Last news in Fakti

26 Септември, 2021 10:17 6 476 14

Падна втора маска в „Маскираният певец“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • маскираният певец-
  • маски-
  • калин вельов-
  • куфарът

Калин Вельов се криеше под маската нa Куфарът

Калин Вельов е вторият участник, който си тръгва от третия сезон на „Маскираният певец“.

Известният музикант успя да заблуди членовете на Панела и да поддържа мистерията до последния момент. „Искам да благодаря на целия екип и на всички зрители. Много ми беше трудно да се скрия и да не се смея. Предизвикателство беше да скрия латино същността си и да не мога почти да се движа“ сподели Вельов за задачата да вдъхне живот на Куфарът.

Панелистите Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев не познаха коя известна личност се крие и зад втората паднала маска.

Техните предположения водеха към актьорите Филип Аврамов и Станимир Гъмов, както и към журналиста от сутрешния блок на NOVA Румен Бахов.

Нови битки развълнуваха зрителите на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир.

Букетът се изправи срещу Гъбарко, Порцеланът влезе в двубой с Госпожицата, а в епична тройна битка участваха Носорогът, Прилепът и Куфарът.

Детективските умения на Панела отново бяха подложени на изпитания и сред заподозрените се чуха имената на Дара Екимова, Милица Гладнишка, Михаела Маринова, ALMA, Сантра, DJ Дамян, Георги Симеонов – JJ, Орлин Павлов, Иво Димчев и други.

Докато напрежението за последната битка се покачваше, сцената бе завладяна от още една маска от предишния сезон на „Маскитаният певец“. Този път под костюма на Златния се криеше не Кристиан Кирилов, а победителят от втория сезон на формата - Борислав Захариев – Боби Турбото.



„Много се радвам, че имам отново възможност да съм на тази сцена. Искам да кажа, че много обичам всички от Панела”, сподели Боби за участието си в предаването тази вечер. Звездните следователи се затрудниха от подвеждащия отговор на маската и отново не познаха актьора. Сред предположенията им се оказаха имената на Ивайло Захариев, Ненчо Балабанов и Шеф Манчев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само да питам

    24 0 Отговор
    Кой изобщо гледа тая тъпня ?
  • 2 дйо

    19 0 Отговор
    това е някаква интелектуална диа р и я за извратеняци
  • 3 магърдъч

    12 0 Отговор
    Скука.
  • 4 хаха

    17 0 Отговор
    требе да си много откачен за да се дзвериш у тая боза на пишман дизайнерката Кременка Алваджаханъм
  • 5 От колко години

    9 1 Отговор
    Паднаха, бая, маски... и какво от това, някой жи на маже,затова и не гледам,, фалшиви,, предавания, гледам новини и стига, там е реалността, за ваксините...!
  • 6 комунистче

    8 0 Отговор
    това е депутат от предните банки, едно от лицата на ГЕРБ, и кандидат министър на културата
  • 7 Опростачване и опошляване на публиката

    14 1 Отговор
    Това предаване е страшна простотия. Моля, наричайте нещата с точните им наименования. В българския език думата “панел” има съвсем различни значения. Тези, които обсъждат участниците, се наричат “жури”, а не “панел”.

    Коментиран от #13

  • 8 Муаха-ха-ха-ха...

    3 0 Отговор
    Тоя примат бил куфар ! Аз го помислих за крайпътен ке.еф !
  • 9 малък гаф

    5 0 Отговор
    Не позволиха на Азис да гушне Букета.
  • 10 Гост

    7 0 Отговор
    За следващия сезон предлагам маски като , Парцала ,Метлата,Клошаря ,Чалгаря,Пияницата , Боклука,Идиота и Лудия. За по интересно .
  • 11 Гзт

    9 0 Отговор
    Тази тъпотия ,кой я гледа това не става за нищо . Маскирани встрани костюми се дерат , а така наречените панелисти , много странна дума ,за жури се мъчат запознаят кой се поти под гразна маска .
  • 12 ПАРЯСНИЦАТА

    4 0 Отговор
    Не ГЛЕДАМ ТИЯ ГОВНННА ДАИТЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО НА КОИ МУ ПУКА ВАШАТА СБИРЩИНА
  • 13 Абе прозтак

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Опростачване и опошляване на публиката":

    Ти като си самия такъв... кажи нещо друго с 4 клас, толкова ли ти стига...айде в свинарника иди да, грухтиш. за по голяма пенсия, да, има за шпекуф и леген...!
  • 14 Lina

    4 1 Отговор
    Предлагам нова тв да се кръстят Халваджиян цирк тв. Възможно ли е - от 8 до 11 да излъчват тоя скъп цирк с евтин резултат. Всъщност те за реклами не се борят, спазарени са предварително.