Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 12:15 2 931 3

Чарлз изгонил брат си Андрю от Уиндзор

  • принц чарлз-
  • андрю-
  • братя-
  • уиндзор-
  • изнасилване-
  • скандал

Принцът на Уелс наредил на брат си "незабавно да се изнесе"

Британският принц Чарлз изгонил по-малкия си брат, принц Андрю, от замъка Уиндзор, пише вестник The Sun, позовавайки се на свои източници. Синовете на кралица Елизабет II били в обтегнати отношения след големия секс-скандал и обвиненията в изнасилване срещу Андрю.

Принцът на Уелс наредил на брат си "незабавно да се изнесе". Андрю, заедно с бившата си съпруга Сара Фъргюсън обитават една от кралските вили, която се намира на територията на парка Уиндзор, на няколко мили от резиденцията на кралица Елизабет II. Престолонаследникът е предупредил брат си, че трябва да се "покрие и да стане напълно незабележим". "Чарлз не иска Андрю да бъде сниман как се разхожда или шофира из кралските имоти усмихнат всеки ден", споделя дворцовият източник.

Андрю не е виждан от януари насам, след като кралицата му отне титлата Негово кралско височество и също така го накара да се откаже от почетните военни титли, дадени от майка му. Този ход на практика извади 61-годишния принц от официалния кралски живот.

Обвинителката му Виктория Джуфре твърди, че е правила секс с принца, когато е била на 17 години, след като се е запознала с него чрез покойния американски финансист и осъден педофил Джефри Епщайн. Принцът отрича обвиненията, но загуби делото за отхвърляне на гражданския иск.

Самият Чарлз в момента е под карантина, след като наскоро стана ясно, че за втори път се е заразил с коронавирус. Заедно с 73-годишния син на британската кралица е неговата съпруга Камила Паркър-Боулс.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грух Джуланов

    9 0 Отговор
    Симпатяги! Мило да ги гледаш, как се напъват да задържат още малко монархията...
  • 2 Хахо

    5 0 Отговор
    Рептилите се самоизяждат кой да седне на трона... Язък им за голямото драпане и подготовка на тия клепоухите братя. Така и няма да им дойде реда явно, бабето ще ги надживее всичките
  • 3 Олееее

    1 0 Отговор
    Като ги гледам с тези медали се чудя за какво са им дадени. Много измислена работа.