Last news in Fakti

28 Юни, 2021 13:05 11 123 15

Сузанита си разпродава дрехите, за да ...

  • сузанита-
  • дрехи-
  • разпродава

Заради финансовата криза дъщерята на Орхан Мурад е принудена да разпродава дрехите си

Младата певица Сузанита набра популярност със скандалите, в които се забъркваше едва на 15 години, но и те вече не са интересни на аудиторията. Кариерата на тийнейджърката напълно залезе – нови песни няма, няма и каквито и да било участия, а медиите сякаш бързо забравиха, че тя изобщо е съществувала. Заради финансовата криза щерката на Орхан Мурад е принудена да разпродава дрехите си. Тя предлага тоалетите си – кичозни облекла, които надали някое момиче би носило, за по 20-30 лв.

В апогея на своята слава невръстната певица привлече завиден интерес и не можеше да се оплаче от липса на участия, но всички средства, които задели по това време, тя инвестира предимно във външния си вид. Сузанита си наблъска лицето и устните с филъри, а веднага щом стана пълнолетна, си сложи и силиконови импланти в бюста. Равносметката е, че девойката е останала без пукнат лев и се налага да си разчиства гардероба, за да върже двата края. Тя е превърнала Инстаграм профила си в своеобразен онлайн оказион, а последният артикул, с който е решила да се раздели, е потресаваща лъскава пола с пайети, сякаш изровен от раклата на Луна в средата на 90-те години на миналия век. За нея Сузанита иска 27 лева.

Финансовите проблеми на семейство Мурад не са тайна за никога. Именно те в крайна сметка доведоха до раздялата на Орхан и съпругата му Шенай. Бившите съпрузи обявиха края на брака си преди три месеца. "Решихме го заедно. Разводът е по взаимно съгласие! Смятаме, че така е най-добре и за двама ни!", сподели майката на Сузанита.

Певицата заяви, че подкрепя родителите си в тяхното решение и не им се бърка. Те също отдавна са вдигнали ръце от нея и поне от няколко години са я оставили на произвола на съдбата, вместо да упражнят твърда ръка и да я вкарат в правия път. Тийнейджърката е едва на 18 години, а вече е състарена и изхабена от ненужни корекции по лицето. Тя е наблъскала не само устните, но и бузите си с филъри, а докторът, който ги е поставял, може да си скъса дипломата. Като добавим и системната употреба на наркотици, алкохол и цигари, за които сама призна в мелодраматично интервю, девойката съвсем е заприличала на очукан от пороци травестит. Освен че в лицето е като ужилена от пчели, Сузанита е нашарила и 80% от тялото си с различни татуировки

Миналата година дъщерята на Орхан Мурад призна, че има проблем със забранените субстанции и даже уж лежала известно време в клиника, за да се бори със зависимостите. Не е сигурно обаче дали е спряла с наркотиците, ако съдим по поведението ѝ. Вместо да ходи на училище като връстниците си, Сузанита заряза образованието и се посвети на нощния живот в най-разрушителните му форми, пише Хотарена. За съжаление, кариерата ѝ претърпя крах и певицата не успя да изкара друг хит след дебютното си парче "Луцифер и Буда". Певицата казва, че е продължила образованието си като частна ученичка, но според запознати напълно е зарязала уроците.

Що се отнася до отношенията ѝ с противоположния пол, тийнейджърката върти гаджета още от 13-годишна. С бившия ѝ приятел Александър се разделиха драматично и според близките ѝ тя трудно приела разлъката. Сега обаче има друга "сериозна" връзка. Баща ѝ Орхан твърди, че одобрява момчето, въпреки че е доста по-възрастно от дъщеря му. "Много се разбират и се обичат", казва изпълнителят на хита "Хиляди слънце", който очевидно е от най-либералните родители и винаги е подкрепял тръгналата по лоши пътища девойка.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Господине, купи ги

    9 2 Отговор
    За гажету си......!
  • 2 Дельо Хайдутин

    25 0 Отговор
    Цигански парцали.
  • 3 И БГ парцали има, и то не малко

    5 1 Отговор
    Но тук, друго е притеснителното, панаюище.... и остата, ако я смяташ за,, чиста,,....!
  • 4 еее паааааааа

    14 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Заради финансовата криза......ееее да оди магистралка....и без това за друго няма мозък
  • 5 Пловдив

    22 0 Отговор
    Таа малката го умори бай Орхан.
  • 6 Да отива у Дубай

    15 0 Отговор
    За един месец многу пара шъ напрай!
  • 7 Пловдив

    20 1 Отговор
    Да тръгва към Дубай...! Много такива"бизнес дами", с празни кратуни са там, за да изкарват, "за насъщния" ...!
  • 8 Бухахахаха

    14 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: девойката съвсем е заприличала на очукан от пороци травестит...
    ХА ХА ХА ХА ХА ХА
  • 9 Българин

    4 0 Отговор
    Таа ще умре в някой строеж от свръхдоза.. ахахах
  • 10 Гугълчо

    2 0 Отговор
    Тези кичозни парцали ще ги дезинфекцира ли ?

    Коментиран от #11

  • 11 селтак

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гугълчо":

    Па знае ли се кво живее във тия парцали!
  • 12 Рошко

    3 0 Отговор
    Разпродава, че тати спрял да дава за бело, не се учудвайте скоро ако я видите и на околовръстното
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бай олямГруй

    1 3 Отговор
    искам да я евЪ вгЪ зЪ
  • 15 Еди

    2 0 Отговор
    Кой неграмотен ги пише тия статии