Last news in Fakti

20 Април, 2022 15:31 6 339 5

Алекс Енева сподели жарки СНИМКИ от Малдивите

  • александра енева-
  • алекс енева-
  • бебо халваджиян-
  • горещо-
  • малдивите-
  • екзотични-
  • екзотична почивка

Любимата на Бебо Халваджиян си спомни за последното пътуване на семейството до горещата локация

Не е тайна, че каквото и да правят, където и да ходят, членовете на семейство Халваджиян винаги се връщат до лазурните бреговете от фин бял пясък на Малдивите. Алекс Енева се е припичала под жаркото слънце на островите неведнъж, но въпреки това, при всеки удобен случай, тя предпочита да се върне и да се потопи отново в кристалните води на Индийския океан, вместо да се впусне в изследването на нови и непознати географски ширини, пише life.dir.bg.

В днешни дни Енева се намира у нас, работейки усърдно над хореографиите на танцьорите си в популярното предаване за имитации "Като две капки вода", но преди дни тя сподели в социалните мрежи поредица от непоказвани досега снимки, заснети през последната им семейна почивка от най-малката азиатска държава. Всеки от кадрите, които тя показа на своите последователи в Инстаграм, е зареден с жарки емоции, подклаждат все по-силно желанието за задушното лято. Макар до официалното пристигане на горещия сезон да остава поне един месец, най-оптимистичните прогнози на вещите метеоролози ни казват, че у нас ще е студено и дори ще има дъжд по Великден.

В постовете на Енева от друга страна е пълно със слънчеви лъчи и широки усмивки в изобилие, заразяващи зрителите с добро настроение, пренасящо ги на повече от шест хиляди километра разстояние, където винаги е достатъчно топло. Високите температури там се усещат в кадрите на снахата на телевизионния продуцент Маги, тъй като тя разкрива на тях добре поддържаната си и стегната фигура, позирайки пред фотографския обектив по червен бански от две части.

Без значение дали показва как закусва край множеството палмови дръвчета в близост до крайбрежната ивица или как плува в естествения басейн, няма съмнение, че Алекс радва своите последователи в платформата, карайки ги да копнеят градусите и у нас осезаемо да се покачат, за да могат да се отдадат на вълнуващи преживявания. Въпреки че не би било никак чудно, ако гледайки публикациите ѝ, някои от тях са решили, че не могат да чакат повече, стягайки куфарите си с намерението да се отправят към първата екзотична дестинация, изскочила в съзнанието им.

Силно впечатление на феновете на Енева направиха последните изображения, които тя качи в профила си преди ден. На тях се вижда как тя, заедно с двете ѝ деца - Еди и Кая, хранят жираф. Наследниците ѝ изглеждат наистина запленени от бозайника, който е най-високият съществуващ животински вид на земята. Разбира се, коментарите под поста бяха изпълнени с множество комплименти.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Многознайко

    10 0 Отговор
    Дреме ми за тая пача
  • 2 Герак Митко

    11 1 Отговор
    Ако на Бебо фамилията не беше Халваджиян, щеше да реди картофи в Кауфланд. А Алекс, малдивите щеше да гледа само по Nat Geo.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    8 0 Отговор
    Тази коя и какво ни интересува къде си разнася гащите.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.