Last news in Fakti

26 Май, 2021 17:33 4 417 4

Ето кои са зодиите, които най-трудно се сприятеляват

  • астрология-
  • приятелство-
  • зодсии-
  • зодиакални знаци

Според астрологията създаването на приятелства се определя от зодиакалния знак

Ето кои са зодиите, които най-трудно се сприятеляват - 1
Снимка: shutterstock

Създаването на приятели е умение, в което не всички сме умели. Разбира се, приятелите ви улесняват живота, дават ви подкрепа и правят живота ви по-радостен, но опитът да се сприятелите с хората не е лесна задача. Трябва да бъдете отворени, екстровертни и разбира се, приятелски настроени, за да можете да се сприятелявате и да имате социален кръг.

Докато изглежда, че някои хора се сприятеляват с лекота и за миг, повечето от се борят да създадат нови приятели. Според астрологията това са четирите зодии, които имат проблеми със създаването на нови приятели и по този начин не са много социални.

Близнаци

Близнаците са силно социални и поради това са склонни да познават много хора. Имат много познати, но не и близки приятели. Те имат социален кръг, но не и най-добрия приятел, на когото могат да се доверят. Близнаците трудно се доверяват на хората и по този начин са склонни да стоят малко по-далеч и трудно да създават нови приятели.

Рак

Всички сме запознати с факта, че Раците са обвързани с дома. Те обичат да прекарват свободното си време у дома, да релаксират с членовете на семейството си. Въпреки че Раците обичат да общуват, те предпочитат да общуват с огромна група хора, вместо да се свързват с един човек. Те трудно се доверяват на хората и по този начин не могат лесно да се сприятеляват.

Водолей

Водолеите са интровертни и срамежливи. Тежко им е да се отворят към хората и наистина не вярват на никого. Те чувстват, че във всеки един момент някой ще наруши доверието им. По този начин те предпочитат да се държат за себе си и не са много запалени да създават нови приятели.

Риби

Родените в Риби хора са свръхмислещи и емоционални. Те са склонни да усложняват много ситуации с преосмислянето си и по този начин могат да бъдат доста сложни. Те идват с много багаж и заради него не се отварят лесно за хората. Тяхната срамежливост и интровертна природа са това, което ги прави дистанцирани.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    6 3 Отговор
    Щото са злобни вампири завистливи 😈

    Коментиран от #3

  • 2 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    4 4 Отговор
    ас съм зодия ОВЕН и лесно печеля приятели вероятно защото съм свръх ИНТЕЛИГЕНТЕН и страшно ЗАБАВЕН с невероятно чуство за хумор както и много високо КУЛТУРЕН та по тези причини всички ми се радват
  • 3 Овъртолени

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Телец":

    Телците са егоцентрици и смятат, че всички са им длъжни, дори и вселената.
  • 4 zorro

    1 1 Отговор
    Пълни глупости! Водолей да няма много приятели! АЗ не познавам такива!Откъде ги измисляте Тези глупости!