Last news in Fakti

19 Март, 2022 17:30 2 572 4

Портретите на Кейт Мидълтън тръгват на собствено турне

  • кейт мидълтън-
  • портрети-
  • турне

Портретите ще станат част от постоянната колекция на Националната портретна галерия

Портретите на Кейт Мидълтън тръгват на собствено турне - 1
Снимка: Shutterstock

Красивите снимки на херцогинята на Кеймбридж, направени от модния фотограф Паоло Роверси през ноември миналата година, бяха показани по случай нейния 40-и рожден ден на 9 януари тази година. Сега те започват своя обиколка из Великобритания, като ще се появяват на специални места, които имат връзка с кралското семейство.

Една от снимките ще бъде показана в Бъкълбъри, Бъркшир, където Мидълтън е израснала, друга ще бъде показана в университета „Свети Андрюс“, където тя и принц Уилям се срещат и се влюбват като първокурсници, а третата ще се появи в Ангълси, Северен Уелс, където двойката живее като младоженци.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Портретите в крайна сметка ще станат част от постоянната колекция на Националната портретна галерия, на която херцогинята е патрон. Преди повторното ѝ отваряне през 2023 година, снимките ще бъдат част от проекта Coming Home – национална инициатива, която поставя и портрети на известни личности на места, с които те са тясно свързани.

Черно-бялата снимка на Мидълтън, на която тя гледа наляво, ще бъде показана в църквата „Свети Джеймс“ в бъркширското село Пангбърн от 22 март до 5 април. От 7 април до 4 юни тя ще бъде поставена в Музея на книгата в Рединг, който е близо до болницата Royal Berkshire, където Кейт е родена през 1982 година.

„Църквата е приемала семейство Мидълтън като енориаши през няколко поколения, а Музеят на книгата беше избран поради близостта му до болницата Royal Berkshire, където е родена херцогинята“, се казва в официално изявление на Националната портретна галерия, съобщи tialoto.bg.

Прекрасната снимка на Кейт, на която тя носи червена рокля на Alexander McQueen, ще бъде показана между 13 юни и 30 септември в музея Уордлоу в университета „Свети Андрюс“, където тя и принц Уилям започват своята любовна приказка.

Третата снимка, на която херцогинята е с бяла рокля, се отправя към музея Oriel Mon в Ангълси между 16 юли и 2 октомври. Островът в северозападен Уелс е мястото, където двойката живее заедно в ранните си години след брака, докато Уилям е работил като пилот на хеликоптер към Кралските военновъздушни сили.

Никълъс Кулинан, директорът на галерията, каза в изявление, че „херцогинята на Кеймбридж е отдаден патрон на Националната портретна галерия от 2012 година насам, което отразява големия ѝ интерес към фотографията“. Той допълва, че е изключително щастлив да сподели прекрасните ѝ портрети от Паоло Роверси, поставяйки ги на място, което е важно за Мидълтън.

Обикновено Кейт е тази зад камерата, правейки снимки на трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Кралската двойка наскоро сподели нова семейна снимка по случай коледните празници.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иоско

    4 0 Отговор
    Тая ква е?
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Този фотограф успешно е затрил симпатичното излъчване и неподправения чар на жената.
  • 3 Мюмюн

    1 1 Отговор
    Таз хирцугиня е такваз секси мадама нищу чи е рудила три чавета на онзи ми.х.лю.зин има ляб вав нея цяла нощ можи да варти сучи и мачка змийчока ко ут туй чи гони 40те таман е вав разработка. Койту ни е сагласен сас мене хич хабер си няма ут жини и игри пот юрганя.
  • 4 НАТО ВЪВ ОТ БЪЛГАРИЯ

    1 2 Отговор
    ТАЗИ Е ТЪПА ОВЦА НЕ ЕИ Я НАТЯКВАИТЕ. С НЕИНАТА НЕКАДЪРНОСТ