Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 16:29 1 758 3

Бритни празнува с шампанско след 14 години трезвеност

  • бритни спиърс-
  • шампанско-
  • трезвеност-
  • проблеми с алкохола-
  • свобода-
  • попечителство-
  • празнува

След победата ѝ в съда певицата се почерпила в ресторант в Холивуд

Бритни празнува с шампанско след 14 години трезвеност - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Бритни Спиърс изпи първата си чаша алкохол, след 14 години трезвеност. Причината за това разбира се, е победата ѝ в съда, която ѝ донесе свободата от попечителство. Певицата е пила шампанско по време на празнична вечеря в "Catch" в Западен Холивуд в неделя.

39-годишната поп звезда прекарала своя "удивителен" първи уикенд като свободна жена, за което информирала последователите си, които са 36,3 милиона.

Певицата не е пила от 2007 г. след публичния си психически срив и се въздържала от алкохол, докато е под строг режим.

"Какъв невероятен уикенд, имах чувството, че бях в облак 9 през цялото време! Всъщност изпих първата си чаша шампанско в най-красивия ресторант, който някога съм виждала!", написа тя в профила си в Instagram и добави, че "празнува свободата", след като е била в затвора в продължение на 13 години, и е "чакала достатъчно дълго".

Годеникът ѝ Сам Асгари споделил кадри по пътя за вечеря в "Catch", а от ресторанта написали, че за тях е "чест и привилегия сред тях да бъде кралицата".

Спиърс злоупотребяваше с наркотици и алкохол, когато нещата в личния ѝ живот започнаха да вървят надолу, включително бурната битка за попечителство над децата ѝ с бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн.

Певицата обръсна главата си през 2007 г. Бившият ѝ мениджър Сам Луфти разкри през 2012 г., че го е направила, за да попречи на властите да я тестват за наркотици. "Някой ѝ бил казал, че могат тестват косата ѝ за употреба на наркотици, така че я обръсна", каза Луфти. През същата година тя беше хоспитализирана два пъти и загуби попечителството над децата си. Тогавашният ѝ мениджър Лари Рудолф разкри, че тя доброволно се е регистрирала в Центъра за лечение на Promises Malibu.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    3 0 Отговор
    Голем цепеняк беше едно време, правеше от месото кокал....
  • 2 Бистра

    0 0 Отговор
    А на лимонада ли нарита прислужницата си преди месец?
  • 3 Womanizer

    0 0 Отговор
    Ето, който си пие хапчетата редовно, си е наред. А пък освен това, силните лекарства не бива да се комбинират с алкохол.