Last news in Fakti

3 Април, 2021 08:47 6 185 9

Невероятна драма се разиграва между София Вергара и бившия ѝ годеник Ник Льоб

  • софия вергара-
  • ник льоб-
  • драма-
  • ембриони

Причината са замразените ембриони на двойката

Невероятна драма се разиграва между София Вергара и бившия ѝ годеник Ник Льоб - 1
Снимкa: Shutterstock

Невиждана и нечувана драма продължава да се разиграва между София Вергара и бившия ѝ годеник Ник Льоб. Причината са замразените ембриони на двойката.

Преди дни на Льоб му бе отказана възможността да обжалва решението на съда, което му забранява да използва замразените ембриони на София Вергара без нейно позволение, пише People, цитирано от dir.bg.

Битката за замразените ембриони се води вече няколко години.

София Вергара - модел и актриса, имаше връзка с Ник Льоб от 2010 г. Двамата обявиха годежа си през 2012 г., а през 2013 замразиха оплодените яйцеклетки на София. Те обаче се разделиха през 2014 г. и оттогава не могат да постигнат съгласие какво да правят с тях.

През 2017 г. Вергара искаше да забрани на бившия си годеник да използва ембрионите без нейно изрично писмено съгласие. Така започна съдебната битка, която продължава повече от три години.

Ник Льоб няма деца. София Вергара има един син от първия си брак за Джо Гонсалес - Маноло Гонзалес-Рипол Вергара, който скоро ще навърши 30 години. София става майка едва на 19 години.

След като приключва връзката си с Льоб, актрисата, позната с ролята си в "Модерно семейство" се омъжи за актьора Джо Манганиело през 2015 г. и все още са щастливо семейство. Двамата нямат общи деца.

Но въпросът какво ще се случи със замразените оплодени яйцеклетки на София Вергара все още не е решен.

По-рано този месец съдът в Калифорния отсъди, че Ник Льоб няма правo да използва ембрионите и да ги имплантира в сурогатна майка, като се позова на документ, който и двамата са подписали и според който оплодените яйцеклетки могат да се използват единствено с изричното съгласие и на двамата родители.

Льоб пък заяви, че е подписал документа под натиск, но с тогавашната му годеница са имали устна уговорка, че дори да се разделят, той ще може да ги използва. Той опита да обжалва решението, но искането му беше отхвърлено.

В отговор на решението на съда, Ник Льоб направи ужасен коментар, казвайки:

"Очевидно е, че съдията е бил повлиян от холивудската ѝ слава. Тъжно е, че София, отдадена католичка, целенасочено ще създаде бебета, само за да ги убие."

Адвокатът на Льоб заяви, че ще отнесат въпроса до Върховния съд в Луизиана.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    7 0 Отговор
    Жената е готина, факт, но трябва ли да знам коя е?!

    Коментиран от #5

  • 2 Майка за пример,

    8 3 Отговор
    Тези,, модерни,, времена не мога да ги приема, не мисля, че съм, стари разбирания,,...!
  • 3 Съсетката бе,...!

    1 4 Отговор
    Бакшишу...... да ама не

    Коментиран от #7, #8

  • 4 Тишо

    12 7 Отговор
    Боже какви проблеми, тази е 50 годишна вече, а той не може ли да си намери толкова една жена да му роди. У нас такива като нея в махалите ги има колкото щещ, че и много по млади
  • 5 Е поне

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Директора":

    Ник Льоб не го ли знаеш кой е?

    Коментиран от #6

  • 6 Защо

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Е поне":

    трябва пък да го знам?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.