Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 17:26 4 985 17

Адриана Лима на 40 разкри тайната за перфектната фигура

  • адриана лима-
  • модел-
  • тяло-
  • тайна-
  • перфектно няло

Тя е на четвърто място в класацията за най-богатите модели в света

Адриана Лима на 40 разкри тайната за перфектната фигура - 1
Снимка: shutterstock

Супермоделът Адриана Лима е родена на 12 юни 1981 година в град Салвадор, Бразилия. Своята популярност печели като модел на “Victoria’s Secret Angel” от 2000 г. и рекламно лице за “Maybelline cosmetics” от 2003 до 2009 г. През 2012 г. тя се превръща в една от четирите най-богати модели в света, според класацията на Forbes, и е майка на две деца.

Тя споделя, че главният виновник за невероятната ѝ фигура са редовните тренировки по бокс. Боксът работи върху сърдечно-съдовата ви система и издръжливостта ви, увеличава силата ви, тренира горната и долната част на тялото ви, изгаря мазнините, гори калории и подобрява баланса и координацията.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Като се имат предвид всички тези детайли, едва ли е изненадващо, че това е един от най-популярните начини за супермодели и знаменитости да останат във форма, особено се вижда от Instagram профилът на Лима, която постоянно публикува снимки и видеоклипове, на които се боксира.

Когато видим снимките на ястията, които консумира Лима и какво те съдържат, става ясно, че тя се храни много здравословно, което едва ли е изненадващо, тъй като тя трябва да се грижи за тялото си отвътре навън, за да се появи зашеметяващо на модната писта. Не е тайна, че поддържането на теглото си под контрол се свежда основно до вашата диета, пише TrafficNews

Всъщност експертите казват, че храната представлява 80 процента от загубата на тегло, докато упражненията са само 20 процента. Лима винаги публикува снимки на здравословни ястия и закуски, които се фокусират върху растителни храни.

Лима не пази тайна, когато става дума за любовта ѝ към кафето, въпреки че има много противоречива информация за кафето, то всъщност предлага цял набор от ползи за укрепване на тялото, стига да избирате органични, висококачествени смеси.

Кафето не само ви дава енергия, но също така засилва метаболизма ви и подобрява представянето ви във фитнеса. Освен това намалява риска от диабет тип 2, инсулти и сърдечни заболявания, като същевременно съдържа основни минерали, за да поддържа баланса на нивата на кръвната ви захар, което прави по-малко вероятно да посегнете към нездравословната храна в късните часове на нощта.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    9 5 Отговор
    Хирурзи
  • 2 Сидер Ага

    4 4 Отговор
    Браво мн хубава , само нашето Анито Дулева я бие по красота , нищо че е тъпа като галош

    Коментиран от #4

  • 3 Проста патка

    4 4 Отговор
    Бокс….яки тренировки силови,хирургия и режим!!!

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 √(n&Варна)

    5 4 Отговор
    С редовен спорт – към здраве, красота и дълголетие.
    Същото се отнася и за редовния секс.

    Коментиран от #8

  • 7 Тя, не ходи до нужника

    1 3 Отговор
    Пази го, подушете го след употреба, защо не, като има,, мухи конски,,....!
  • 8 Ти си робот

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "√(n&Варна)":

    Като мисис Даутфайър...!
  • 9 Вислава

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Проста патка":

    Това, което го пише в статията е от преди има няма 4-5 години. Вижте последните снимки на Адриана, тази година преди няколко месеца, от кинофестивала във Венеция и ще се убедите за какво става дума. В момента е с наднормено тегло, цялата подпухнала и..един Господ знае какво става с нея. Когато не ти върви личният живот, колкото и да си богат, така става.
  • 10 Радка пиратка

    6 3 Отговор
    Тайната на перфектната фигура винаги е била една и съща: умерено хранене и гимнастика. Нищо друго не е било измислено и няма да бъде измислено никога. Само не добавяйте секса. Монасите от Шао Лин не правят секс, но могат да правят чудеса с телата си. Той не пречи, но не може да замени гимнастиката по никакъв начин.

    Коментиран от #12

  • 11 Лима

    1 4 Отговор
    Ентересно име, малко е,, пъсна,, що така...!?

    Коментиран от #16

  • 12 112

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Радка пиратка":

    А нещо за монахините от Шао лин?
    Знам че такива няма, но все пак ....

    Коментиран от #13

  • 13 Радка пиратка

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "112":

    В даоизма има монахини и монаси, които са наистина майстори в секса, но стигайки докрай, завъртат енергията си по т.н. голяма космическа орбита и я складират в долния дянтян. Ако се занимавате с източни бойни изкуства, ще разберете, че всичко, което пиша тук е самата истина. Даоистките монаси и майсторите дао са хора, които чрез специална гимнастиката на мускулите на тазовото дъно, в един момент започват да вършат чудеса. С органите си могат да пият вино - и мъжете и жените и т.н. Опитните монаси са обучавали жените в харема на китайския император на това изкуство. Тук не е мястото да развивам тази тема. Но ще ви кажа, че най-известният представител на тази школа се казва Мантак Чиа. На български има няколко преведени негови книги. Ако знаете английски или руски добре, може да видите негови уроци пред публика в ю туб. Много неща ще научите там.
  • 14 град Лима

    1 3 Отговор
    Бита карта
  • 15 шефа

    1 4 Отговор
    Мога да я облъскам на задна..............................

    Коментиран от #17

  • 16 Жеипьх

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Лима":

    В Бразилия всяка втора жена е с тази фамилия.
  • 17 Makeup

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "шефа":

    А дано ама надали!