Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 14:45 20 414 17

Какво означава, когато партньорът ви целуне по челото

  • целувка по челото-
  • любов-
  • обич-
  • грижа

Такива целувки означават дълготрайна и смислена връзка между двама души

Какво означава, когато партньорът ви целуне по челото  - 1
Снимка: Shutterstock

Видът на целувката е един сериозен индикатор за намеренията на мъжа. Какво изпитва той към вас - любов, страст или друго? Мястото, където поставя устните си, ще ви разкрие много.

Целувката по челото винаги се е считало за страхотен израз на любов. Тя сякаш издига връзката на по-високо стъпало и създава духовна връзка между двамата партньори.

Според психолозите, целувките по челото са истински скъпоценни камъни, които украсяват вечната любов – редки, спонтанни и искрени.

Такива целувки означават дълготрайна и смислена връзка между двама души и стойността им е по-висока от целувката по устата.

Какво означава, когато мъжът ви целува челото?

Сладката, невинна целувка по бузата показва, че някой ви харесва. Джентълменското целуване на ръка пък е символ на уважение. Романтичната и чувствена целувка по устните разкрива най-дълбоките мъжки фантазии.

Но целувките по челото са нещо различно - те показват, че мъжът ви приема като скъпоценност. Такава целувка е символ на грижа и обич, на чиста любов без скрити намерения, най-доброто доказателство, че някой иска да бъде с вас, да се грижи за вашето емоционално благополучие и да планира бъдещето си с вас. Мъжете, които ще ви целунат по челото, се чувстват обичани и разбрана, те не се страхуват да покажат своите емоции и слабости пред вас!

Целувката по челото също е и знак за утеха, когато чувствате, че „животът ви е раздал повече карти, отколкото ръцете ви могат да държат в момента“.

Когато вашият мъж ви е благодарен за емоционалната празнота, която сте запълнили в живота му, той ще ви целуне по челото. Той е благодарен, че ви има. Вие правите живота му по-лесен и пълноценен. Може да не е в състояние да го изрази с думи, но със сигурност ще го направи чрез целувка по челото.

6 причини, поради които целувката по челото са доказателство за истинска интимност

Целувки по челото показват обожаване

Те разкриват връзката между двама души, която надхвърля физическата сфера на нашето съществуване. Показват привързаността, любовта и обожанието на мъжа. Те все едно казват: „Справи се перфектно“ или „Гордея се, че те имам“. Това е красива физическа проява на мъжките емоции.

Показват специална емоционална връзка

Няма нищо по-интимно и по-смислено от това. Една целувка по челото разкрива много повече за истинската интимност, отколкото всяка друга – независимо колко страстна и гореща е тя.

Израз на признателност

Вашият партньор може да ви благодари, че сте направили нещо за него и да ви целуне по челото. Това е един от най-добрите начини да покажете на някого искрените си чувства.

Целувката по челото ни кара да се чувстваме обичани и обгрижвани

Особено когато са ни подарени от човек, когото много обичаме. Те показват особен вид привързаност, нещо, което никога не може да бъде разкрито с друга целувка.

Целуване на енергийното поле

По своята същност това е целуване на енергийното поле, разположено на челото ви и представлява по-високо осъзнаване на себе си, Вселената и заобикалящата ни среда. Това само по себе си е изключителна и дълбока връзка.

Уникален тип комуникация

Най-важното е, че целувката по челото има силата да „казва“ много повече от думите. Пред нея бледнеят дори заветните думички „Обичам те“. Защото такава целувка казва повече от тях.

Това е невербална комуникация. Всичко, което душата ви желае, ще се прояви в онзи невероятен момент, когато устните му докоснат челото ви.

Е, има ли по-интимен и истински момент от този?

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Означава,

    4 13 Отговор
    че ри вони устата.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мърда

    6 11 Отговор
    По челото се целува домашен Любимец
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор
    означава защото ви ОБИЧА МНОГО
  • 5 Дъ бест

    8 10 Отговор
    Означава че иска да се чук.те
  • 6 УСА боклук

    3 5 Отговор
    Еееееех, какви целувки имаше
  • 7 Че се чуди

    12 2 Отговор
    Дали нямаш температура :D
  • 8 Gucci x Balenciaga

    4 7 Отговор
    Има много различни хипотези, мнения,поверие....Ако започне да те целува мъжа често по челото трябва да се замислите дали няма друга ,проблеми с аромата който излиза от устата ви .....Често целувка по челото е безразличие ,или като целувка на домашният любимец ,или раздяла ами така се целуват мъртвите ,за последно збогом .Така че момичета внимавайте в такава ситуация бърза проверка в телефона ,нещо онлайн ако подържа сайтове, нова комшиика,колежка .....нещо се случва 😉
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Знам и помня

    2 1 Отговор
    - от там почнахме...
  • 12 пациенти

    4 1 Отговор
    Дежурните елементарни същества пак се изказаха първи! 😏
  • 13 Мчи и аз да питам.

    1 2 Отговор
    А куту я селуне по мимето, как да гу тълкувами? Како узначава?
  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор
    Означава, че не се е обула с високи токчета.....
  • 15 " селянин "

    1 0 Отговор
    Това означава , че после е необходимо да се наведете после му се усмихнете и гащите свалете , за друго не мислите . Той дете ще ви направи и няма да ви забрави . После дупето подгответе ,за друго не се грижете . Той " дива и щастлива " ще ви направи и няма да се самозабрави . С любовта си останете и отново повторете .
  • 16 Да ма извинявате

    3 0 Отговор
    След божествена френска , аз винаги целувам жената по челото ,или косата. Вие къде искате да я целуна ?

    Коментиран от #17

  • 17 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Да ма извинявате":

    Прав си на 100%.