Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 11:28 8 287 9

С вибратори, но без телефони в "Ергенът"

  • ергенът-
  • вибратор-
  • телефони-
  • интересни факти-
  • любопитно-
  • подробности-
  • риалити шоу

Вижте не толкова известни факти за шоуто

За никого не е тайна, че "Ергенът" е международен формат, който има десетки успешни сезони из цял свят. Именно затова се разровихме, за да открием някои от най-малко известните факти около предаването.

Ето 7 от тях, събрани на едно място във Vbox7.com:

1. Само Ергенът получава хонорар

В чужбина има и предаване, в което жена трябва да избира измежду десетки мъже, но принципът е един и същ - хонорар получава само Ергенът или Момата (?!), не и кандидатите за тях. Говори се, че най-високо заплатената "ергенка" е била Емили Майнард, която е взела 250 хил. долара за участието си.

2. Участничките се обличат и гримират сами

Само в първия епизод на "Ергенът" участничките са гримирани от професионален гримьор и облечени от стилист. Във всички останали епизоди те сами се грижат за външния си вид.

С вибратори, но без телефони в
Снимка: Facebook / Ергенът

3. Много жени са си носили вибратори

Сексът в луксозната вила може и да е табу, но не и вибраторите. Участничка от сезон 18 в САЩ разкрива, че повечето от момичетата са си носили вибратори, с които да се забавляват през дългите и самотни нощи

4. Онези дни на момичетата се следят

В някои държави продуцентите са доста наясно с личните календарчета на жените и знаят коя кога е в цикъл. Тогава камерите са по-често около тези момичета, защото те са по-емоционални.

5. Не е задължително да видим предложение

Не всеки сезон завършва с предложение за брак. Въпреки това обаче в целия франчайз към момента има 12 двойки, които са щастливо женени.

6. Никой не яде на срещите

Защото никой не иска да гледа как се хранят хората вместо да си говорят. Освен това: във вилата няма готвач, момичетата сами се оправят с готвенето и прехраната. Интересен факт е, че статистиката показва, че претендентките масово качват килограми по време на участието си.

7. Без забавления

Във вилата няма музика, няма телевизия, няма интернет и телефони. Освен това няма и фитнес зала. Въпреки това на кандидатките им е разрешено да тренират, както намерят за удобно


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    15 2 Отговор
    В БГ формата не им трябват вибратори. Вечер ще идва група оператори да снимат едно друго риалити, само че за кирайския пазар.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Лорд Минчу

    24 0 Отговор
    Ергенът е най зле, само зяпа, мляскa, но нищо не може да изпpаcка ;))
  • 4 Ехото...

    19 0 Отговор
    Хайде на бас , че някоя селянка , ще реши да се муши , за да " изпъкне пред конкуренцията " ! Толкова им е интелекта !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 абе ха ха Хо

    11 0 Отговор
    В "Ергенътна Нико тЪпарев участничките не живеят във вилата а в хотел, само ходят на снимки там.Обаче ясно се вижда,че сами се гримират и обличат защото 99.99% са като от пазар на ромски булки.Не, че стилисти и гримьори който наемат побългарените продукции не ги гримират и обличат смешно.
  • 8 Rock

    11 1 Отговор
    Ергенът очарова повечето кандидатки с държанието си и отношението си към тях.Това не е нищо друго освен добре овладяно изкуство да съблазняваш.Ергенът има и осъзната красота Тези две неща дават увереност на ергенът и кара жените да изглупяват.Точно тези две неща ме отблъскват.Те са роля- както в предаването, така и в реалния живот.Галантността в един момент омръзва и тя...Мъжът е ловец и лесната плячка не му е интересна за дълго време.Онази, която плаче всеки път на церемонията трябва да знае,че най-0много сълзи са проляти от сбъднати мечти.
  • 9 струва ми се..

    3 0 Отговор
    ЧЕ е пазар на суетата,... едва ли някоя ще успее, но саморекламата Аз бях на това реалити... вдига рейтинга й
    Иначе, не знам с какво зрителя е впечатлен,... гледам го ако съм нощна смяна на работа... За мен танжовите двойки на лед на Ол.игри бяха в пъти по интересни,.. но и толкова малко даваха по ТВ