Last news in Fakti

1 Април, 2022 10:33 2 143 17

Луна продава лични вещи

  • луна-
  • поп фолк певица-
  • лични вещи-
  • разпродава

Не е ясно какво стои зад решението ѝ

Луна продава лични вещи - 1
Снимка Архив: БГНЕС

Лични вещи, златни статуетки и аудиокасети продава Луна. За новия бизнес ход, който по принцип е знак за финансово отчаяние, призна самата певица, цитирана от Стандарт.

Певицата обяви, че търси нов собственик на златния скункс, който получи от Боби Ваклинов в предаването "Господари на ефира". Тя бе отличена за това, че прояви агресия в риалити формата "Биг Брадър" през 2017 г., и то само пет дни преди големия финал на шоуто. Луна изпадна в необуздан гняв, когато ямболията Динко Вълев ѝ счупи очилата. За постъпката си чалга звездата бе наградена със скункса, който сега може да бъде в ръцете на нейния най-голям почитател.

"Всичко, което продавам, е специално за моите верни фенове, които искат да притежават нещата ми", сподели Луна. Изпълнителката разкрива, че ще се раздели с всички свои вещи, които касаят личната ѝ колекция.

Освен златния скункс фолкпевицата продава и най-ценните си награди, които е получавала през годините. Те са лимитирана серия, тъй като са само по една-единствена бройка. Всеки желаещ може да си закупи и един от дванадесетте нейни албума.

"До няколко дни ще пусна в социалните мрежи и обложки на касетки и дискове с най-големите ми хитове. Те са до изчерпване на количеството. Най-вероятно ще има много желаещи, но за съжаление няма да стигнат за всички", допълни Луна.

Защо е решила да разпродава и какво ще прави със събраните пари, засега Луна не каза.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 За колко си продава ............

    14 1 Отговор
    Най- милото
  • 3 Хахаха...

    18 1 Отговор
    Изпаднала е жената в нужда.Щом го обърна на битак яко е закъсала

    Коментиран от #16

  • 4 и кво от това?

    11 0 Отговор
    Като не можа да стане президент да хване голямата заплата, така е.
  • 5 SCH JVLIVS II

    12 0 Отговор
    Артисти с талант не стигат до финансово отчаяние ,ако се случи на стари години не са знаели как да управляват парите си и са харчили с пълни шепи. А тази дама е едно нищо, бездарница лошото е че си е повярвала, да се запише на борсата и да тръгва на работа все ще я наместят я камериерка я касиерка или да нарежда витрините на Лидъл за това не се иска диплома пък и на нейните години

    Коментиран от #8

  • 6 сила

    12 1 Отговор
    одърте и вече не може да се продава тя.......ех,старост нерадост бягайте крачета на битака
  • 7 Идън

    11 1 Отговор
    Луно, да не си се взела за някоя световноизвестна музикална звезда... Я да си прибереш евтините боклуци... Истинските музиканти го правят- но при теб е смешно. Какво си завършила и къде си пяла... На Миланската скала или Роял Албърт ... Имаш ли представа въобще от ноти или я караш на самотек и самоук... Имаш ли смелостта да се покажеш без да си напудрена и без изкуственяците по теб... Щото е лесно ако имаш пари да го докараш на аутфит и фейс...
  • 8 Rock

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "SCH JVLIVS II":

    А къде е дамата? Това на снимката само като го погледна се чудя до къде може да стигне в малоумието си... и какво се крие зад фалшивата усмивка на Лухче...- то...

    Коментиран от #10

  • 9 Пич

    10 2 Отговор
    Най скъпи ще са гащурите , защото които ги купи , и ги закачи в хола , десет години в дома му няма да влизат хлебарки , паяци и стоножки !!!
  • 10 SCH JVLIVS II

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Rock":

    😂🤣 Уникални са феномени нашите фолк диви няма такива в цял свят,по лошото е че живеят с нагласата внушено им е стават за певици .Стават до толкова колкото да пее на някой сватба с оркестър едно време ,така беше не знам дали още съществува тази традиция ,цялата махала разбира кой се жени 🤣 Мисля че вече българина е над тези неща /еволюция/ и е станал европейски гражданин и това вече не е традиция знам ли

    Коментиран от #12

  • 11 СЛОНА

    4 0 Отговор
    АЗ ИСКАМ ЗЛАТНИ СКУНКС ,САМО АКО Е ОТ ЧИСТО ЗЛАТО.
  • 12 Rock

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "SCH JVLIVS II":

    В тубата има записи на сватби- една ми напълни душата. Младоженците и гостите бяха от някакъв танцов състав и играеха народни хора. Почти във всяко по малко селище имаме читалища с танцов състав и някои младежи играят в тях. Правеха се различни събори и надигравания преди пандемията... Дано животът тръгне пак...

    Коментиран от #13

  • 13 SCH JVLIVS II

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Rock":

    Дал Бог не вярвам идва нов вариант на корона по лош от омикрон вече има познати,отделно и украинските мигранти колко вирус принесоха чакай скоро информация. Ами тези отрови всеки ден Русия-Украйна, пясък от Сахара, радиация .Не виждам надежда, иначе е хубаво и младите да се събират да слушат музика в парка си правят шоу брейк , рап ...нещо интересно ,сърф училище .Празника на музиката много яко е в цяла Франция само да не ни сложат под карантина пак и с маските ,остава ни само надежда

    Коментиран от #15

  • 14 абе ха ха Хо

    7 0 Отговор
    "Затичал се някой за боклуците и.
  • 15 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "SCH JVLIVS II":

    Важното е да живеем с надеждата за по- хубаво. Нека мислите ни бъдат хубави- това е спасението. Предаде ли се човек на мрачни мисли- той вече не живее- той съществува. Нищо не е по- страшно от самия страх.
  • 16 Иху ахо...

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха...":

    после тихо.
  • 17 Мдаааа...

    2 0 Отговор
    Тая преди време се беше "изнесла" у Дубай,пускаше гордо снимки у фейса ,ама явно и харабите не оценяват лачената чанта дори,когато булката е станала теб И.