Last news in Fakti

18 Август, 2021 10:58 4 983 1

7 критични дни предстоят до края на август

  • критично-
  • нумерология-
  • прогноза-
  • хороскоп-
  • август

Нумеролозите съветват да не се започва нищо ново и мащабно през тези дни, отдайте се на почивка

7 критични дни предстоят до края на август - 1
Снимка: Shutterstock

Предстои да преживеем остатъка от активен, социален месец, с ограничени възможности за развитие на бизнес и трайни постижения. Активират се социални проблеми, както и забрана за честното им разрешение.

Основният акцент на този период е глоби по пътищата, проява на нечестност, нищо не се оправя и не се управлява както трябва, ненормално случване, спънки, неспазване на правила.

Започват: нечестна обществена игра, пожари, липса на късмет в критични ситуации, страх, паника, влошаване на здраве при хронично болните като: бъбреци, кости, отделителна система, мускули.

Превенцията е почивка на море и спазване на принципите, че нищо не е задължително, спазване и на правилото за умерената златна среда.

Критични дни – 19, 20, 24, 25, 26, 28, 29: водят до проблеми, глоби, катастрофи, инфаркти, скандали, разправии, караница, интриги, работата не върви, местене, подялба, завист, отхвърляне, злоба.

Да не се започва нищо ново, покупки, подписване на договори и др.

Най-благоприятни дати за месеца - дейности свързани с моторни превозни средства, купуване на кола, регистрация, смяна на номер, издаване на шофьорска книжка или задграничен паспорт, годеж или сватба в чужбина, духовни практики, молитви за човечеството – 21, 30-ти.

Месечна прогноза за България: За да сме добре, трябва да се примирим със съдбата и това, което ни е дадено свише. Да не искаме друго от света и да не го взимаме. Хората и политиците да разчитат на себе си. Световната нумерологична карта показва, че не е момент за решаване на въпроси сега за доброто в бъдеще.

За родените на 1, 10, 19, 28-мо число.

Всички хора от тази група предстои да преживеят кармичен месец при път на живота 5. Период за проблем, спънки, трудности или здравословно изпитание. Препоръчва се да внимават на път, да спазват правилата, в противен случай претърпяват глоби и санкции. Не е момент за управление и оправяне на случили се събития. Най- критични дни- 19, 28. Лечебен код -37! Мото: Аз съм здрав и благодарен!

За родените на 2, 11, 20, 29-ти.

Предстои да преживят критичен месец при път на живота 6. Аспектът предизвиква сърдечни проблеми, любовни разочарования, раздяла, интриги. Повишават се емоциите и чувствителността. Повишено внимание при шофиране! Лечебен код 390. Мото: Божествената енергия и подкрепа са винаги с мен!

За родените на 3, 12, 21, 30-ти.

Предстои да преживеят месец с път на живота 7.Период за постигане на далечни цели, пътувания в чужбина, създаване на идеален дом, развитие, получаване на повече от очакваното. Мечтите са разрешени, осъществяват се, но за сметка на изолация или самота. Постижения със собствени усилия.Мото: Аз знам, че мога да творя чудеса в живота си!

За родените на 4, 13, 22, 31-ви.

Тази група хора предстои да преживеят месец с път на живота 8, който ги поставя пред семейно изпитание, трудност и издръжливост до край. Всичко се подрежда накрая, след чакане, но както трябва. Задължително е лично да се довършат всички започнати начинания. Поражда се напрежение, грижи и ангажименти в името на семейството, които водят до добър резултат. Назрява уреждане на имотни въпроси. Мото: Аз съм уверен винаги и за всичко!

За родените на 5, 14, 23-ти.

Преживяват месец с път на живота 9. Период за семейни празници, море, гости, изпълняване на задачи, трайни капиталовложения, налагане в работата. Препоръка – отстоявай мислите и идеите си, ще спечелиш. Наложително преживяване на трудност, която преминава напред, издържам в името на кауза или социално положение. Семеен месец за пазаруване и трапеза. Родените на 23-ти имат най-благоприятен период. Мото: Животът ми помага във всички направления!

За родените на 6, 15, 24-ти.

Предстои да преживеят кармичен месец с път на живота 1. Активира се забрана за лично щастие, не съм щастлив(а) каквото и да ми предлагат, вътрешно недоволство, принуждавам се да приема въпреки, че не ми харесва и знам, че не ми носи добро. Пречки и спънки при ново начало, започване, тръгване. Мисли и предчувствия за невъзможно случване. Лечебен код 379. Мото: Приемам всичко с благодарност!

За родените на 7, 16, 25-ти.

Преживяват кармичен месец с път на живота 2, за принудително местене, раздяла, друга работа, подялба и спорове, завист, злоба, откази, казване на “не“, отхвърляне. Труден месец за случване без логическо обяснение. Подходящ за почивка на море без работа и ангажименти. Мото: Променям мислите си, за да променя живота си!

За родените на 8, 17, 26-ти.

Тази група хора предстои да преживеят месец с път на живота 3, който при някои от тях ще донесе справяне със семейни проблеми, наложителна психическа издръжливост, но и нови запознанства с цел партньорство за необвързаните, като и развитие. Положителен месец, но не дава възможности за решения до край. Мото: Продължавам да се движа към успеха!

За родените на 9, 18, 27-ми.

Месец с път на живота 4. Период за преживяване на ремонт, проблем на място, болест, недоволство, търсене на себе си и лутане. Период за семейно противоречие и изтърпяване на оплаквания. Лечебен код – 137. Мото: Проявявам състрадание!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АндромедаХ7

    2 0 Отговор
    Звездите ми го говорят!