Last news in Fakti

15 Август, 2021 09:36 23 327 45

Лора Крумова пред развод?

  • лора крумова-
  • развод-
  • раздяла

Телевизионната звезда била отегчена от връзката със сърфиста, от когото има две деца

Лора Крумова е пред раздяла с бащата на децата си Сотир, шушука се упорито в медийните среди.

Телевизионната звезда била отегчена от връзката със сърфиста, от когото има две деца – Явор и Мина и с когото живее на семейни начала от 2012 г. насам. Причината била липсата на перспектива у половинката ѝ.

Хлапетата растели, а наравно с тях се покачвали и средствата, нужни за отглеждането им. Претенциозната майка искала да получат солидно образование, да говорят езици от малки и да пътуват в чужбина, където рано или късно да намерят реализация.

Работливият Сотир давал всичко от себе си, но възможностите му далеч не били големи или поне не толкова колкото на екс „баджанаците” му. Един от тях бил известен столичен адвокат. Мъжът имал дар слово и ако се вярва на клюката, благодарение на личен чар, кавалерска дума и солидни финансови възможности успял да оплете в любовните си мрежи няколко красавици от националните медии.

Сред тях била и Лора. Двамата карали спокойна и романтична връзка. Адвокатът бил разведен и нямал намерение да сключва повторно граждански брак. Жени не му липсвали, защото много дами сами предлагали да станат част от обкръжението му. Крумова била изключително ухажвана, защото правистът винаги подчертавал, че освен на красотата ѝ, се възхищава и на огромния интелект, който според него тя притежава.

Когато се загаджила със Сотир Марков, Лора Крумова още не била скъсала с адвоката. Известно време блондинката се виждала с двамата, като вероятно всеки от тях си е мислил, че е единствен. Връзката със Сотир обаче се развивала светкавично. Двамата се запознали на концерт в Банско през зимата, а през лятото в Лозенец вече било ясно, че занапред ще са неразделни. Обвързана сериозно, Крумова скъсала с юриста. Той се почувствал огорчен, но приел решението ѝ за край на връзката.

Минало време и адвоката видял папарашки снимки на звездата. На фотосите се виждало как неговата сърдечна тръпка живее на каравана, пълни туби с вода и ги мъкне като същинска мъжкарана. Не издържал и набрал телефонния ѝ номер. „Престани да се излагаш така. Излагаш и мен, и приятелите ми. Докато бяхме заедно, те водех в най-скъпите заведения, отсядахме в най-хубавите хотели и ядяхме най-вкусната храна. Лора, която виждам на снимките няма общо с Лора, с която излизах и която имаше амбиции. Превърнала си се в отчаяна домакиня. Мислех, че ти харесва достойният живот, които имахме”, нахокал я правистът в телефонната слушалка.

Лора обаче се носела на крилете на новата връзка и изобщо не обърнал внимание на думите. Решила, че бившият ѝ съпруг ревнува от Сотир и затова говори леко язвително. Животът на семейни начала вървял гладко. На бял свят се появил синът им Явор - през 2013 г., а пет лета по-късно - и дъщеричката им Мина.

По време на майчинството основната роля в подсигуряването на семейния бюджет се паднала на Сотир. През лятото той преподава на сърфисти на морето. През зимните месеци заработва като треньор по ски и сноуборд. Имал доста известни клиенти, сред които бил и синът на Златко Баретата - Иван. Основал и своя школо по сърф, пише "Уикенд".

Заради пандемията от 2020 г. обаче бизнесът му започнал да прискърцва. Имало хора, които се записвали за курсове, но впоследствие се отказвали. В един момент Сотир се видял в чудо как ще оцелее финансово По същото време Лора търсела начин да се завърне ударно на малкия екран. Разбира се, искала собствено предаване в гледаем часови пояс на национална медия. Въпреки голямата популярност, която имала, желаещи да „отцепят” време за политическо предаване нямало. На други работодатели пък им било писнало от нескончаемите трансфери на Лора. Всички помнели как тя се оттегли от екрана като лице на съботно-неделния блок на Нова телевизия „Събуди се” и почти светкавично се приюти в конкурентната Би Ти Ви като главен редактор в шоуто на Николаос Цитиридис срещу символична заплата.

В този труден за водещата момент тя решила да поднови отношенията си с адвоката. Потърсила го и от далеч започнала да разпитва как е, какво прави, вижда ли се с някоя, мисли ли за нея. Първоначално юристът си помислил, че го търси приятелски, заинтересувана от здравето му покрай жестокия коронавирус, който изкарал. Обажданията ѝ обаче зачестили. Всеки път Лора била много любезна, изключително внимателна, говорела за семейството си, за работата в телевизията. Когато думата стигнела до това, че е хубаво да почнат да се виждат както преди, адвоката се сепнал и категорично отсякъл: Лора останала като гръмната от нелюбезността му и се кълняла, че изобщо няма такива намерения. За съжаление, екс любовникът бил наранен, че веднъж е зарязан заради скромен мъж, и категорично отказал отношения с някогашната си любима, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мадамата иска пак

    34 1 Отговор
    Да води по ТВ. А сърфиста не и дава и става късо.
  • 2 Да е

    23 11 Отговор
    жива и здрава !
  • 3 сила

    72 6 Отговор
    ПРЕТЕНЦИОЗНАТА МАЙКА....точка по въпроса,това казва всичко за въпросната комплексирана дебеланка
  • 4 гост

    59 6 Отговор
    Не ще да я гъчи тоя щото много се ошишка, а тя си иска жасане.
  • 5 развод

    51 0 Отговор
    ,като не са женени...
  • 6 БАЙ Х@Й ‼️

    53 4 Отговор
    Жените си лягат с когото решат, а мъжете - с която им разреши 🇧🇬

    Коментиран от #43

  • 7 Гост

    71 17 Отговор
    Тая дебела лелка сигурно гони 50-така,а и критическата,кой ли си мисли че ще я вземе,пък и с две ремаркета??Че и още алчна за пари и тв слава

    Коментиран от #18, #23

  • 8 Бг. МАМА

    42 10 Отговор
    Лорката го закъса ся..... И КО ПРАИМ. МЪКААА!
  • 9 xa xa xa

    44 18 Отговор
    Лора никога не е била хубавица, а сега разбирам, че е с
    претенции..
  • 10 въхх

    58 14 Отговор
    Написали сте цяла една Ода за някакви дето хич не ни интересуват!
  • 11 Хасан

    56 3 Отговор
    Сърфиста е спортист и сигурно е добър в леглото но без пари ..адвоката мекотело ..едва вдига ..мек ..но с пари ...дилемата за всяка жена
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 сутдент

    24 14 Отговор
    Аз съм мераклия да й напълня терлика няколко пъти!

    Коментиран от #22

  • 14 YUI

    29 1 Отговор
    Не ми пука Маро. Боли ме фара. През буя ми е за разни ора. Сега разбра ли дали ме кефи жълтата партенка съшита от теб и предложена за консумация?
  • 15 Сссссс

    36 12 Отговор
    Да ми дават пари с тая не бих се хванал
  • 16 ирина

    40 7 Отговор
    Много просташка статия!Авторката да се замисли,но явно това и е нивото!
  • 17 ИВАН

    21 3 Отговор
    Тъй, тъй, ами напишете за някоя тел. звезда дето не се е развела и в добро и зло си е със семейството .... но нали сега това е модерно - жените да си изоставят мъжете, да се правят на велики - еманципацията е измислена от илюминатски мозъци - да разделя хората, да всява смут, само и само да не е по божиите закони
  • 18 сила

    17 4 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    има всякакви извратеняци.....
  • 19 ДърТ

    22 0 Отговор
    Това, разводите станаха национален спорт!

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 незнайко

    4 9 Отговор

    До коментар #19 от "ДърТ":

    Щом в САЩ е спорт защо и тук да не е !!! Нали правим всичко възможно да ги стигнем . И да права е този господин освем тяло, няма нищо друго .

    Коментиран от #28

  • 22 Тра ла ла

    21 3 Отговор

    До коментар #13 от "сутдент":

    Лошо нема. Но тука е с фото шоп и от по - добри времена. Сега сигурно е много по- различна. Килцата са на +, кожата на вълни, със стрии и портокалови пори. Нема да изреждам повече екстри. Ще се прежалиш ли? Да няма И бегам, бате, бърже.
  • 23 БАЙ Х@Й ‼️

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    "Пишете си домашните ! Не ми идвайте като гости!" - казваше класният ми ! ::::Дата на раждане: 19 август 1979 г. (възраст 41 години)‼️
  • 24 Ахмак

    14 4 Отговор
    Авторката си търси мераклии ,но толкова грозновата и мрачна личност е нормално да е сама.Колкото повече трие коментарите ми ,толкова по гадна става.
  • 25 шопо

    14 3 Отговор
    ПА ДА ОДИ НА ПАЗАРО И ДА СИ КУПИ КРАСТАВИЦИ!
  • 26 кочо

    13 3 Отговор
    ЛОРА АХ ЛОРА СКЪСАН ЧУВАЛ ЗА ПАРИ.
  • 27 Гост

    22 0 Отговор
    Че пък как така се отегчила баш когато на мъжа й му свършили парите? Как една не се отегчи от богат и преуспял мъж?
  • 28 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "незнайко":

    Само по простотия се мъчите да настигате другите страни. Толкова си можете или така сте научени?
  • 29 Воисил Граматик

    11 0 Отговор
    Лора Крумова е пред развод ли? Или: Пред развод ли е Лора Крумова?
  • 30 Простопутанков

    20 2 Отговор
    Една ъпа утка надраскала нещо тъпо за друга ъпа утка.Мароо!Ногу си прозда мъ!
  • 31 др.Айболит

    13 5 Отговор
    не знаех че хипопотамите също плачат
  • 32 Мръсния Фикри

    3 9 Отговор
    Лора,,ше бъда, откровен с теб, мъжа ти, не струва, такива мъже, без, да ги познаваш си личат, но жените какво правят, от няма и къде, отиват със слепи и завързани очи, за да, се, впишат в книгата,извинявам се, че така пиша, но то и мъже не останаха и затова е много жалка цялата картинка за сериозните жени, които наистина желаят да имат сериозни семейства..!

    Коментиран от #33

  • 33 славуна фен

    6 4 Отговор

    До коментар #32 от "Мръсния Фикри":

    фикри от маалата ти ли си новия на гъ зис?

    Коментиран от #35

  • 34 Обесен Язовец

    11 6 Отговор
    Поредната дърта лачена чанта върти опашка с една единствена цел. Да оплете някой балък в мрежите си.
  • 35 Любовника съм ти, черния

    2 6 Отговор

    До коментар #33 от "славуна фен":

    С многото тестостерон, забрай ли... дето хубуу, то става от мене, диаманд намери...... машалла на тебе.... нищо де и с ЖХ става, за тебе.....!
  • 36 Наталия

    6 6 Отговор
    Да така е,жените не обичаме неудачниците

    Коментиран от #37, #39

  • 37 Обърка се

    9 5 Отговор

    До коментар #36 от "Наталия":

    Искаше сигурно да кажеш че комплексираните и алчни к. ..ви не обичате нормални скромни мъже които могат да ви предложат само любовта си. Заради такива като вас вече е унищожено семейството като ценност
  • 38 Тая статия

    9 6 Отговор
    Все едно е написана за моята бивша. Ама едно към едно. И затова тя сега живее при майка си и кара месеца с 800лв заплата плюс 500 които и давам аз за детето. Смени няколко ергени за 3 години но с никой не се получи и пак сама. Аз засега съм сам но по собствено желание. Изкарвам добри пари , боцкам млади гаджета и.....така

    Коментиран от #42

  • 39 Гост

    9 4 Отговор

    До коментар #36 от "Наталия":

    И ние мразим златотърсачките.
  • 40 мечо

    2 3 Отговор
    ими нурмалну е там къдету работи имъ богати мъше за къкфо и ениакой пройдохъ и мисерникъ
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 бравос

    0 3 Отговор

    До коментар #38 от "Тая статия":

    пффф ми байно....,да ти кажа не знам кой е то добре,жена ти или ти.....1300лв на месец,без мн мн зор...си е мед....за тези пари сигурно се изисква от нея просто да идва на време някъде и да прави кафе...през другото време да не мислиш,че стои като стара мома....жъни яко млади ергенчета,кафенца....,кръчмета и те така.....па ти се бъхти за "хубавите кинти" и младите боклучета.....
  • 43 ГОСТ 2

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Е и...какво от това ? А Ти явно си последният който не знае че, жените са неспособни да вземат решение сами !
  • 44 ЕДИН ОТ МОРЕТО

    1 1 Отговор
    Познавам много добре тоя тип хора. Дойде ли лятото слагат късите гащи, слънчевите очила и кой харпунче кой яхтички кой сърфче а всъщтност лентяхстване цяло лято а зимата мишкарстват и чакат някой да ги храни и чочерпи. Мислите ли че много хора се записват на рва сърф училище на този Сотьо. Половината дни от лятото морето е лошо и не става за този вид спорт за начинаещи. Мислите ли че този може да изкара толкова пари че да издтржа децата си целогодишно. Чросто на Лора и е писнало да живее във мизерия и започва работа. И затова ще бие шута на летният лентяй
  • 45 ЕМ МАЗНА, ЕМ ДЕБЕЛА, ПА И С

    1 0 Отговор
    ПРЕТЕНЦИИ НА ТОП КРАСАВИЦА:) ЗА ТАЗИ ИМА ЕДНИ НЕМСКИ МЕДИИ, СЛЕД 00:00....ТАМ ЩЕ Й ПРЕДОСТАВЯТ ВСИЧКИ БЛАГА, ОТ КОИТО СЕ НУЖДАЕ!