Last news in Fakti

16 Януари, 2022 10:33 1 763 7

Влюбена двойка се сгоди на връх Тодорка

  • предложение за брак-
  • връх тодорка-
  • банско-
  • сгоди

Оригиналното предложение предизвика фурор в социалните мрежи сред приятелите на младите влюбени

Романтично предложение за брак получи Тияна Граховач от съседна Сърбия по време на почивка в Банско. Нейният любим Милан избра да коленичи пред русокосата красавица по време на разходка в планината.

Двамата се качиха на връх Тодорка и там - на 2746 м надморска височина младият сърбин чу заветното "ДА". Оригиналното предложение предизвика фурор в социалните мрежи сред приятелите на младите влюбени, пише struma.bg.

Банско се радва на добър сезон и много посетители тази година, повечето от които са от чужбина. Има много висока заетост и на къщите за гости, на малките семейни и корпоративни хотели също при спазване на всички противоепидемични мерки - от туристи и персонал.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Херо

    3 5 Отговор
    И са си взели трети човек да им свети за фейсбука, за първата брачна нощ пак.

    Коментиран от #2

  • 2 Защо

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Херо":

    така реши?
  • 3 Жоро

    2 4 Отговор
    6 месеца
  • 4 ТаУмВзе

    2 5 Отговор
    Никога не е късно да се прецакаш за световно!
  • 5 Еразъм

    4 1 Отговор
    Честито и да им е здраве на младите! Господ да им дава здраве и дълъг и щастлив съвместен живот. Колко е хубаво да прочетеш, че още има хора, които ценят красотата, а не златото.
  • 6 глоги

    3 1 Отговор
    ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,И МНОГО ЛЮБОВ,ЩАСТИЕ И УСМИВКИ!!!
  • 7 Гюл Бахча

    0 0 Отговор
    Браво на тия симпатяги!
    Но статията е абсолютен показател колко трябва да ви се вярва на всички пишещи. Не На връх Тодорка, а Срещу Тодорка!
    Първо се виждат следите от трак, а всички знаем, че все още не летят. После тая хубавица ако е успяла да стигне върха пеша със Ски обувки е готова за водач на хималайска експедиция или е поне внучка на Меснер, а съвсем не на последно място вероятността някой без много алпийска подготовка да тръгне така и с подобна идея изобщо не е за подценяване! Билото се минава сравнително лесно и е изключително красиво, но с подходящи обувки, Не със ски такива!
    Може да съм досаден, но смятам, че е важно.
    Ай.