Необходими продукти:
500-600 грама пилешко филе
2 яйца
200 мл прясно мляко
2 скилидки чесън
50 грама брашно
сол, пипер и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете пилешкото на малки късчета, а след това го пуснете в блендера. После добавете 2 яйца, 200 мл прясно мляко, 2 скилидки чесън, 50 грама брашно, сол, пипер и подправки на вкус и смесете до получаването на хомогенна смес.
Сложете тиган с олио на котлона и когато то се затопли, започнете с лъжичка да отсипвате по малко от сместа. След 3-4 минути обърнете, пише jenata.blitz.bg.
Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА