Last news in Fakti

26 Февруари, 2022 11:44 18 938 59

Билалов ядоса зрителите на "Стани богат"

  • стани богат-
  • шоу-
  • предаване-
  • михаил билалов-
  • водещ

Почитатели на предаването са ядосани, смятат, че водещият нарочно е спрял играта на успешен участник

Впечатляващата игра на Огнян Велинов в "Стани богат" приключи по един доста разочароващ начин.

Интелигентният участник стигна до 13 въпрос за 30 000 лева. Въпросът гласеше: Какво повредило пръстите на дясната ръка на статуята на Христос в Рио де Женейро? Отговорите бяха, дрон, въжета на алпинисти, мълния и градушка.

Велинов използва последния си жокер "Обади се на приятел" и се обади на сина си. Жокерът му каза в последния момент верния отговор, но Огнян каза, че така и не го чу.

Водещият на предаването Михаил Билалов дяволито каза: "Аз чух, но нямам право да ти кажа". След това той се обърна към публиката и им заръча да мълчат.



В крайна сметка Огнян Велинов не пожела да рискува и се отказа от играта. Жалко, че не успя да чуе сина си, защото имаше потенциал да спечели голямата сума. Все пак Велинов си тръгна с 20 000 лева от шоуто.

Не закъсня и бурната реакция от страна на зрителите в социалните мрежи. Ето какво гласят част от коментарите в страницата на шоуто:

"Много рядко гледам телевизия. Следях ви с интерес. До тази вечер. Не ви прави чест да се отнасяте така с толкова знаещ участник. Подсказвате на хора ,които не знаят даже елементарни неща. Загубихте ме завинаги! Просто трябваше да повторите каква каза синът на Огнян. Нямам думи, или по- скоро възпитанието ми пречи да ви пиша всичко, което ми се иска! А Огнян да си ги похарчи със здраве!"

"Да не повторите , какво е казал приятел по телефона , е все едно да покажете процентите на публиката за три секунди и да ги скриете. А за човека ме е яд, толкова е умен и как може мълния и дрон да са му еднакви отговори. Дронът е пластмаса , как може да счупи паметник"

"Никога опитът да бъде спрян играч не е бил толкова грозен. Преди все си мислех, че е малшанс никой да не е печелил голямата награда, в България имаше страхотни играчи, а въпросите са наистина трудни нагоре. Сега съм убедена, че не е така. Това беше абсолютна гавра и смятам, че трябва да бъде отнесено към собствениците на франчайза на предаването. Бяхте любимото ми предаване, изгубихте ме… грозно! Този човек, ако беше спечелил тези пари, нямаше да изгубите, а щеше да спечелите. Въпросът трябва да получи гласност, преди да бъде заметено всичко."

"Когато спирате по такъв начин играчи като Огнян, а ни пробутвате участници, които са отишли да изкарат по една заплата, рейтингът на предаването ще върви в посока само надолу. Да, вярно е, че ще спестите някой лев, но да не се учудвате, ако изчезнете от ефир поради нисък рейтинг."


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    125 6 Отговор
    Това предаване е обречено на провал

    Коментиран от #3

  • 2 Гошо

    80 5 Отговор
    Ако познае коя е Мата Хари на Тиквун , го признавам

    Коментиран от #6

  • 3 хъхъ

    160 2 Отговор

    До коментар #1 от "АБВ":

    Обречено е, защото тия от БТВ ги е страх да дадат сума по-голяма от 5 хил. лв. Този човек все пак със знания успя да вземе 20, да си ги харчи със здраве.
  • 4 грозна история

    136 4 Отговор
    коректно беше билалов да каже какво е чул по телефона при положение,че човека не е чул ясно отговора!

    Коментиран от #36

  • 5 Стани богат ама нанай си

    121 4 Отговор
    Билалов по-известен като Джаро е дребен мошенник.

    Коментиран от #8

  • 6 Джаро

    100 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гошо":

    Въпрос за 100 000лв:

    Коя е Мата Хари?

    А) Христина Бобокова
    Б) Мис Бикини от Барселона
    В) Ива Николова от ПИК
    Г) ПКП

    Коментиран от #48, #49

  • 7 Билалов

    75 0 Отговор
    Е на заплатка и го е страх много ясно.Българин е все пак
  • 8 Нико Тупарев

    126 2 Отговор

    До коментар #5 от "Стани богат ама нанай си":

    Не е виновен Джаро, просто българските пишман продуценти са такива. В Стани богат по Нова за 15г. само един успя да отговори на въпрос за 100 000лв. и те му отнеха наградата, щото не знам си кой негов роднина работил в телевизията. Пунта мара.

    Коментиран от #46

  • 9 Много приказки

    31 17 Отговор
    А накрая пак не разбрахме кво е повредило статуята...

    Коментиран от #14

  • 10 Ana

    59 8 Отговор
    Водещият няма право да подсказва , особено при жокер : " обади се на приятел "
    Всички чуха, но не и участника.
    Случва се.
    Не е лесна играта. А този жокер специално трябва да се ползва при по- кратко съдържание на въпроса, защото докато се изчете.
    Беше силен играч, но и на продукцията не и се дават повече от 20.
  • 11 богаташ

    38 6 Отговор
    МИШО, отивай на село, селтак
  • 12 Дилдо

    53 7 Отговор
    Некоректно от страна на Билалов
  • 13 Xxxxx

    80 7 Отговор
    Тази част с телефона трябва да се качи със субтитри всички да видят колко смешна държава сме.. Ако беше дал грешен отговор щеше да му каже какво е чул, явно не им се дава повече. И тъпата публика страхлива мишкарска мълчи, аз ако бях там щях да извикам какво съм чул. Повече няма да гледам Стани Бедняк-България.
  • 14 отговорът беше елементарен

    31 3 Отговор

    До коментар #9 от "Много приказки":

    Мълния.

    Коментиран от #16

  • 15 хихихи

    67 0 Отговор
    Стани богат прилича на детските машинки с щипки, пълни със скъпи играчки, които никога ама никога няма шанс да хванеш. Като тръгне рейтинга надолу ще отпуснат 50 бона на някой "случаен" и така...иначе друго си е водещият да се лигави на някоя убавица, белким стигне до 500лв, на този участник през цялото време тънко се подиграваше, а човекът беше с потенциал дори и малко ексцентричен
  • 16 Елементарен е,

    28 0 Отговор

    До коментар #14 от "отговорът беше елементарен":

    ако го знаеш. Ако не го знаеш, то и "силна градушка" може да ти се стори верен отговор.
  • 17 pbdan

    55 2 Отговор
    Технически е много лесно всички да чуят правилния отговор, а участникът да не го чуе. Просто му намаляваш звука докрай и се правиш на интересен.
  • 18 Зрител

    36 5 Отговор
    Билалов ми е по-приемлив отколкото Кънчев . Но този път наистина се изложи .

    Коментиран от #45

  • 19 Стани тъпак с БТВ

    48 0 Отговор
    При БТВ за 20 г. нищо не се е променило във времето - телефонните им връзки при жокера "обади се на приятел" са с качеството на аналогови телефони тип дуплекс от 86-та, постоянно пращи, прекъсва, едвам се чува.....
    А за наградата от 20 хил лв просто е гавра, при положение, че такава беше и преди 20 години, когато започна предаването тогава по една друга телевизия.
  • 20 чудя се

    66 2 Отговор
    Как може да е забранено на водещия да повтори, какво е казал човекът по телефона ?!!! Той само ще повтори думите, няма да каже верен отговор ли е това. Просто нямам думи, за да кажа, колко съм възмутен. Нагло, грубо и необяснимо.
  • 21 Този

    25 2 Отговор
    Въпрос в предаването стани милионер ,щеше да е минимум за 500000€
  • 22 В България

    55 1 Отговор
    На умни хора пари не се дават ,виж ако е плеймейка в ергена може
  • 23 плюс минус

    40 2 Отговор
    Билалов не става за водещ, защото не води предаването, а играе като актьор.
    Ники Кънчев беше по-добър, но няма вечни неща.
    Въпросите не отговарят на сложността на съдържанието им и не зная, кой ги"прави" и кой преценява сложността им.
    Пък и наградата в другите държави е в пъти по- голяма.
    Едно бяха 100 хиляди преди 20 години, друго- днес.
    За утре - нямам думи.
  • 24 Няма

    25 7 Отговор
    Тоя водещ не става,за тази игра,точка....
  • 25 Голяма простотия

    40 3 Отговор
    Ако в предаването се включи участник, който не чува? Какво правиме? Егати тъпото парче. Тъп артист с една позорна роля на мутра, тъп като цяло.
  • 26 Rock

    15 4 Отговор
    Участникът зададе въпроса, но не каза възможните отговори или поне онези, които му се струват възможни. Много се забави на въпроса- повтори го два пъти и изгуби времето на отговарящия по телефона.
  • 27 дидо тира

    31 1 Отговор
    от тази вечер не Ви гледам вече на тъпите кифли подсказвате но снощи не постъпихте честно
  • 28 3333

    25 0 Отговор
    В Англия наградата е 1 мииона паунда!
  • 29 Това поведение на

    45 1 Отговор
    Билалов беше изключително непрофесионално и некоректно спрямо участника, неговия жокер и всички зрители. Той просто обезмисли жокера " обади се на приятел" и се подигра с всички. Момчето даде верния отговор, всички го чухме и Билалов беше длъжен да го повтори. Ако държи на името си, предаването трябва да плати на участника 30- те хиляди лв, които той си спечели чрез отговора на жокера си. Другото са шменти и капели по български.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ЖИВОТЪТ Е РАДОСТ И ТЪГА

    14 1 Отговор
    ОКАЗВА СЕ ,ЧЕ УЧАСТНИЦИТЕ ПОПЪЛВАТ НЯКАКЪВ ВЪПРОСНИК ТЕСТ ЗА ДА СЕ ВИДЯТ ВЪЗМОЖНСТИТЕ ИМ☝ ОТ СЕГА НАТАМ ДА ИМ ИСКАТ И БЕЛЕЖКА ОТ ОФТАЛМОЛОГ И УНГ ЛЕКАР ЗА ДА СА СИГУРНИ ЧЕ ИГРАЧА Е ЧУЛ И ВИДЯЛ ВЪПРОСА😉

    Коментиран от #37

  • 32 Роза

    10 1 Отговор
    Да, на Билалов не му прави чест това ,което направи с този умен и знаещ участник,но и двайсет хиляди не са малко.Аз уважавам тези участници,които играят не за пари,а за да покажат знания и заради тръпката от играта.Аз например гледам редовно предаванията,защото си отбелязвам в една тетрадка по-интересните въпроси-които мен лично ме интересуват-и после търся допълнителна информация в интернет.Например ми беше много интересно да узная,че една от жените,в които Дебелянов е бил влюбен,е била убита от баща си,че книгите на големия немски писател Ерих Кестнер са били горени публично на площада пред Операта в Берлин по заповед на Хитлер,защото Кестнер е говорел публично против войната,че на Яворов му е правена гипсова отливка на лицето след смъртта му,и много други любопитни неща.Затова ще продължа да гледам предаването,независимо от недостатъците му и от издънките на водещия!
  • 33 Георги Ненов

    6 2 Отговор
    Не го гледайте.
  • 34 Георги Ненов

    12 2 Отговор
    Аз ако бях на мястото на човека щях да си тръгна за да стане мазало.
  • 35 Иван

    14 3 Отговор
    Ако беше някоя кифла от жълтите павета Билалов щеше най-брутално да подсказва.
  • 36 Голем смях

    9 13 Отговор

    До коментар #4 от "грозна история":

    Все пак Билалов не говори по телефона,а и не се знае какво е чул.Я си представете ,че е чул грешен отговор.Тогава какво правим.Участникът като е глух ...си е негов проблем.А Билалов е най-добрия и ерудиран водещ на това предаване.С удоволствие го гледам и ще продължавам да го гледам.

    Коментиран от #51

  • 37 Опа

    9 2 Отговор

    До коментар #31 от "ЖИВОТЪТ Е РАДОСТ И ТЪГА":

    Абсолютно! На Огнян въпросите бяха изключително трудни, аз вероятно щях да отпадна още на някойб
    от първите 5. Ако сравним кво го питаха с въпросите на една от кифлите, които игра преди тва е направо трагикомично. Глупава продукция, дано го свалят скоро от ефир.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Взимаш

    6 9 Отговор
    Чул или не водещия няма право да казва,нито публиката...това че горкия участник не чу - жалко много . Продукцията и водещия нямат право на подсказки,затова отиват да се пробват другите. Той водещия дори да е чул ножеше да каже друго, което да изхвърли участника. Стига с вашите пристотии нямат право на подсказки.

    Коментиран от #43

  • 41 Да питам мрънкачите тук

    9 4 Отговор
    А ако бвше му казал какво е чул какво щяхте да плямпате тук?
    Щяхте да го разкъсате от злобни коментари! Защото всеки казва, че трябвада се спазват правила и закони, ама...то това е за бал.амурниците а пък зз ако може да мина метър!
  • 42 В този дух!

    13 1 Отговор
    Възмутително е,когато Билалов подсказва тъпите начални отговори на някоя засукана хубавица,правейки се на Дон-Жуан...!А в случая се изгаври със знаещият,но ...- не засукан,като пластмасовите кухи лейки ...!!!
  • 43 днес

    12 3 Отговор

    До коментар #40 от "Взимаш":

    Това не е подсказване, а е повтаряне на дадения отговор от жокера. Може връзката технически да е лоша, може човекът да не чува добре - това не е причина водещият да се подиграва. Ако тоз Билалов бе повторил отговора, даден по телефона, не означава, че това е верен отговор. Ако участникът е сляп или глух - не може ли да участва?????? Невзрачно човече е този билалов.
  • 44 Име

    7 1 Отговор
    Това недоразумение на актьор и водещ няма грам достойнство. Няма такъв смешник лато този. Не казвам,че Ники ставаше повече.
  • 45 Име

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Зрител":

    И двамата са зле! Ама много зле!
  • 46 Правилно, Неко

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Нико Тупарев":

    Това беше бащата на Искра Ангелова от Нощни птици в БНТ.
  • 47 3333

    6 2 Отговор
    И на този както и на Орлин Горанов му поникнаха крила абе не ги гледайте и няма да се ядоствате то по бтв е повече рекламата
  • 48 кир Ливанчо

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Джаро":

    Според мен е Деси. Само тя е постовнно в Резиденцията.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Барбарон

    5 2 Отговор
    Значи за въпросите от "обща култура", където каките с празния поглед се чудиш как да ги насочиш към верния отговор може, а за използване на жокер със качеството на звука на играчка от зрънчо да се повтори не може. Хубаво се извинява Джаро, ама да не се беше извинявал на "цяла България".
  • 51 Босфор ТВ

    9 1 Отговор

    До коментар #36 от "Голем смях":

    Хич не е глух участника, а заглушен! Прцакаха си го "елегантно" !
  • 52 Анонимен

    7 2 Отговор
    Предаването се нарича стани за смях. Това важи за телевизията която го излъчва защото наградата е само 100 000 жалки левчета. Призовавам никой да не го гледа.
  • 53 √(n&Варна)

    3 0 Отговор
    Колко филии с мас е изял Б. Б. на 31.11. 1988 г. в 4-ри часа след обед?
    А. Една
    B. Две
    С. Три
    D. четири
    -------------------
    Ноември има 30 дни.
  • 54 Kristen

    3 0 Отговор
    Г-н Билалов не беше прав в самото представяне на госта.Вместо Велинов го прекръсти на Великов.
    Ако беше жена в тая игра щеше да и подсказва по някакъв друг начин.
    Специално за този жокер си мисля че може да се отпуснат още десет секунди!
  • 55 Крум Бъчваров

    3 1 Отговор
    Билалов помага само на нежния пол!
  • 56 Емил

    1 4 Отговор
    Вие тъпи ли сте или да? По договор Билалов няма право да каже какво е чул, ако участника не е чул това, което му е казал човека по телефона.

    Коментиран от #57

  • 57 Някой

    4 0 Отговор

    До коментар #56 от "Емил":

    Напротив,трябва да му каже какво е отговорил жокера, а участникът да си прицени дали ще ползва отговора .Случва се и да не чуеш добре,при напрежение.
  • 58 лора

    0 0 Отговор
    Очаквам с нетърпение въпроса ,, Как е името на внука на главният готвач на стола в парламента,,, за да се спестят пари от някой умен участник и да се откаже.
  • 59 Дотко

    1 0 Отговор
    това предавне във фризер ли се провежда ,че публиката е навлечена като хайдутин?