Last news in Fakti

2 Декември, 2021 18:57 4 457 12

5 зодии винаги закъсняват

  • закъснение-
  • закъсняват-
  • зодия-
  • точност-
  • хороскоп

Тези зодиакални знаци винаги имат оправдание за закъснението си

5 зодии винаги закъсняват - 1
Снимка: Shutterstock

Докато някои зодиакални знаци са точно като швейцарски часовници и нямат грам проблеми с пунктуалността, има и такива зодиакални знаци, за които времето е относително понятие. Не се сърдете, ако се намерите сред закъсняващите зодии, просто поработете малко върху това да спазвате времевите граници по-добре.

Овен

При тях никога не е въпрос на организация, нито на по-добро планиране, а просто на липса на време, защото те винаги скачат от задача на задача, графикът им е вечно препълнен, но и за сметка на това много искат да се забавляват постоянно. А когато се опита да комбинира двете неща, Овенът винаги закъснява.

Близнаци

Заради нерешителността им, Близнаците никога не са навреме. Какво да облекат, кои обувки да сложат, първо това ли да свършат и после да се срещнат с вас и сега ли да тръгнат или след 5 минути, за да са навреме. Никога не трябва да говорите за склонността на Близнаците да закъсняват, защото ще станат много отбранителни. Ще получите така желаното извинение, но на цената на скандал по-късно... Или с извъртане как по-скоро вие сте подранили, а не че те са закъснели.

Рак

Вечно подредени и всичко е по-график, но пак винаги закъсняват. Най-често защото е забравил хиляди неща вкъщи и се връща няколко пъти. Те полагат много усилия, но никога не са навреме. А притиснат ли го, се притеснява още повече, а това само покачва времето за пристигане.

Лъв

Той или трябва да дойде, или иска да дойде. В противен случай няма да му видите очите и дори няма да разберете, че се е отказал от срещата. Моментът, в който нещо по-атрактивно изскочи в плановете му, забравете за него - няма да се видите изобщо. Или може да дойде, но след... няколко часа. Щастлив, че ще ви разкаже защо е закъснял и колко му е било хубаво другаде.

Стрелец

Той никога няма бърза работа и да организира пристигането си навреме не е сред приоритетите му. Истината е, че от изброените той е най-редовен, но не и ако е решил да прави още 10 неща междувременно. Ако чуете "Ще видя дали ще успея", няма да видите. Няма да успее.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    7 4 Отговор
    Обаче Скорпион никога не чака!

    Коментиран от #10

  • 2 Потърпевш

    6 4 Отговор
    По гадна зодия от жена овен няма най-долните к…. Тая ми съсипа живота

    Коментиран от #6, #7

  • 3 Дадеамане

    5 0 Отговор
    Не зависи само от зодията.Жена ми е зодия близнаци и никога не е закъснявала на срещите дори идваше по-рано.Това ми направи добро впечатление още на първата среща а за нея беше нормално поведение.Повечето ми гаджета бяха безотговорни и мърляви направиха семейства и се изпоразведоха
  • 4 Блак рам

    11 0 Отговор
    И аз съм овен, но винаги съм по-рано за работа или среща. Не може 7.7 милиарда души на Земята да ги слагате в общи рамки. Всеки е различен.
  • 5 Близнаци съм

    1 1 Отговор
    Мбого съм гаден, не ми е лесно хич да се понасям, надявам се другия път да не изтегля късата сламка.
  • 6 Скорпион

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Потърпевш":

    Щото не знаеш как да я действаш😂😂😉😉
  • 7 Виталия

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Потърпевш":

    Като я видиш, че е хахо защо се занимаваш?
  • 8 ВудуЛейка

    0 1 Отговор
    Аз пък съм водолей и никога не ходя на време ни за среши и събирания, ни за работа. Много досадно ми става като ми определят някакъв точен час.
  • 9 Това е пълна лъжа!

    2 0 Отговор
    Никога не закъсняваме!
  • 10 И него нормалните

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион":

    Подминават като пътен знак
  • 11 Близнак

    0 0 Отговор
    "Близнаците винаги закъсняват". По-голяма тъпотия относно зодиакалния знак не бях чувал. Лично никога не закъснявам и мразя някой да ми закъснява.
  • 12 beast

    0 0 Отговор
    Овен никога не закъснява казвали са ми , че съм точен като смъртта.