Last news in Fakti

3 Март, 2022 12:54 11 436 5

Емилия пуска последен дует с Денис Теофиков (ВИДЕО)

  • емилия-
  • дует-
  • поп фолк-
  • денис теофиков

Във видеото към песента участват звездите от сериала "Под прикритие'

Емилия поднесе удивителна изненада на почитателите си, както и тези на покойния ѝ колега Денис Теофиков. Веднага след неговата неочаквана кончина се заговори, че двамата имат подготвен проект, а съдбата му беше неясна. Денис доби голяма част от своята популярност приживе заради дуетите си с негови колежки, няколко от които именно с Емилия.

Все пак изпълнителката, която наскоро отново стана майка на момиченце, реши да послуша сърцето си и даде живот на този дългоочакван и многобюджетен проект, пише Шоу Блиц.

Звездата насрочи премиерата на последния си дует с Денис Теофиков, озаглавен „Пак ще се броиш“. Тя представи тийзър на видеото, като потвърди, че ще пусне клипа на 11 март 2022 г. от 11:03 ч. в канала ѝ в YouTube.

Мащабната продукция, реализирана като екшън, е с участието на едни от най-актуалните актьори в българското кино. Сред тях са Александър Сано, Михаил Билалов, Мариан Вълев и Кирил Ефремов - все звезди от крими сериала "Под прикритие".

Феновете на фолка моментално изригнаха с многобройни коментари в мрежата, като не крият високите очаквания към дуета и тъгата си по кончината на младия талант Денис.

"Ако можеше сега да го видиш… Зная че нямаше да има по горд човек от теб ! Единствен си и незаменим", пише неговият колега и приятел Антонио.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма правосъдие

    12 0 Отговор
    За съжаление нашата ,,неподкупна,, полиция констатира случая с убийството на Теофиков като самоубийство естествено срещу тлъста сума дадена от бащата на Алекса Ангелова наричан в криминалните среди и ромските махали - Боце !!!

    Коментиран от #5

  • 2 Display

    6 1 Отговор
    Да се смееш ли, да плачеш ли...........
  • 3 И после

    3 1 Отговор
    Се пуска .......
  • 4 абе ха ха Хо

    5 2 Отговор
    Тази и мъжа и арабин нямат никакъв срам нито уважение към починалите.Само парите ги интересуват.Момчето е жертва на клоаката чалга.
  • 5 асдасддас

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Няма правосъдие":

    Да, за съжаление е така.
    Сигурно е, че не се е самоубил точно толкова, колкото е сигурно, че Слънцето ще изгрее от Изток.
    НО.... според полициата - "по тялото не са открити следи от насилие". И ми става едно чудно - какви следи от насилие търсят по някой, бутнат от около 20 метра височина? Ами, извинявам се ама - разбивам ти главата с бутилка, мятам те от седмия етаж, и готово. Как ще намериш следи от насилие?
    Трябваше всички присъствали да минат през полиграфа...