Last news in Fakti

15 Май, 2021 17:12 9 290 17

Започнаха абитуриентските балове в София (ВИДЕО)

  • абитуриентите-
  • балове-
  • абитуриентски бал-
  • празненство-
  • купон-
  • завършването-
  • гимназия

Завършващите ученици започнаха с празненствата

Започнаха абитуриентските балове в София (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка: БГНЕС

Започнаха първите абитуриентски балове в София, предава NOVA

В седмицата преди старта на матурите зрелостници от софийски училища се събраха пред храм-паметник “Св. Александър Невски” и започнаха своите празненства.

Освен с традиционното броене до 12, те се радваха на завършването на средното си образование и с димки, силна музика и танци.

След месеци на онлайн обучение, дванайсетокласниците купонясваха без маски и без да спазват дистанция.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Немо

    34 2 Отговор
    Сега броят до 12, заради броя на учебните години, а от догодина ще броят дните до заплатата... Тия, които ще си намерят изобщо работа

    Коментиран от #2

  • 2 Врачка

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "Немо":

    Нека да се забавляват,това е най—хубавият ден в живота на всеки.Ученическите години се помнят цял живот,както и приятелствата.
    Не правете грешките на родителите си да живеете като офце,бъдещето е ваше.
  • 3 А, не бе,

    5 7 Отговор
    Ще си сложат маски и ще стоят на 2 метра разстояние! Що за покорни овце сте накои?!?
  • 4 Гост

    19 8 Отговор
    Зад блока имам училище онзи ден ми надуха главата с чалга и броене знаем , че могат да броят до 12 . Това строенето ми се вижда много задръстено и тъпо . Крещене все едно са животни . Ако знаят какво ги чака . Не е като преди завършиш у-ще имаш договор за работа . Но сега нали вече няма почти профисеонални училища излизат , с едното образование и нищо друго . Ни професия ни знания да прави нещо с ръцете си . Завършат и крещят като изоглавени това трябва да се забрани . Да ми крещят някви си там хлапета и да се кефят на задръстена чалга .
  • 5 Demonaz

    7 3 Отговор
    Против чалгата и подобни работи съм,но това си е техния начин за отбелязване. И правилно какви маски, какви пет лева. Стига с този страх.Нека го изкарат добре,а не като роби с дистанция и подобни щуротий. Сега е момента си търсят половинка и да живеят. Хайде със здраве.
  • 6 Гост 666

    16 3 Отговор
    Вчера минавам край паркинга на Историческия Музей и гледам тези , млади диваци. Броят до 12 знаем , че могат да броят пуснали чалга от кола и се кълчат все едно ток ги бие . Бяха се събрали да празнуват , че са свършили мъките в у-ще . Но ако знаят какво ги чака . Излизаш от някоя гимназия без професия или насока какво да правиш . Осен ако не учи нещо в университет. Като почнат да търсят работа и видят какво е ще забрави за дивашките викове . Трябва да им забранят завикат така , това да си го правят в къщи или някоя джунгла .
  • 7 Ох котьоооо

    2 4 Отговор
    Искам и аз абитуренки да возя ...

    Коментиран от #9

  • 8 666

    13 1 Отговор
    Айде почва ненормалното крещене и фукане с чужди коли . Малките диваци се хвалят , че се научили да броят и то дистанционно . Това ако е учене в къщи пред компа .Трябва да да забранят на тези малки хлапета фенове на чалгата да крещят като ненормални .Много рядко ми се случвало да чуя от кола с такива да звучи ,поп , рок , джаз или нещо по нормално .
  • 9 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ох котьоооо":

    Купи си готина кола па вози . Ще им пускаш чалга да се друсат като ненормални .Що като .
  • 10 Масаон

    9 2 Отговор
    Ненормалните пак ще милазят по нервите с крещене , броене и идиотска чалга.
  • 11 Мюмюн

    5 1 Отговор
    Вав вторник ша изпращами и моя гулемиа-Орхан. Кустюм ут Пиер Кардин, обувки ут Джими Чу, парфум Азару, туй пристени, синджири ни са брои. Кулата, дет ша гу вози е бентли кунтининтал GT-шарих сума ти паре за нея, ама нека чавето са радва. На интернационал ша са сбират кат овце, подир на Адмирала ша спят и кой кот там прай. Виднаж е абитирентската-посли живота чака. Поне мойто чаве ша го пиша у Винса да учи там митническу разузнавани. Ама парво летото да попасе овците да са научи как са прай сирени и как са доят кузи, крави. Щот снаха некой ден на мен ша докара.
  • 12 Emigrant

    9 1 Отговор
    Поредната доза неграмотни друсари, които ще напълнят на есен "елитните" ни университети
  • 13 Античалга

    8 1 Отговор
    Тези "празници"и начинът им на "празнуване" са поредно доказателство какъв прост народ сме като цяло!
    Едно време когато не е е имало толкова широк достъп до образование е било събитие когато някой завърши гимназията " у градо" и вземе диплома, още повече че образованието е имало и стойност и тежест. А не както сега се произвеждат буквално неграмотни ученици на конвейр! А да дъниш долнопробна чалга на главната улица или на площада пред храм=паметника " Невски" е дъното на простотията! Да се чудим ли че чалгарите и мутрите вече съвсем законно са в парламента?!
  • 14 Параграф 22

    11 0 Отговор
    Нека абитуриентите да запомнят един много важен неписан, но доказан закон в живота!
    Прост си, защото слушаш чалга и слушаш чалга, защото си прост!
    Кой разбрал - разбрал! Ай със здраве!
  • 15 НЕКА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ

    5 3 Отговор
    Нека се забавляват децата - балът е един ден все пак. Така или иначе започнат ли работа, и по време на почивките си пак ще четат служебни имейли и ще отговарят на обажданията поне на колегите. Само работа ги чака. Ще изтърпим да повикат малко. И ние сме го правили, пък сега имаме образование, професия и стаж.
  • 16 бат Тонка

    1 1 Отговор
    На тия балъци кой ще им каже, че сега започва трудната част от живота им.
  • 17 Факт

    1 0 Отговор
    Маските са за балъци!