали всички питате що няма много български филми, що колите в тях са курници, що туй, що онуй... Ми щото толкова пари има и толкоз е пазарът... Претенции имала... Тя си живее жената с човека до нея и ѝ е през оная работа за разни онлайн свалячи, точно както при всички нормални хора.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 хахаха

    5 4 Отговор
    клатили са я неприлично -голим праз
  • 64 Порно

    1 1 Отговор
    Това с липсата на пари сме го чували. Но не пречи на иранци , пакистанци и други да печелят в Кан с филми снимани въобще без бюджет. А Янчето все пак взе пари от бюджета и сътвори прокиснала боза.
  • 65 Гошо

    0 5 Отговор
    Късно е вече за селски или скрити връзки. Само младото
  • 66 човек от народа

    2 2 Отговор
    дай му ма....иначе ше бутне оградата

    Коментиран от #68

  • 67 Сульо

    1 2 Отговор
    Този трябва да е съвсем луд щом иска тази дропла...кой зане колко е закъсал горкия. Макар, четова ми прилича много евтина самореклама....

    Коментиран от #73

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ЦарВул

    0 0 Отговор
    Приятели от пет години живея в Пловдив!Синът ми е директор в един завод и купил билети ,за да ме заведе на мача/мисля със Страсбург/.Настанихме се ние на местата близко до една пътеките за качаване и слизане!По едно време по стълбите се качва едно страхотно маце и застава успоредно с нас!Бутам синът с лакът и му шепна:/между другото е голям красавец,абе мъж за две жени и една акушерка/"Сине това е за тебе"!!Той поглежда и също ми шепне:"Не става тате,ТАЗИ ЩЕ ИСКА МНОГО ПАРИ"!После си догледахме мача и си тръгнахме,но мацето беше изчезнало мното преди това!Навярно беше вече беше закачила на кукичката шаран и си отиде!!Е на такова не бих отказал/все ще гръмна веднъж/но нема паре!!Тито едно време беше казал на един свой офицер след доклада му,че англичаните ще дадат оружие но "ИСКАТ ДУПЕ ИЛИ ПАРЕ!!А он му отговаря:"ПАРЕ НЕМА!ДЕЙСТВАЙ"!!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ЦарВул

    0 1 Отговор
    Коментар:Като и гледам бръчките по лицето въпреки тушировката на снимката тази вече е преминала зенита си и отива към залязване!!Навярно е около 45 лазарника и влиза в сметката на старите жени!!Друго си е ученичка или студентка!!Те сега са на мода и се режат като "ЩИЛ"в РУСКИО ЛЕС!!

    Коментиран от #74

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Абе

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "ЦарВул":

    Тушировка,мушировка,ако ще и латекс и гипс да е,...момата е '78 набор.И си супер
  • 75 101

    1 0 Отговор
    Имам новина за тази и останалите Бг Филмови Шоу Звезди , и майстори на артистичното превъплъщение, в U Tube има канали , сериали със 100% аматьорски състав които задминават вашите супер продукции както по гледаемост така и по качество. Това е абсурдно!!
  • 76 Петър

    1 0 Отговор
    Това момиче е изключително красиво и още по-неталантливо.
  • 77 Мандръсач на актиси

    1 0 Отговор
    Какво неприлуч о има, в това да измадръсаш една хубава жена, ако ти върже.?
    Няма да се жени за нея, я!