Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 07:00 13 318 2

Вашият хороскоп за днес, 09.02.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на бурни страсти и опасности за Раците

Вашият хороскоп за днес, 09.02.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се увеличи обаянието ви и магичното влияние върху околните, макар че ще сте леко напрегнати. Липсата на страх от провал е вече половината от успеха, така че - давайте смело.

Телец

Днешният ден е подходящ за приключване на дела, които до вчера ви изглеждаха невъзможни. Самочувствието ви е на ниво, но не си струва да махате с ръка на профилактичните прегледи.

Близнаци

Най-сетне сте готови да поемете глътка свеж въздух и да се повеселите като всички хора. Днес е ден, в който може да мислите за плановете си, но най-вече е добре да се позабавлявате и да бъдете сред приятели.

Рак

Ден на бурни страсти и опасности, които между впрочем сами ще предизвиквате. Желанието да доминирате и всичко да зависи от вас може да ви изиграе лоша шега.

Лъв

Имате огромно желание да бъдете забелязани и оценени. В това разбира се няма нищо лошо, но не е нужно да се правите на палячовци, за да ви обърнат внимание и без друго сте достатъчно колоритни.

Дева

Не е от леките дни. Желанието да се впишете в дадена обстановка определено няма да се осъществи. Ще се наложи да се доказвате, но в никакъв случай не се отказвайте - борете се докрай.

Везни

Работата на партньорски начала днес определено няма да ви се отдава. Или вие имате твърде големи изисквания, или сте твърде безотговорни към хората, с които работите. А може би и двете неща заедно.

Скорпион

Мащабните планове са едно, а детайлното им изпълнение нещо съвсем различно. Днес ще усетите на свой гръб това противоречие и най-трудното - ще трябва да го примирите.

Стрелец

Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате твърде необмислени рискове във всички направления. Нищо чудно да се забъркате и в някои публичен скандал. Така поне няма начин да останете незабелязани.

Козирог

Имате доста енергия и сте склони да си поставяте неизпълними задачи. Малко се надценявате, къде остана трезвата ви преценка за нещата. А и нужно ли е да свършите всичко точно днес и сега?

Водолей

Днес предразсъдъците ви ще ви поставят сериозни пречки. Бъдете по-организирани, не се разпилявайте в много посоки и не обещавайте нещо, което не сте сигурни, че не можете да изпълните.

Риби

Днес ще имате нужда от лична изява. Ще имате невероятно много идеи, но също така ще искате и да ви аплодират за всички тях. Изглежда не си вярвате достатъчно.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 . /.

    0 0 Отговор
    За банването