Last news in Fakti

28 Март, 2022 12:58 4 624 3

Изгониха лаком клиент от ресторант

  • изгонени-
  • ресторант-
  • шведска маса-
  • клиент-
  • нахалник-
  • лакоми

Клиентът изял над 3 килограма скариди

Изгониха лаком клиент от ресторант - 1
Снимка: Shutterstock

Прекалено лаком клиент е бил изгонен от китайски ресторант с шведска маса в Чанша, провинция Хунан, след като е изял 1,5 килограма свински крака, 3,6 килограма скариди и други деликатеси. Нахалникът бил кулинарен блогър на име Кан, който веднага влязъл в черния списък на ресторанта.

А в английския град Торнаби, Северен Йоркшир, социален работник, уморен след нощна смяна в старчески дом, беше изгонен от супермаркет без обяснение, съобщи БГНЕС като цитира Metro.

49-годишният Матю Скоулс каза, че след работа решил да напазарува хранителни стоки на път за вкъщи. По думите му той кротко слагал различни стоки в кошницата си, сред които енергийни напитки и сирене, когато забелязал, че една от служителките го наблюдава внимателно, предава dnes.bg.

Когато Скоулс се приближи до рафта с алкохол, тя каза: „Виждали сме те тук преди и искам да напуснеш магазина веднага“. В отговор британецът попита какъв е проблемът, но вместо да обясни причината, поради която е помолен да напусне, жената продължи да повтаря, че трябва да си тръгне.

Разочарованият социален работник оставил кошницата и напуснал магазина. Той написал жалба до офиса на супермаркета, но не получил обяснение, освен информация, че персоналът на супермаркета просто не харесва начина, по който пазарува.

Шоулс призна, че никога не е крал нищо и единственото нещо, което според него може да привлече внимание в поведението му, е силното изтощение след смяната. Сега мъжът и семейството му вече не ходят в този супемаркет.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПП (Продължаване Прайда))

    16 3 Отговор
    "...персоналът на супермаркета просто не харесва начина, по който пазарува." Ето ви европейска демокрация и ценности в действие! Това ни дойде до главата!

    Коментиран от #2

  • 2 Човек

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПП (Продължаване Прайда))":

    Абе имам чувството, че в статията не е дадена баш цялата информация.
  • 3 YUI

    4 1 Отговор
    Три реда за заглавието и 30 реда за друго? Ясно сте отдавна с клик байт материалите.