Необходими продукти:
6 бр. свинска наденица
1 голяма червена чушка, нарязана
1 голяма жълта чушка, нарязана
1 голяма зелена чушка, нарязана
1 глава лук, нарязана
125 мл доматено пюре
75 мл гореща вода
Сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
В голям дълбок тиган запържете до златисто надениците, нарязани на парчета. Извадете от тигана и отцедете върху хартия. В голям съд за печене смесете надениците, нарязаните чушки, лука, доматеното пюре и водата. Разбъркайте добре, докато продуктите се смесят. Овкусете с подправки и отново разбъркайте. Печете на 180 градуса за около 1 час, като разбърквате от време на време, пише flagman.bg.
Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК
Коментиран от #3
10:09 19.10.2021
2 Онзи
10:10 19.10.2021
3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК
До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":
Венелина,правописна грешка от моя страна10:10 19.10.2021
4 Плюс
10:12 19.10.2021
5 Le Chef
10:14 19.10.2021
6 Винпром
10:22 19.10.2021
7 Този коментар е премахнат от модератор.
8 Алфа Вълкът
10:35 19.10.2021
9 Киро Шпека
Питайте казанлъшката роза и коСлодуйския трaверс.
10:40 19.10.2021
10 Този коментар е премахнат от модератор.
11 Тоз път
10:43 19.10.2021
12 Бате Енчо
22:42 19.10.2021