23 Октомври, 2021 18:51 17 661 8

Зодиите, които най-често изпадат в депресия

  • депресия-
  • депресивни състояния-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • емоционалност

Седем зодии са най-склонни да изпаднат в депресивни състояния

Зодиите, които най-често изпадат в депресия - 1
Снимка: Shutterstock

Депресивните състояния са изключително тежки за емоционалността ни, но понякога са неизбежни. Силният стрес, физическата и психическата умора, както и други фактори, могат да доведат именно до тях. Щастливци са онези, които гледат непрекъснато положително на живота и не познават депресията, пише actualno.com. Следващите 7 зодии обаче не са сред тях и те често изпадат в депресивни състояния.

Риби – емоционален знак, за който депресията е нещо типично. Имат много страхове, които понякога ги завладяват. Депресията ги кара да стават по-умислени, тъжни, да се крият от хората и да се затварят в себе си. Обикновено тогава четат книга, гледат филми или слушат музика. Най-малкото нещо може да ги натъжи и депресира.

Стрелец – те са свикнали на трудности и се борят докрай винаги. Обичат предизвикателствата, не се предават лесно, но понякога и на тях им идва в повече. Има моменти, в които депресията ги завладява. Тогава обичат да са сами, докато не се оправят. Понякога им трябва доста време да се изправят отново на крака. Обикновено потъват в мисли за това колко е безсмислен животът.

Рак – прекалено емоционални, което често води до депресивни състояния. Всеки би разбрал, когато са изпаднали в такова, дори и те самите си казват. Личи им отдалеч. Имат нужда от помощта на приятелите си, за да успеят да се уравновесят отново.

Близнаци – те притежават букет от настроения, които се сменят непрекъснато. Макар депресията да не е характерна за тях, тя също спада към тези настроения и състояния. Човек никога не знае какво се върти в главата на един Близнак, той самият не казва. Те не споделят чувствата си, затварят се в себе си, докато не им мине. Емоциите ги връхлитат като ураган, който просто оставят да мине край тях.

Козирог – те са много упорити. Докато нещо не стане така, както го искат, не се спират. Понякога след яда ги завладява и депресия, ако не са успели да постигат онова, което искат. Усещат, че егото и достойнството им са накърнени. Наляга ги негативно мислене, което ги кара да си представят всякакви лоши сценарии за живота. Хубавото е, че това минава бързо при него и после отново става разумен и съсредоточен върху важни неща в живота си.

Телец – много са амбициозни и когато плановете им не се реализират, това просто ги смазва. Обикновено се радват на живота и са в пълна хармония със себе си, докато дойде момент, в който срещнат провал. Тогава изпадат в депресивно състояние. Когато отмине, успяват пак да стъпят на краката си и да продължат да изпълняват ангажиментите си.

Скорпион – може и да изглеждат като студени хора, но те са чувствителни и емоциите в тях често са противоречиви. Това води до депресия, особено ако тя е предшествана от лъжа, предателство, раздяла или неуспех. Имат нужда от време, за да си стъпят отново на краката.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    16 7 Отговор
    Аз съм Телец и съм постоянно депресиран и страдам от внушения и съм с мисли за самоубийство

    Коментиран от #3, #6, #7

  • 2 Спалня, баня или библиотека..?!

    14 0 Отговор
    Хубаво е да си амбициозен, но не,, тъпо амбициозен,, веднага си проличава, но на такива не им,, пука,, да повторим урока,, не е добре да си сам,, но е още по зле да си с,, глупаците,,....!
  • 3 5джи

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Телец":

    Четеш ми мислите, п.п. И аз съм телец
  • 4 Скорпион

    31 9 Отговор
    Депресиращо е да слушаш нагъл гербераст като Герджиков да расъждава кой бил виновен за мизрията в Бг!
  • 5 Асан

    17 0 Отговор
    Суджук и бира - антидепресант 🤣🎃
  • 6 Tогава

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Телец":

    Не си телец
  • 7 Безработен

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Телец":

    Аз също съм Телец и освен изброеното от теб съм и параноик, хипохондрик, меланхолико-флегматик, плешив и ерген...

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.