Last news in Fakti

22 Август, 2021 15:09 6 761 10

Риалити победител отправи специално послание към българите

  • риалити-
  • победител-
  • звезда-
  • биг брадър-
  • здравко василев

Здравко Василев благодари на онези, избрали родното Черноморие за почивката си

"В следващите няколко реда най-искрено изразявам огромната си благодарност, към всички онези българи от страната и чужбина, които за поредна година избраха българското море.

Благодаря ви за смелостта и самообладанието по пътищата към морето!

Благодаря ви за търпението и разбирането за всички неуредици в градовете и селата, които избрахте за вашата лятна почивка.

Благодаря ви, че изтърпяхте невъзможната инфраструктура, хаоса и липсата на паркинги, преглътнахте липсата на елементарни здравни услуги, приехте с разбиране ниското ниво на обслужване в хотелите и ресторантите и изнервените домакини...

Благодаря ви, че въпреки всичко предпочетохте нашето море!", написа във Фейсбук Здравко Василев, който беше първият победител в риалити шоуто "Биг Брадър". Василев е собственик на няколко хотела в родното Приморско и коронакризата, както и изброеното от него в публикацията му със сигурност са повлияли негативно върху летния бизнес на него и семейството му. Заради това той специално благодари на онези, които са избрали да почиват в родните курорти, а не в Гърция или някоя екзотична дестинация.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако

    45 3 Отговор
    не бяха пожарите при съседите и проблемите около COVID , никога нямаше да го изберат ! Но по неволя !
  • 2 Гост

    13 6 Отговор
    Къв е тоя . Ще благодари . Колко получи зарази благодарност . А това нещо не съм го гледал никога . По телевизия гледам само музика и филми .
  • 3 на море

    34 2 Отговор
    Това излияние звучи като: "Благодаря ви, че се прее*ахте!"
  • 4 Лудница

    14 1 Отговор
    Ако се направят пречиствателни станции на населените места около и по морето резултатите ще са светлинни години напред.Това лято нямаше човек по морето да не се зарази с рота вирус,даже имаше недостиг на лекарства по аптеките и това всичкото от чистата вода която се влива от реките в морето,а вие не искате да знаете какво тече в реките.
  • 5 Порно

    25 1 Отговор
    По неволя , Здравко , по неволя. Щото обикновено ходим там , където има паркинг , обслужването е на ниво , и ни посрещат като чакани гости.
  • 6 Още един пръдлю

    10 2 Отговор
    Който, чрез, ТВ ефира, стана,, известен,,......!
  • 7 222

    12 2 Отговор
    Е, как няма да благодариш особено за смелостта.Това да се къпеш сред фекалии, да си с постоянен стрес ще намериш ли къде да паркираш, бързи, смели, сръчни за да си запазиш чадър. Изисква се мно-ого смелост и търпимост.
  • 8 ХаХаХа

    8 1 Отговор
    Благодари,че са му напълнили джоба и ресторанта на Приморско.
  • 9 Гладкомозъчна печена 🎃

    4 2 Отговор
    Голяма скъпотия тази година по заведенията и храната е некачествена и направена от дълбоко замразено месо на минус 40.
  • 10 Лили

    3 2 Отговор
    Вируси,ваксини,тестове,отваряне затваряне спряха огромен брой българи от близки и по далечни дестинации .Та затова има хора по морето.Ама за в бъдеще,с некачествена храна ,с "нощни"резервации за шезлонг и чадър,с дране на няколко кожи,с липса на паркинги и какво ли още не,ей къде е Гърция ,Турция ......