Last news in Fakti

23 Юни, 2021 18:33 11 607 11

Така се държи мъжът, преди да прекрати връзката

  • мъж-
  • връзка-
  • раздяла-
  • поведение-
  • любов

Апатичното поведение на мъжа подсказва, че връзката ви с него няма бъдеще

Така се държи мъжът, преди да прекрати връзката - 1
Снимка: Shutterstock

Когато изпитвате силни чувства, е трудно да признаете пред себе си, че отношенията ви не вървят добре. Склонни сте да се заблуждавате само,

за да си спестите болката. Има признаци обаче, които не бива да пренебрегвате.

Ето как се държат мъжете, когато са на път да приключат връзката:

Той вече не се чувства добре във връзката ви

Понякога просто имате усещането, че нещо не е наред. Партньорът ви не се държи като преди, не показва ентусиазъм и желание да бъде с вас. Интуицията ви е достатъчно силна, за да видите това. Опитайте се да поговорите с него и да му споделите какво чувствате.

Той не се стреми да бъде около вас

Когато обичате някого, искате да бъдете с него. Не го пренебрегвате заради други хора и занимания. Да, имате нужда от тях, но същевременно давате необходимото на другия човек.

Той се дразни за всичко

Независимо какво правите, той е вечно сърдит и намусен. Дразни се от думите и действията ви. Заяжда се за всичко и ви кара да се чувствате неприятно.

Той прекарва повече време с други хора, отколкото с вас

Вместо да излезете заедно, той предпочита да бъде с други хора. Уговоря си срещи, без да ви кани на тях. Чувствате се изолирани и нещастни.

Той търси контакт с бившите си

Усещате променя в отношението му към бившите му приятелки. Той търси контакт с тях, интересува се от живота им. Дори да не иска нищо повече, това показва, че не е щастлив. Човек се връща към миналото, когато е объркан. Въпреки това, не му правете сцени, а изчакайте да видите до какво ще доведе това.

Той не говори за бъдещето с вас

Разказва ви за плановете си, но те не включват вас. Имате чувството, че сте само преходен период в живота му. Ако ви виждаше в бъдещето си, щеше да крои планове, които задължително ви включват.

Не се интересува какво впечатление ви правят действията му

Не се старае да ви се хареса. Прекъсва ви, когато говорите. Не прави мили жестове, като преди. Не усещате да е привлечен към вас.

Така се държат мъжете, когато са на път да приключат връзката. Но помнете, че проблемът не е във вас. Не търсете вината в себе си, а приемете, че това не е вашият човек и продължете напред.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокал

    25 3 Отговор
    Заключението ми харесва. Жените трябва да знаят, че проблема не е в тях... Независимо какво се е случило. :D

    Коментиран от #9

  • 2 Акъли

    4 1 Отговор
    Ако го видиш да го мята под мишница, не губи кураж, може само да се хвали.
  • 3 Българин

    5 18 Отговор
    Не е вярно. Аз лично ч**** други без тая да разбере. Един мъж е длъжен да пробва да прави секс в всички жени, въпреки,че може и да не успее
  • 4 Подобно

    7 3 Отговор
    на жените !
  • 5 Меги

    18 3 Отговор
    Ако усетите,че нещо не е както трябва.просто го изритайте! Не правете компромиси преди сватбата! В семейството е друго,там не става без малки компромиси.

    Коментиран от #10

  • 6 Лорд Минчу

    11 2 Отговор
    Че то останаха ли много мъже, че толкова капризи !?
  • 7 Да се, сравнява, с младо момиче

    6 4 Отговор
    Хем и казаха, че е,, дросла,, срам и позор,, психично болна дърта фалшива чума,,......!
  • 8 U turn

    2 0 Отговор
    Продължавате напред, а може и наляво.
  • 9 Тра-ла-ла

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кокал":

    Точно! Също трябва да знаят, че следващите N брой пъти вината отново няма да е в тях! Просто мъжете не са техните хора! 😂😂😂
  • 10 хмхмхм

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Меги":

    ''изритай''...не знам дали това е подходящата дума която трябва да употребиш ?
    Когато искате от мъжете уважение към вас, борите се за равенства, добри отношения респект и всичките там неща , спомни си за ''уважението'' ти и спрямо тях !!!
    Не знам дали си убедена че, това е пътят по който ще се случат нещата ! Защото, говоря лично за себе си ако, покажеш към мен подобно отношение.... няма как да се разминеш с подмяна на документите !
  • 11 колето

    2 0 Отговор
    Глупости след 22 г. съвместен живот, правя повечето от нещата в статията но, обичам жена си като луд, дори по-вече от преди !!!!!!