Last news in Fakti

16 Май, 2021 19:28 6 332 14

Най-добрите любовници в зодиака

  • любов-
  • любовници-
  • зодиак-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • любовен хороскоп

6-те зодии, които са най-добри в интимността

Най-добрите любовници в зодиака - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите прочитат не само бъдещето и чертите на характерите на различните зодии според звездите, но могат да отсъдят и кои зодиакални знаци ги бива в размяната на интимни ласки. Ето кои са шестте зодии, които се справят най-добре в кревата:

Овен: Налитат на червено

Родените под знака на Овена са страстни и пламенни натури, пише actualno.com. Те обичат секса и са готови да минат през огън, за да го получат. Управителят на знака Овен е червената планета Марс. Така че, ако искате да ги заинтригувате, покажете им уж случайно, че сте облечени с червено бельо под дрехите. Представителите на тази зодия по принцип са моногамни, защото обичат всеотдайно партньора си и не биха му изневерили.

Телец: Палят се бавно, горят дълго

Родените под знака на Телеца са особен случай в зодиака, защото са управлявани от Венера - планетата на любовта. И двата пола са страхотни любовници, но трябва да се запасите с търпение, докато стигнете до там... Те са класици в предпочитанията си - обичат любовната игра и са майстори в бавното разпалване на страстта. Обожават физическия допир и притежават талант за откриване на ерогенни зони. И двата пола са много издръжливи. Така че, ако ви чака любовно преживяване с представител от тази зодия, вземете предварителни мерки, за да не капнете от умора по средата на вечерта.

Близнаци: Забравете скрупулите

С родените под знака на Близнаци случаят е много особен, защото те са интелектуалци. Дори и да става дума за секс, пътят към него пак минава през ума. Ако сте си наумили да вкарате Близнак в леглото, запасете се с много търпение. Предстои ви дълга игра на гоненица. Представителите на този слънчев знак обичат разнообразието. При Близнаците нещата трябва да се променят непрекъснато, за да им бъде интересно.

Рак: Майсторите на целувката

Родените под знака на Рак са много консервативни. Ако сте замислили кратка авантюра за една нощ и никакво обвързване, няма да ви се получи толкова лесно, колкото си мислите. Те много трудно казват “да”, но когато го кажат, е за дълго време. Най-големите майстори на целувката и ако имате късмет да бъдете целунати от Рак, няма да искате това да свършва. Сексът с тях е чувствен и дълбок. Обичат любовната игра и продължителните ласки. Имат обаче задължително условие: никога да не им изневерявате. Царе са на скандалите от ревност!

Лъв: Огледала

Лъвовете обичат романтичните жестове, които ги величаят и ги карат да се чувстват единствени във вашите очи. Облечете еротично бельо и непременно им кажете, че сте го купили специално за тях. Лъвовете обичат да са единствени и незаменими, обичат да подчиняват...

Дева: Ще ви замаят

От една страна, Девите са интелектуален знак и имат нужда от мисловни предизвикателства, а от друга - нужни са им дълбоки чувства, за да направят първата крачка и да ви се отдадат. Комбинацията от тези две задължителни условия прави интимността с тях трудна за постигане. Има и трето - тяхната практичност. Ако на първа среща сте облечени със синтетични дрехи, ще го приемат за изключително лош вкус. В случай че сте успели да заслужите честта да си легнете с представител на знака Дева, ще бъдете замаяни от удоволствие. Комбинацията от интелект и клокочещи като лава чувства ще ви прати на седмото небе.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    5 10 Отговор
    ас мисля че най ХУБАВИТЕ двойки в любовта са ОВЕН и ДЕВА като мен и моята вече съпруга ВЕСИ ние сме ИДЕАЛНАТА двойка както и да го погледне човек ас свръх ИНТЕЛИГЕНТЕН с гениално философска мисъл а освен това СТРАХОТЕН романтик а тя романтична, добра и красива като поп фолк певица идеална двойка та ОВЕН и ДЕВА е най добрата комбинация

    Коментиран от #4, #9

  • 2 МУТРИ ВЪН

    9 1 Отговор
    Бисери за короната на "Буда"


    -Мата Хари, я кажи ни,
    премиерът във леглото колко чини?

    -Супер! Вечер не му става!
    Сутрин с пачки утешава!
  • 3 Телец

    4 9 Отговор
    Телците обичаме да доставяме удоволствие на жената, нашето удоволствие е да гледаме как доставяме удоволствие.

    Коментиран от #5

  • 4 Ромул

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Начи-овен си, а бухал? Мислех те, че си зодия Рапан, ама карай да върви. Ко стана-работиш ли за лапето, плющиш ли Весито, или още се кандардисваш,щото не е дошъл удобния момент за онези 2 мин.?
  • 5 Радио Келто

    10 5 Отговор

    До коментар #3 от "Телец":

    Телците сте фригидни същества.
  • 6 Кози рог...!

    1 2 Отговор
    С трите рога- напред...!!!
  • 7 Камикадзе 🛩

    8 1 Отговор
    Факти, това не е класация. Вие просто изброихте първите 6 зодии една след друга. Даже не си направихте труда поне да ги разбъркате. А за втората половина кога ще пишете?
  • 8 BigBulgarianBoss

    4 3 Отговор
    Как ли ще се почувстват представителите на тия зодии, които не могат да вдигнат самолета

    Коментиран от #10

  • 9 Скорпион си, не си Дева

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    При това от километри личи от почти скандално проявяваната самовлюбеност, когато си пренебрегван дори малко. Един дева няма да се надува на приказки, че е интелигентен, а ще го показва и доказва практично с действия всеки ден. Не се прави на ударен. Понеже си девствен ли ти хрумна сега да лъготиш за зодията си. Някакъв измислен образ си изграждаш тук, явно мислейки, че на някой така си интересен. Реакции ли, макар негативни, очакваш, самотата ли те убива, аз толкова време не можах да разбера. Ала тая неискреност не пожела да я поправиш. Знам какъв отговор ще ми напишеш, някой от поредните ти глупави уж невинни коментари, благодаря, ала няма нужда. Интелигентността не се купува, тя е част от теб, спонтанна. И идва спонтанно във всичко което правиш, заради вманиачеността и към най-дребните детайли, а ти рядко пишеш някое израчение без правописни и пунктуационни грешки, така че, запази си без интересните измислени персонажи за себе си.

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Варна

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Скорпион си, не си Дева":

    Евала бе, Кашпировски-ти направо разчлени казанлъшкия с този твой анализ. Човека ти е написал, че е Овен, а жена му-Дева, ама ти бързаш като теле пред майка си да му направиш психопрофил. Сега сигурно очакваш и да те почерпи, че така ясно разгада другия в него, а?! 😉
  • 12 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Скорпион си, не си Дева":

    нищо не сте расбрала от коментара ми госпожо но то е НОРМАЛНО може би съм прекалено ИНТЕЛИГЕНТЕН а иначе съм зодия ОВЕН не дева

    Коментиран от #13

  • 13 Ако ще и извънземно да си

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ама не си забавен. Имаш проблем с това да бъдеш себе си. Филмираш се и си мислиш, че си интересен. Не знам за какво изобщо ти и писах, ама бъди сигурен, че е за пръв и последен път.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.