Last news in Fakti

17 Август, 2021 10:57 3 702 11

Инцидент на пътя с писателя Христо Стоянов

  • инцидент-
  • катастрофа-
  • писател-
  • автор-
  • христо стоянов

Инцидентът завършва без сериозно пострадали, но с доста уплах

Писателят Христо Стоянов разказа за стряскащ инцидент, който е застигнал на пътя него и семейството му. Слава Богу, както казва самият той, всичко завършва благополучно и няма сериозно пострадали. Ето какво написа авторът в профила си във Фейсбук.

"Днес ни блъснаха във Варна. Точно срещу стадион "Юрий Гагарин" на бул "Левски"... Жена ми караше пасата в средната лента, когато отдясно, от буслентата изникна някаква кола и се удари в моята врата.

Преди това обаче ударил друга кола фиат, на която ѝ бяха излезли възглавниците, предното стъкло се беше нацепило точно пред предната седалка на пасажера. Изтръпнах, но, слава Богу, децата на водачката бяха здрави и се отърваха с уплах.

Водачът на блъскащата кола бе почти глух (дори слуховото апаратче не му помагаше да чуе какво му се говори)... Бе изникнал от буслентата, по която, не знам защо, други коли я превръщаха не само в лента за изпреварване, а в скоростна отсечка... Слава на Господа - жена ми, внук ми и аз сме живи и здрави. Италианското семейство от ударената кола - също.

Дядото продължава да не чува и вероятно няма да си върне шофьорската книжка и да започне да води здравословен начин на живот и за себе си, и за шофиращите във Варна граждани и селяндури по буслентите...".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    12 4 Отговор
    Нищо му няма на колата,къде,къде по сериозни катастрофи стават всеки ден.А дядото дето направи белята,трябва просто да си седи в къщи пред телевизора..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 истината

    16 3 Отговор
    Бездарник и алкохолик.

    Коментиран от #9

  • 5 Ооо

    7 1 Отговор
    Ами все е драма с тия книжки.. купени дипломи , купени книжки, медицинските удостоверения и те са само проформа … колите - прегледа проформа , колата 15та употреба , ремонта на колата и той само проформа…
    Да беше 1 нещо да кажеш - ще го оправим, то масово навсякъде има пропуски. Няколко от тия да бяха наред, щяха да се избягват стотици катастрофи , нерви, натоварване по пътищата и т.н
  • 6 русенец

    12 0 Отговор
    Случват се и такива неща. Ей на, от сутринта на едно и също място между Хиподрума и разклона за града станаха поне 5 (пет) катастрофи. Първата : на десен завой някакъв влязъл на метла и си пръснал картера. Целият завой е в масло. И от този миг нататък още четири заради маслото, като е имало и двама хубавци от КАТ, които са "обезопасявали и регулирали движението". Колата им беше паркирана така, че да не се вижда, някакви временни знаци, с които да предупреждават идващите естествено няма. Мястото е такова, че виждаш в последния момент и маслото и струпаните хора. По едно време се появиха двама от чистота, които наръсиха с дървени стърготини и се опитваха да попият и изметат маслото. В нормалният свят това се прави от пожарникарите, които третират мястото с химикали и го измиват с обилно количество вода.
    ...
    Та, драги ми писателю, ела да напишеш роман-епопея" Що е КАТ и има ли той почва у нас".
    ...

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пепи

    7 2 Отговор
    Жена му е карала, защото само тя е трезва.
  • 9 ХОДЖАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "истината":

    ТОЯ ДЕТО ТЕ Е ЦАПАРДОСАЛ Е С НОМЕР ТХ 3333 ТОЕСТ ,ИМА МНОГО ТАКВИЗИ НАЛАЗИЛИ ВАРНА. СЕЛТАК ГЛУХАР И НЕВИЖДАЩ.
  • 10 чичо

    3 1 Отговор
    Много по-вероятно е да е карал Христо, който си е просто един алкохолизиран графоман, а жена му да е поела отговорността щото тя е наместник на Гешев във Варна и никой не може да я барне!
  • 11 Айде стига бе

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "русенец":

    Кат си русенец големец ли си бе, навъди се прави впечатление че си избивате комплексите русенски и се правите на шопята по форумите хаха с този никнейм русинец ииихахаа