Last news in Fakti

9 Април, 2021 18:01 16 436 13

Дара Екимова с умопомрачителен тоалет за бала (СНИМКИ)

  • дара екимова-
  • бал-
  • рокля-
  • дими-
  • сленг-
  • певица-
  • абитуриентски бал

Дъщерята на Ива Екимова и Дими от "Сленг" зашемети последователите си с тази рокля

Дара Екимова става все по-красива и изящна с времето и въпреки пандемията и нововъведените мерки и ограничения заради нея, тя все пак се превърна в истинска принцеса за абитуриентския си бал.

Дъщерята на Ива Екимова и Димитър Екимов – Дими обикновено е много открита с последователите си за всичко, през което минава в живота си, не изневери на себе си и този път. Към искреното си послание Дара е добавила и снимка с роклята, с която ще блесне в празничния ден. Кадърът е повече от зашеметяващ.

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)

"Посрещнах пълнолетието си в епидемична обстановка, в условията на ограничения, както предполагам и много други хора на моята възраст", пише Дара Екимова в Инстаграм профила си. И добавя:

"Три поредни години имах възможността да пея на изпращането на абитуриентите, които се разделяха с училище завинаги. Очите ми се пълнеха със сълзи и цялата настръхвах, очаквайки този момент да дойде и за мен. Остава един месец до моето завършване, а още нищо не е сигурно. Не се знае дали ще имаме нормален бал в нормални условия, затова се развълнувах много, когато @victoriasirakovaphotographer ми се обади и ме покани да бъда част от кампанията ѝ. Вики е адаптивен, амбициозен млад човек и професионалист, и в условията, в които се намираме, тя измисли начин да направи абитуриентите щастливи, като улови и запази завинаги този вълнуващ миг, независимо от обстоятелствата... Нека мечтаем на воля! Това поне не подлежи на ограничителни мерки!".

Припомняме, че Дара Екимова навърши пълнолетие на 25 юни миналата година, а тогава по този повод красивата ѝ майка Ива Екимова ѝ посвети повече от трогателна публикация:

"Точно в 10.10 на този ден изпя първия си тон! В онзи момент го определихме като плач! Първата ти глътка въздух! От първите ти стъпки до тук, ти, дъще моя, извървя толкова дълъг път! Постигна толкова много! Избра и определи пътя и мечтите си! Започна да се бориш за тях с неподозирана твърдост и устрем!

Изкачи музикални и житейски върхове, а си едва на 18! Обещавам ти, че най-доброто предстои! В мигове на страх от бъдещето и несигурност в настоящето се връщай към тези победи, за да черпиш от тях сила за следващите! Никога не предавай това, в което вярваш и никога, ама никога не се отказвай! Понякога ще ти изглежда трудно, а в определени случай невъзможно – това не са причини да спреш! Това са сигнали да потърсиш друг път, за да постигаш целите си, да се вгледаш в пропуските и да добавиш стойности към постигнатото!

Помни! Няма грешен ход! Вярвай, че само стопроцентовият фокус и отдаденост водят до успех! Знай, че късметът идва при подготвените. Колкото и клиширано да ти звучи сега, един ден ще се увериш, че колкото повече инвестираш в развитието си, толкова по-голям е шансът, когато се появи възможност, ти да си избраната! Това се отнася за всяка сфера в живота.

Не пилей времето си за токсични хора, завистници и ласкатели! Обграждай се само уверени оптимисти, които градят! Учи се от най-добрите, но се сравнявай само със себе си днес, за да изградиш по-доброто си "аз" в бъдеще! Бъди смела и добра! Бъди щастлива! Обичам те повече от всичко! Честито пълнолетие, мое щастие!"


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    10 21 Отговор
    Баща ти щеше да се гордее с теб, успешен път красавице.

    Коментиран от #9

  • 2 Оест

    25 7 Отговор
    Ако беше пила боза като малка поне да има с какво да напълни пазвата .
  • 3 Гладен брокер

    52 8 Отговор
    Чудясе тя или майка и е по неприятна.
  • 4 А.така

    20 1 Отговор
    И........ ?
  • 5 констатация

    53 4 Отговор
    Тоалета изкарва грозното пате лебед. Майката е фанатичка, че тя и щерката са неземни красавици. Дара е посредствена млада симпатична дама, но не и красавица.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Махмуд

    26 2 Отговор
    Защо триете истината. Майка и на тази изневери на бъдещия и съпруг Петрозар един ден преди сватбата.
    Или вие налажате новия циничен уж Морал?

    Коментиран от #10

  • 9 сила

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    кой и е баща,знаеш ли....задача с много неизвестни,честно казано може и аз да съм,много неща от ония години ми се губят....
  • 10 Саладин

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Махмуд":

    Не се напъвай,семейни проблеми.
  • 11 Цицо

    6 1 Отговор
    Ми грозничка и дебеличка, че и бричове има, ма тя и майка й не е красавица с тва издадено напред чене
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Иян

    3 0 Отговор
    Всяка млада дама е красива по свой начин.По-скоро би трябвало да се запитаме каква е тази луда надпревара за тоалети( марки,цени...) при завършващите 12.клас.Това е САМО ЕТАП от образованието на голяма част от младите хора.Глупава демонстрация на финансови небивалици.Друго е след ВУЗ,след доказан професионализъм...