Необходими продукти:
брашно - 2 ч.ч.
яйца - 4 бр.
захар - 1 ч.ч
кисело мляко - 1/2 ч.ч.
олио - 1/2 ч.ч.
бакпулвер - 1 бр.
череши
Начин на приготвяне:
Яйцата разбивате със захарта в дълбока купа до удвояване на обема. Добавяте киселото мляко и пресятите брашно и бакпулвер. Разбърквате добре продуктите. В кръгла тава си поставяте хартия за печене или я намазнявате, сипвате получената смес.
Черешките почиствате от костилките и ги пускате на различни места в сместа за любимия черешов сладкиш. Печете селския черешов сладкиш в предварително загрята фурна на 180°C за около 35 минути, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 25 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Интересът, нз какъв, но неприятен замен
12:07 19.06.2021
2 КОНТРАТА
17:03 19.06.2021
3 КОНТРАТА
17:07 19.06.2021
4 Туй не го ща
07:42 21.06.2021