Last news in Fakti

20 Април, 2021 14:28 5 475 11

Жената до Милен Цветков с емоционална изповед за живота им

  • милен цветков-
  • милена иванова-
  • изповед-
  • книга-
  • една година-
  • смърт-
  • трагичен инцидент-
  • журналист

Милена Иванова издава книга, посветена на тяхната връзка

В понеделник се навърши точно една година от смъртта на известния журналист и телевизионен водещ Милен Цветков. Той почина на Великден миналата година в тежка автомобилна катастрофа на столичния булевард "Черни връх". Милен умира минути след ужасния удар, причинен от 22-годишен мъж, шофирал под влияние на наркотици.

В студиото на предаването "На кафе" на днешния ден бе гост нумероложката Милена Иванова - ЕА, която разказа за новата си книга "379 дни с Милен Цветков", посветена на тяхната връзка и последната година от живота на известния тв водещ.

Милена разказа за първата им среща, за начина, по който започва връзката им, за първото гостуване на Милен в дома ѝ, за първия им скандал и за последния ден от живота на Цветков.

За първи път Милен и Милена се срещат преди около 4 години, когато тя е поканена в неговото предаване като нумеролог.

"Първото, което направих, казва Милена, беше да проверя датите ни на раждане".

Оказва се, че двамата са възможно най-несъвместимата комбинация. Но въпреки това Милена отива в "Часът на Милен Цветков". После тя е негов гост още няколко пъти.

За едно от предаванията, в които му е гостувала, той ѝ казва: "Винаги си личи колко много ме дразниш, но ето тук се вижда, че ние ще бъдем Милен и Милена".

Първите им срещи извън ефира са в планината.

Жената до Милен Цветков с емоционална изповед за живота им
Снимка: Facebook

Точно там Милен ѝ споделя, че си е казал за нея: "С тази жена ще го карам по-полека".

Друго много важно откровение тв водещият прави пред Милена, споделяйки ѝ, че тя много прилича на неговата майка. Нумероложката си спомня, че Милен е имал голям конфликт с приемането смъртта на майка си, тъй като, когато тя е починала, не са му съобщили веднага тъжната вест. Той така и не успял да се прости напълно с нея и във връзките си с жените винаги търсел образа на майка си.

ЕА си спомни и за ненадминатото чувство за хумор на Милен Цветков. Когато за първи път отишъл на гости в дома ѝ, той казал, че там е прекалено бяло и има много ангели. Пошегувал се, че веднага си тръгва. А после я попитал: "Милена, ангелите разрешават ли да се целуваме?"

Много от интересните детайли от съвместния им живот и годината, която прекарват заедно за описани в книгата "379 дни с Милен Цветков".

В последния ден от живота на журналиста, малко преди катастрофата, Милена и Милен се разхождат по улицата и си говорят какво биха направили, ако спечелят милиони от тотото. Тогава той ѝ казва: "Нищо, Милена, така сме си добре".

Нумероложката сподели още, че най-важните хора в живота на Милен са били неговите деца Калина и Боян. Част от приходите от книгата ѝ ще отидат във фонда за децата на Милен Цветков.

"Това е книга за любовта и паметта на Милен Цветков", завърши своята изповед Милена Иванова - ЕА.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пучо Капучо

    12 6 Отговор
    Тази жена не знам защо, но взе да дразни. Може би защото много обичам нумеролозите, дето уж всичко знаят заради числата и се правят на Господ. И накрая хората около тях го отнасят. Ти мани, ами и книжка написала - за малко над година разгадала Милен /да почива в мир/...и айде житието и битието му преживе, на пазара. Хора всякакви...
  • 3 цербер

    8 1 Отговор
    тя е поканена в неговото предаване като нумероложка.После тя е негова гостенка още няколко пъти.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Престани

    10 3 Отговор
    да си правиш реклама чрез Милен , светла му памет и не го гневи там Горе!
  • 6 Мими

    10 3 Отговор
    Не е добре с главата
  • 7 324

    10 2 Отговор
    Стига с тази бе. Мине не мине туку се появи из сайтовете с информация как се чувства. Казано често хич не ме интересува, а сега с тази книга потвърждава мнението ми, че използва смъртта на М Ц в своя облага. Хайде стига вече сте лансира ли никому неизвестна "нумероложка"
  • 8 12345

    9 1 Отговор
    Ако не беше жената до него, той щеше да е жив. Сгрешил е още когато е решил да й обърне внимание. Някои грешки се плащат скъпо...И освен това, нали е нумероложка, не й ли казаха цифрите нещо в тоя ден?! Аман от шарлатани чиста проба!!!
  • 9 57899

    2 1 Отговор
    Цигануша
  • 10 тототояя

    1 2 Отговор
    Аз харесвах и уважавах Милен. Но за една година тази невзрачна, но амбициозна женица с цел да си прави пиар прибави неприятна сянка на името му.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.