Last news in Fakti

19 Март, 2022 11:15 3 431 2

Италианец ли сменя Токев в “Мастършеф 8"

  • мастършеф-
  • андре токев-
  • италианец-
  • марко лукиари-
  • жури

В последните месеци Марко Лукиари е като абониран за участия в bTV

След участието на Лео Бианки в четвъртия сезон на “Мастършеф”, догодина в шоуто може отново да се чува италански акцент. bTV мисли отново да вкара италианец в журито, пише "Уикенд".

В последните месеци Марко Лукиари е като абониран за участия в bTV. Телевизията още от есента залива ефира с негови включвания по всякакви теми, благодарение на което той става все по-популярен сред феновете на кулинарните тв формати. В същото време поддържа близки отношения с двама от досегашните членове на журито - Андре Токев и Силвена Роу.

 

Той е готвил на зведи като Енрике Иглесиас, Лара Фабиан и Ищар. Познава се и с почти всички знаменитости от родния шоубизнеса. Телевизионните участия не са му чужди, в предишния сезон на “Мастършеф” е водил мастър клас по средиземноморска кухня, така че би се вписал лесно в журито.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rock

    3 1 Отговор
    Свършихме се българите ли или не умеем да готвим...Perche Italiano?
  • 2 Цецобирата

    3 1 Отговор
    Токев е пич! Тия с милярдите стоят навън а хорицата с професии са вътре До кога ще е така