Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 13:11 22 767 38

Подробности за живота на Денис Теофиков, които може би са довели до самоубийството му

  • денис теофиков-
  • самоубийство-
  • николай пашев-
  • подробности-
  • живот

Извадиха на светло задкулисните игрички на Николай Пашев и психическия натиск, който оказвал

Смъртта на 21-годишния певец Денис Теофиков продължава да се нищи, а негови приятели и колеги търсят причините за фаталния край. Продуцентът на талантливото момче отнесе цялата вина, след като най-близките на Теофиков и негови колеги извадиха на светло задкулисните игрички на Николай Пашев и психическия натиск, който оказва на подчинените си.

"Блиц" се опита да се свърже с хуления от всички в гилдията хитмейкър Николай Пашев, но съвсем очаквано мобилният му телефон се оказа изключен. Не е открит и DJ Цеци Лудата глава, за който се твърди, че е работил като озвучител на музиканта. За сметка на тях обаче много колеги на Денис решиха да говорят и издадоха любопитни подробности за причините, които са го тласнали към лошия път.

"Николай Пашев е амбициозен човек. Безспорно е правил много хитове за различни изпълнители и явно си повярва, че може да бъде следващия Митко Пайнера. Започна да продуцира изпълнители. Първо стартира с Джулия, не след дълго се скараха и тя се махна от лапите му. След нея реши да затегне следващите с железни договори.

Успя да убеди Тони Стораро да пусне малкия си син Емрах при него. Но само за две песни, след което се стигна до скандал. Емрах брои 20 бона, за да се отърве от договора си. Да, но Емрах имаше към кого да се обърне за помощ, докато Денис е от много бедно семейство и няма финансите, които се искат за разтрогване на договора.

Цветелина Грахич също се задържа твърде кратко в компанията на Пашев, но не се съгласила да си дава целия хонорар на него, а тя да пее за жълти стотинки. Там ситуацията беше драматична, стигна се до заплахи, а тя намери подкрепа от други хора, които "да пояснят" на продуцента, че трябва да я пусне. Сега той продуцира само Малката, Данна и Александър Робов - все млади и наивни изпълнители, които биха дали мило и драго да бъдат известни", разясняват историята на сформираната музикална компания хора от шоубизнеса.

Според тях, Николай Пашев имал големи амбиции за изпълнителите си.

Всички от попфолк помнят последния концерт на "Планета" в Пловдив преди две години. Още се носят легенди за самочувствието на Николай Пашев, което демонстрирал тогава. "Беше наел шестима охранители, които стояха пред гримьорната и не пуснаха никой вътре, придружаваха ги до сцената и им беше забранено да говорят с когото и да е по пътя. Много се смяхме тогава, че при наличието на звезди като Джена, Анелия, Емануела и т.н., тръгнали да пазят още неизвестни никому изпълнители. Да ги пазят дори от колегите им, които искахме да им стиснем ръцете и да ги поздравим".

Друг колега на Денис споделя, че младата надежда често му се е жалвал, че няма право по време на участията си да пее каквото си пожелае. "Казваше ми, че фенове искат да им изпее някоя песен, но озвучителят му не давал. Било забранено да пее чужди песни и карал цяло участия с неговите четири песни, които повтарят и понякога потретвал. Мъчеше го, че не го оставят сам да усети публиката и да бъде индивидуален изпълнител. Питайте негови фенове, които са присъствали на участия. Винаги има публичен скандал с Цеци Лудата глава. Той го сриваше психически, мачкаше и авторитета му. Крещеше му пред хората, после докладваше всичко на продуцента и му налагаха големи глоби, за да му оберат и малкото, което му даваха".

След едно от участията си Денис избягал и си изключил телефона. Свидетел на случката издава, че момчето отново е било смачкано психически, след като на сцената поискал да изпее една от "забранените" песни. След като свършил участието бил подложен на психоатака, изключил си телефона и хукнал да бяга от заведението. Не успели да го открият до другия ден, а той отказвал да каже къде е бил през това време. Но бил отново финансово посечен.

На Денис му тежало, че не му разрешавали да излиза често с приятели на заведения, а той е тийнейджър и има нужда от забавления. Бил е глобяван, когато попадал в нощен клуб и собствениците го помолят все пак да изпее една песен. Нещо, което прави всеки изпълнител, най-малкото показва уважение към публиката. Той нямал това право, а оттам тръгнало слух, че той се надува и няма уважение към хората от заведението, което всеки месец го канело на участия.

Върхът на драмата настъпва, след като Цеци Лудата глава започнал да приканва малкия Денис да опита от забранените вещества. Засичани са заедно да шмъркат в тоалетните на заведенията, където ходили да работят. "Вместо, като по-голям и зрял човек, да го дръпне настрани и да му каже, че това е грешно, той го тласна с пълна сила. Ама за друго може да му забраняват. А кара изпълнителите си с договор да го защитават публично и да пишат, че бил като баща за тях. Е, един баща ще се друса ли с детето си.

Всичко го знаем това, но имаме и ние вина, че си мълчахме досега. Но какво можехме и да направим...", пита се друг колега на Денис. Непрекъснато им давал за пример световни имена и ги карал да се държат като такива. "До такава степен се е вживял, че не им дава възможност да дишат. Той им казва с какво да се обличат, с кого да се виждат, с кого да говорят и т.н. Крачка встрани и скандали, викове", издава колега на Денис, пожелал анонимност.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шоу

    70 4 Отговор
    бизнесът е за хиени ! Да почива в мир момчето , дано е на по - добро място .
  • 2 слиен

    6 34 Отговор
    начи пиксела го е опраел... как да не се друсат бащи и деца ? че то тва си е норма вече цели семейства готвят и задружно шмрък шмрък тва е нормално дори в наши дни... Алах ще да му прости
  • 3 Гост

    46 1 Отговор
    Т. нар Диджей Цеци лудата глава има проблеми с поведението си още от малък. Разполагаше с много пари, но беше развалено дете. Постоянно удряше хора безпричинно, беше избухлив и подъл. Причината се крие в това, че родителите му бяха разделени и не му се опражняваше никакъв контрол. Не беше научен да се самоконтролира, агресираше, но пък разполагаше с кинти.

    Коментиран от #5

  • 4 Сега е разлагаща се плът

    52 7 Отговор
    По мое време,в соца,щеше да е усмихнато младежче,ухажвано от момите,нормално щастливо,и последната му идея би била да се хвърля отвисоко..

    Коментиран от #16, #17, #18

  • 5 Гост

    49 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    И още неощо. Да си луда глава означава да си нестандартен, екстремен в нещо, което не причинява вреда другимо. Но не можеш да прикриваш проблеми с възпитанието си зад прякори като "луда глава". Няма нищо лудо в това да подтикнеш 20 годишно хлапе към самоуубийство или да го караш да шмъка дрога.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 7 Отговор
    БОГ да го прости
    ДАНО
    ДУШАТА
    МУ НАМЕРИ
    ПОКОЙ
    защото
    самоубийството
    е ГРЯХ
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 2 Отговор
    тоя ЦЕЦИ ще си го получи
    СВИШЕ
  • 8 Абе джурналисти,

    11 52 Отговор
    какъв е тоя, та 6 дни ни занимавате с един нищо незначещ за 98 % от българите? Дали е с IQ над 160 или с постижение достойно за награда? Поискал, сложил край на живота си, само убиецът никой не може да го спре.

    Коментиран от #9, #19

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 5 Отговор

    До коментар #8 от "Абе джурналисти,":

    БЕСЧУСТВЕНИК ЖЕСТОК СИ ТИ
  • 10 Павел пенев

    12 41 Отговор
    Защо продължавате да драскате за този обикновен наркоман? За да отвличате вниманието на хората от сериозните и важни новини,които за Факти не означават нищо. Скапан сайт.

    Коментиран от #11, #13, #14, #23

  • 11 Гост

    40 10 Отговор

    До коментар #10 от "Павел пенев":

    Този обикновен наркоман можеше да е сина ти или внука ти. Тогава нямаше се да плещиш глупости по сайтовете.

    Коментиран от #12

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 3 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    ТАКА е ПРАВ си
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 4 Отговор

    До коментар #10 от "Павел пенев":

    ПАВЕЛ ПЕНЕВ вие сте ЧОВЕКО МРАЗЕЦ ЕГОИСТ ЛОШ БЕЗСЪРДЕЧЕН ПРОСТО НЯМАШ сърце АИМАШ камък
  • 15 Man

    27 1 Отговор
    Какви луди глави? Такива ли лекувах много бързо навремето. Момчето е младо,неопитно и не е видяло изход от ситуацията. Изход винаги има!
  • 16 Надин

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Сега е разлагаща се плът":

    А, ти, или някой от вас, беше ли там да говорите за хвърляне?! Престанете да петните с недообмислени изказвания, името и паметта на момчето! Тепърва трябва да се установи какво е станало!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 До госпожа журналиската и коментиращите

    18 3 Отговор
    Преди да оскверните нечия памет, изпитвате ли поне малко срам? Не ви ли е съвестно и неудобно непрекъснато да говорите с жълтите си колеги за самоубийство, преди още да е приключило разследването? Нито е ползвал вещества, както не спряхте да пишете и коментирате, нито е посегнал на живота си! Някой му навреди и тепърва ще се установи. Цял ден копи-пействате един от друг и изобщо не ви дреме на shундите и п"шките, как петните човек. Дори да е починал. Бог, има за всеки. Тотална деградация на това общество. Отношението ви на всички, към починал човек, е направо за з@твора. Това момче, беше красиво, добро, срамежливо, обичано и безумно талантливо. Беше всичко, което вие няма да бъдете и в следващите десет живота. Тръгнали някакви упaднали панелки да го коментират. П0зори!
  • 22 За мен

    9 2 Отговор
    е виновна и приятелката му,която е трябвало да направи нещо,да се свърже с родителите му,да сподели какво става,но явно е неадекватна да допусне това.
  • 23 Гошо

    4 9 Отговор

    До коментар #10 от "Павел пенев":

    А де ,аз за първи път чувам за тоя "голям и велик " певец и то благодарение на това че умрял ,ако си беше останал жив е така щеше да си живурка никому неизвестен ,а сега велик та велик

    Коментиран от #27

  • 24 Гост

    10 1 Отговор
    Лично съм присъствал на скандал след участието на момчето, така се случи че бях паркирал до колата с която бяха дошли и видях и чух скандала и как му взимат парите или по точно му дават малко. За това беше скандалът взеха му парите.

    Коментиран от #26

  • 25 Мария

    8 2 Отговор
    Да, това се тиражиране за тия мекотели малоумника Нарко ползватели и онзи шмекер с маната усмивка......
    Жалко за детенце то, жалко за добротата и не принудената му скромност......
    Защо никой не се е застъпил за него приживе, как е възможно тия 2мата (спукана им е работата ако някой ги хване) да злоупотребяват с детската му душа цели 4 години.....
    Ех ако това беше видяло бл свят преди - много хора щяха да се намесят и нямаше да се стигне до тук.....
    И за тия от Вас, които вярват на глупостите на пресата, мога само да кажа, че това НЕ Е САМОУБИЙСТВО И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА ВЪВ ВИДЕОТО, КОЕТО НКОЙ БЕШЕ КАЧИЛ, ЗАЩОТО АКО ТРЪГНЕШ ДА СКАЧАШ - ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ С Гръб, а положението на тялото му е било седнало..... Няма как... Това дете е бутнато и ще търсим правосъдие до дупка....
    Светла ти памет, Денис 🕊️ 🙏 🕊️

    Коментиран от #28

  • 26 Мария

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Моля, ако желаете включете се в групата правосъдие за убийците на Денис.... И бихме искали да ни разкажете по-подробно случая, защото ние си водим наше си следствие, като ще сезира е Прокуратурата и следствените служби да си свършат адекватно работата....
    Защото всичко сочи, че не е Самоубийство...
    Да почива в мир, Милото момче...
  • 27 Прав си пич

    1 2 Отговор

    До коментар #23 от "Гошо":

    Колко велики хора умират всеки ден по болниците и никой нищо не казва за тях. Хора благодарение на които живеем като техници, монтьори, готвачи, майстори, монтьори , производители ... и т.н. А тоя(супер великата звезда) дето нищо друго не е направил освен да изпраска някоя колежка или проститутка , още малко и с медал посмъртно ще го окичат
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Стига

    4 1 Отговор
    Момчето е било блъснато от терасата, но сега се опитват да го изкарат самоубийство. Видеото показваше, че пада с гръб от терасата.
    Убито е!
  • 32 Терориста

    0 0 Отговор
    Пашев и Лудата глава в затвора.
  • 33 Мими

    1 0 Отговор
    Това което прочетох Вярвам да да Пашев като баща един баща ще прави ли така За цялата история с младото Момче Денис е виновен Пашев и Цеци трябва да си понесат Наказанието за тормоз и Те убиха Денис Да го осъдят Аз каквото Четох и слушах те разбиха психиката на детето Те са го рурмозили На Пашев и Цеци трябва да ги сдят трябва да си понесат наказанието СД Зашо бе хора какво направихте с това дете Та Денис е дете вие се възползвахте от него Аз пожелавам на Пашев и Цеци да им се случи сштото с тяхноте Деца и да влязат на затвор и да им земат разрешителното за работа и като композитор какв се води Моля усдети тези хора трябва Справедливост
  • 34 вера

    1 0 Отговор
    А см съгласна Пашев и Цеци трябва да си понесат отговорността Да ги у сдят защото заради тях се стигна така с Денис какво талантливо дете Боже накажи ги тези двамата Пашев и Цеци накажи ги боже накажи ги Какво направихте бе вие сте говеда вие нямате сърца ти Пашев си без срце и Цеци и тои е без сърце Бог ще ви Накажи Денис Почиваи в мир Ти си звезда
  • 35 Еми

    1 0 Отговор
    Аз не познавах Денис никога не см слушала негови песни. Можеби защото живея в Чужбина не в България но по една случайност Чух по новините И цяла седмица четъ и слушам коментари доста неща прочетох и изслушах Аз См сигурна и Убедена че за тази история на това Момче Денис са Виновни Пашев и Цеци Те трябва да си понесат отговорността за Трагедията Горките Родители жал ми е за тях Вярваите ми че пиша и плача Чух и ислушах всичките песни на Денис та тои е бил Звезда такова хубаво момче и талантливо та тои е дете Боже накажи Пашев и Цеци за този Турмоз които са указали на Денис Затвор за Пашев и Цеци Затвор утнеха един Живот на дете Затворн. За което са причинили на Денис .Пашев Цеци та вие места Хора нямата Сърца вие сте безсърдечни Само затвор ще ви оправи Денис пичиваи в Мир ти си Ангелче ти си Звезда Поклон пред светлатати Памет Саболезнования на Родителите на Денис
  • 36 Гери

    1 0 Отговор
    Чудя се на този Алчен гнусен Пашев как ще му забрани на Денис свобода да не излиза че кои си ти бе Дрислю че ще забраняваш на Денис да не излиза Да Трябва ти затвор да не излизаш има да те видим Няма да оставим така нещата ти трябва Пашев да си платиш за което стори на Денис Смрт Смрт на Пашев
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Данаил Лазаров

    0 0 Отговор
    Чакам с нетърпение момента, в който ще разбера, че на Николайка Пашева са му повдигнали обвинение по чл. 127, ал. 3 от НК, или че той е катастрофирал с колата си и е отишъл при Денис!
    Само тогова ще се почувствам малко по-добре, защото тогава вече ще има някаква справедливост и равновесие!
    Защото този човек заслужава да му се случи нещо наистина лошо, защото само така ще му бъде въздействано да ПРЕСТАНЕ да тормози хората с които работи, да спре да ги лъжи, мами и ощетява.
    Защото ако той беше се държал по-добре с Денис, ако наистина му погамаше и го уважаваше, то Денис със сигурност щеше да види и да оцени това, както и сега щеше да е все още жив, защото щеше да се радва, да има цел и мечти, които да преследва и постига, а не да бъде депресиран и подтиснат, заради системно инизително, деспотстващо поведение и жестоко отношение от страна на тази гадина, Пашева!