Last news in Fakti

17 Декември, 2021 11:55 4 387 3

4-годишен си поръча сладолед и торти за 1139 долара

  • лакомства-
  • дете-
  • поръчка-
  • поръчка на храна-
  • торта-
  • сладолед

Момченцето използвало известно приложение за доставка на храна от телефона на баща си, за да си поръча любимите лакомства

Четиригодишно момченце от Сидни тотално стъписа семейството си, след като поръча сладкиши на стойност над 1000 долара чрез приложение за доставка на храна. В поръчката му влизало огромно количество сладолед, персонализирана торта за рожден ден и бонбони с любимите му вкусове.

В понеделник Кристиан Кинг използвал телефона на баща си, за да поръча сладолед и торти на стойност 1139 долара от „Gelato Messina“ от UberEats.

Баща му, Крис Кинг, е дал телефона на сина си, за да си играе на игра, докато се провежда мачът по футбол на сестра му.

Той разказва, че синът му го предупредил, че има "нещо на път", но бащата не му повярвал, докато шофьорът на доставката на UberEats не се обадил на съпругата му. В този момент бащата осъзнал какво се случва.

"Първо си помислих, че е 139 долара. А после го погледнах по-внимателно и беше 1139 долара и едва не получихме инфаркт. Прелиствах екрана около 30 пъти. Толкова дълга беше поръчката, беше като 99 торти. Всъщност той ми каза, че си е поръчал торта, а аз дори не повярвах. Най-напред ми излизаше пара от ушите, крещях името му по улицата. Той избяга в стаята си, преди да успея да говоря с него".

"Той е поръчал две тирамисута, две маршмелоу торти, шоколадови пънчета - избрал е тези, които харесва. Не е избирал случайно. Поръчал е и осем или девет 1,5-литрови гюмчета с ягодов, сметанов и двойно долче сладолед. Това е едно малко нахално момче, което просто си е поръчало това, което му харесва", разказва още бащата.

Рожденият ден на Кристиан е през януари, но баща му смята, че той го е планирал предварително.

"Ние поръчваме неща от UberEats всеки ден и той очевидно е виждал, че го правим постоянно, но никога не го е правил. 1200 долара по-късно, това беше голям шок за системата", продължава Крис.

Огромната поръчка е била доставена в пожарната станция в Нютаун, където Кинг работи като пожарникар и откъдето за последен път е направил поръчка. Дежурните пожарникари приели поръчката и махнали всичко, което имали в хладилника, за да я поберат.

UberEats се съгласила да възстанови сумата на поръчката, когато Кинг и съпругата му обяснили какво се е случило.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    16 1 Отговор
    Тоя малкия след 20г ще го гледаме в "Моето 300кг тяло"
  • 2 родител

    22 0 Отговор
    Ако и мацка си беше поръчал ,щеше да е върха !!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "родител":

    Е, тогава бащата нямаше да мрънка! 😂😂😂