Last news in Fakti

29 Август, 2021 09:30 6 973 6

Мария Илиева сподели нещо вълнуващо за дъщеря си

  • мария илиева-
  • дъщеря

Майчинството е вълшебно изживяване

Мария Илиева определено е от звездните майки, които се наслаждават пълноценно на всеки миг с децата си. Усмивката не слиза от лицето ѝ когато говори за тях и на снимките, които споделя в мрежата. Вчера гласовитата дама отново сподели колко е щастлива от факта, че вече е майка на две деца. Тя написа трогателно послание, в което поздравява всички майки, които са посветили дните на рожбите си, а също така и за пореден път похвали по-големия си син Александър за това, че участва много активно в грижите за новородената си сестра София:

"Майчинството е вълшебно изживяване - ежесекундно усещане за безусловна любов, понякога пълна с изпитания, страхове и изтощение, но несъмнено най-уютното място, което животът ми показа. Да бъда майка е най-хубавият дар!

Открих невероятна сила в себе си и нови, неподозирани способности. Гледам усмихнатите личица на Александър и София, и душата ми прелива от щастие и благодарност! Изгарям от любопитство да разбера какви хора ще станат, ще бъда ли горда с начина, по който съм се справила с родителството... Дотук наблюдавам със задоволство какъв прекрасен батко е Александър и колко активно участва в грижите за София! Разтапящо e! Мисля, че в ранното детско развитие е кодирана успешната личностна реализация и се опитвам с всички свои възможности да дам на тези двама сладури най-доброто от себе си, пише woman.bg

Успех и поклон за всички супер мами, които отдадено обгрижват своите малчугани и окриляват мечтите им! Вие сте големите герои на съвремието!", написа певицата и сподели няколко снимки как гордо разхожда София край морския бряг.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    13 3 Отговор
    Звездни майки!?
    Малииииии!🙉🙉🙉
  • 2 Можеше

    13 3 Отговор
    и без гащи да позира мургавелката !
  • 3 Ходи ми се в нужника

    8 1 Отговор
    От тази, не я, понасям....!
  • 4 Дебелогъза,

    5 2 Отговор
    късокрака и със "смесен" произход.
  • 5 Много

    6 1 Отговор
    фотошоп и реклама. Хората не са толкова тъпи, а вие изобщо не сте умни.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.