Last news in Fakti

25 Май, 2021 10:23 6 032 8

Какво казва зодията за вашата карма

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • карма-
  • минали животи-
  • астрология

Астролозите са сигурни, че зодиакалният знак може да разкаже много за миналите ни животи

 Какво казва зодията за вашата карма - 1
Снимка: shutterstock

Според будизма всеки от нас не се ражда и умира за първи път. Само тялото се променя, но не и душата. Астролозите са сигурни, че зодиакалният знак може да разкаже много за миналите ни животи.

Ако изведнъж вашата карма стане отрицателна, тогава не забравяйте, че винаги можете да промените съдбата си със специални практики, медитации, ритуали. Вашият зодиакален знак ще ви разкаже как сте били в миналите си животи.

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, то най-вероятно в предишни животи или в последния от тях сте били самотни хора, както и ужасно мързеливи, безпринципни и алчни. Може би сте предали някой ваш близък.

Телец
Телците са онези хора, чиято карма е почти напълно чиста. В минали животи не са имали ужасен късмет. Почти винаги сте давали повече, отколкото сте вземали, така че в този живот много от вас изпитват непреодолимо желание за слава, богатство, власт.

Близнаци
Близнаците в миналия живот са били много властни хора, които не можели да оправдаят надеждите на тези, които разчитаха и зависеха от тях. Освен това, в миналия живот може да сте били ужасни клюкари, лъжци.

Рак
Най-вероятно сте били самотни в миналия живот. Кармата ви е била почти напълно изчистена в миналия ви живот. Има вероятност да сте били лоши и с много лошо здраве.

Лъв
Лъвовете са кармични длъжници. Вие сте били лицемер и винаги се опитвате да получите това, което искате, по най-сложните начини. Много или дори почти всички опити за печелене на богатство и власт са били неуспешни.

Дева
Имате достатъчно кармични дългове, защото в миналия живот бихте могли да бъдете изключително жестоки. Може да сте нанесли физически и психически увреждания на голям брой хора.

Везни
Везните са били най-мързеливите в минали животи или последния. Не сте знаели как да признаете грешките си и във всичко сте виждали само начин да се утвърдите пред другите хора.

Скорпион
Може би животът ви е приключил бързо, така че вашата карма е почти напълно чиста. Били сте егоисти - това е единствената ви грешка, за която най-вероятно ще платите цената в този живот.

Стрелец
Стрелецът в минали животи е бил беден, но много умен и скромен. Били сте подценени, но стриктно сте се придържали към правилата за добра форма, без да изразявате недоволство. Вашата карма може да се счита за най-чистата от всички.

Козирог
Козирозите най-вероятно са били представители на властта в миналия живот. Разочаровали сте много хора. Те са ви повярвали и са ви подкрепяли, но вие сте си затворили очите и сте избрали да забогатеете за тяхна сметка.

Водолей
Водолеите са били много тъмни личности. Оцелели сте за сметка на неприятностите на други хора, но сте поправили почти всичко в един и същ живот, така че сега сте почти напълно чисти в кармичния план. Живели сте уединено и не сте почитали морала.

Риби
Рибите в миналия живот са били много известни хора, които всички са обичали или дори обожавали. До голяма степен е било незаслужено поради огромния брой пороци, с които не сте искали да се борите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 водо лейката

    6 1 Отговор
    ...не ми харесва писаното за мен

    Коментиран от #3, #8

  • 2 Последния Софиянец

    4 1 Отговор
    И как звезда от газ на хиляди светлинни години ще влия

    Коментиран от #7

  • 3 водолеят

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "водо лейката":

    и на мен
  • 4 Да, така е

    5 1 Отговор
    Зодията определено може да каже нещо за миналото на човека - основно по кое време на годината горе-долу е бил заченат. 🤨🤔😄😆🤣😂

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Едър рогат добитък

    2 1 Отговор
    И да не им харесва на водолеите, си е вярно, доста се оливат понякога.
  • 7 Поларис

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Звездите сами по себе си не влияят, зодиакалните съзвездия се намират по еклиптиката при годишното движение на земята около слънцето. Зодиакалните знаци показват определени периоди от годината, подобно на циферблата на часовник със стрелки.
  • 8 Aries

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "водо лейката":

    На мен пък за Овен не ми харесва :DDD