Last news in Fakti

3 Декември, 2021 07:00 9 617 0

Вашият хороскоп за днес, 03.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста зает и ангажиран ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 03.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Засилват се интуицията, концентрацията, способността за решаване на проблеми и разгадаване на загадки. Успешно можете да се справите с всичко, не че някога сте се съмнявали.

Телец

Важно е да изслушвате хората, с които си партнирате по един или друг повод. Макар наистина да сте невероятни, не винаги сте прави.

Близнаци

Ден за преодоляване на съмненията и освобождаване от всякакъв товар -психически или емоционален. Не е ден за нови дейности. Енергията ще е ниска, съхранявайте я.

Рак

Търпеливи сте, но днес ще имате нужда от много голямо количество търпение, защото доста хора ще Ви провокират. Проявете разум и не се впускайте в спорове и безкрайни обяснения. Най-добре извикайте чувството си за хумор.

Лъв

Малко по-емоционални от допустимото сте днес, а това няма да Ви помогне особено. Не прекарвайте всичко през призмата на чувствата, не приемайте нещата лично. Спомнете си, че хората се интересуват не толкова от Вас, колкото от себе си и каквото и да Ви споделят, то говори за тях, а не за Вас.

Дева

Макар и малко наелектризирани, ще имате доста енергия за действие и идеи за реализация. Рискованите действия може да Ви донесат успех, ако се осмелите. И все пак - премерете риска.

Везни

Нови задължения може да Ви хвърлят в пълно отчаяние, но за щастие не за дълго. Вие не сте човек, който изпада в депресия, не и преди Коледа. Винаги има решение. Нали си спомняте онази приказка - Не казвай на Бог за проблемите си, кажи на проблемите си, че имаш Бог. А и по Коледа винаги стават чудеса.

Скорпион

Време да скокнете и да се заловите за работа без да премисляте и пресмятате твърде много. Основна роля в живота Ви днес ще имат хора, които най-малко очаквате, а изненадите изобщо не са Ви по вкуса.

Стрелец

Днес ще сте малко разсеяни, трудно ще се концентрирате. Желанието Ви да избягате от всякакви задължения може да се окаже проблем, вземете мерки навреме, делегирайте и си починете.

Козирог

Време за изяви, не се спотайвайте или обстоятелствата сами ще Ви изведат на преден план. Вие наистина има какво да споделите и да покажете, може би трябва да се държите по-освободено, да заглушите вътрешния си критик.

Водолей

Денят се оформя като доста зает и ангажиран. Вечерта ще изпитате не само умората, а най-вече удовлетворението от добре свършената работа. Хубаво е човек да се чувства полезен, това му дава усещане за смисъл.

Риби

Не обръщайте внимание на неудачниците, създават само напрежение около Вас. Денят обаче е пълен с нови приятни впечатления, направо невероятно в тази обстановка.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА