17 Септември, 2021 07:00 14 768 2

Вашият хороскоп за днес, 17.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес Везните имат възможност да се докажат

Вашият хороскоп за днес, 17.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубав ден да научите нещо ново, а също и да се поразходите по някоя туристическа пътека. Най-важното е да не губите ентусиазма и доброто си настроение.

Телец

Парите наистина са много важни, но те не биха ви купили чиста съвест. Помислете за това, когато се впускате да правите нещо с пълното съзнание, че е нередно. В такива случаи и наказанията са най-тежки, не го забравяйте.

Близнаци

Ще реагирате доста емоционално, което може да изглежда забавно за околните, но определено няма да е във ваша полза. Знаете как да намерите средния път, вие сте го измислили този номер, просто го направете.

Рак

Нещата ще стават сякаш независимо от вас, вие просто трябва да ги констатирате. Това може силно да ви подразни и може би е по-добре да приемете ситуацията такава каквато е, защото “бунтът” само би усложнил положението ви.

Лъв

Някои от идеите на приятелите ви наистина може да ви звучат налудничаво, но не забравяйте, че всички гениални открития са започнали по този начин. Ако сте истински приятел, вие трябва да застанете на страната на човека, който ви нарича свой приятел.

Дева

Имате много по-силна подкрепа, отколкото можете да си представите. Важното е да не позволявате на ентусиазма ви да се изпари. Продължавайте да вярвате.

Везни

Имате възможност да се докажете. Не изпускайте този шанс, защото той може да ви изстреля нагоре.Просто вярвайте в себе си и разчитайте на собствените си сили.

Скорпион

Има какво още да си пожелаете от съдбата и ако сте малко по-настоятелни, тази непостоянна дама може и да ви се усмихне. Струва си да рискувате.

Стрелец

Днес е важно да отчитате мнението на човека до вас, още повече че ще сте пряко зависими от него. Важно е да си сътрудничите, ако искате нещата да вървят.

Козирог

Имате какво да научите от другите и не е нужно да им се ядосвате заради това. Просто бъдете отворени към чуждото мнение. Опредлено ще ви е от полза.

Водолей

До обяд всичко ще ви изглежда лесно като детска игра, но с напредването на деня ще се сблъскате с всички онези прозаични неща, съпътстващи изпълнението на всяка задача. Нали няма да се откажете на последния етап? Къде отиде прословутия ви инат?

Риби

Днес може да се изненадате сами от себе си. Обстоятелствата ще ви провокират да покажете качества, които дори вие самите не подозирате, че притежавате. Понякога стресовите ситуации ни правят голяма услуга, стига да не са твърде чести.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 2 Отговор
    Благодаря за статията.
  • 2 мамун

    1 1 Отговор
    чувства равнис чувства мирно
    за лицеви опори падни
    пълни глупости
    времето е пари