Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 14:49 5 397 4

Йоанна Драгнева показа бебето си в първите часове след раждането (СНИМКА)

  • йоанна драгнева-
  • дторо дете-
  • бебе-
  • снимка

Йоанна Драгнева и тв водещият Мирослав Димитров станаха родители на втора дъщеря Лилиан

Йоанна Драгнева и тв водещият Мирослав Димитров станаха родители на втора дъщеря Лилиан преди няколко часа. Те се намериха след несполучливи дългогодишни връзки, родим им се първата дъщеря през лятото на 2019 година. Навръх Коледа Мирослав пък предложи брак на майката на децата си. Най-после той се осмели да поиска ръката на любимата си. Бившата на Ненчо Балабанов е щастлива със сегашния си мъж Мирослав Димитров, който бе водещ в БНТ1, а преди това е бил част от екипа на Гала.

Днес той е лице на сутрешния блок на телевизия „България он еър“, като зае мястото на Златимир Йочев. Драгнева бе "на косъм" да се врече на актьора Ненчо Балабанов, но в крайна сметка тяхната връзка не издържа. Те на няколко пъти се събираха и разделяха, но накрая всеки пое по свой път. След като известно време Драгнева остана сама, тя намери любовта в лицето на Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 байдънчо

    11 1 Отговор
    Е, вече не може Лиляна,трябва да е нещо изкелииферчено. За момиче Лилиан, за момче Лилиана.
  • 2 Свлел

    1 0 Отговор
    Дядо пияндур мноо шса зарадва.
  • 3 Анонимен

    3 0 Отговор
    Не разбирам защо такива хора (като тая на снимката и партньора й) показно се перчат и си придават важност, че имат дете/деца, след като това е нещо обикновено и нормално. В България и в цял свят има семейства и деца. Не разбирам защо се мислят за нещо повече и по--значими от другуте семейства с деца и от тези нормални хетеросексуални двойки и българи, които нямат поради сериозни причини (безплодие и други здравословни причини) деца. Хайде по-скромно да го карат неомъжената Драгнева и партньора й Мирослав.
  • 4 д-р иванов

    1 0 Отговор
    голема гордост бебето е същото маймунче като баща си