Last news in Fakti

24 Април, 2022 08:29 1 772 1

Топ 6 ситуации, които ви карат да се съмнявате в партньора

  • ситуации-
  • връзка-
  • съмнения

Кога в една връзка нещата започват да се объркват?

Топ 6 ситуации, които ви карат да се съмнявате в партньора - 1
Снимкa: Shutterstock

Има много неща, които могат да попречат на една връзка. Понякога изглежда, че съвсем малко ни липсва за постигане на идеала, но винаги сякаш нещо пречи. Например, ако любимият човек е емоционално недостъпен. В този случай не ви се иска да се „отваряте“ и да инвестирате във връзката. Психолозите сега ще ни запознаят с някои често срещани ситуации, които могат да нанесат сериозен удар върху чувствата и да ви накарат да се съмнявате в партньора.

Кога в една връзка нещата започват да се объркват?

Изброяваме 6 основни ситуации, след които отношенията много често се разпадат.

Партньорът е емоционално затворен в себе си

Струва ви се, че крие нещо от вас. Но дали е така? Може би той просто преживява труден период и се нуждае да прекара малко повече време сам със себе си.

Партньорът не иска да говори на болезнени теми

Струва ви се, че любимият мъж не иска да чуе вашите признания и не иска да ви се довери напълно. Веднага започвате да си мислите, че чувствата му към вас не са толкова силни, колкото сте предполагали. Всъщност може да се окаже, че подсъзнателно избягвате разговора и сами саботирате нещата, просто, например, защото не желаете да чуете отговори, които не ви харесват.

Думите на партньора не съвпадат с действията му

Той казва едно, но на практика всичко се оказва съвсем различно. Мъжът постоянно казва, че иска да свърже живота си с вас завинаги, но всъщност не предприема никакви стъпки това да се случи. Тук може да се окаже, че вашите очаквания са просто твърде високи и изисквате от партньора си това, което той не може да ви даде.

Вашият партньор крие нещо

Често отменя срещи, намира какви ли не извинения. Започвате да подозирате, че просто ви мами. Но вместо да се настройвате веднага на негативна и кавгаджийска вълна, е важно да си поговорите спокойно. Бъдете по-открити и му споделете това, което ви притеснява.

Мъжът е загубил интерес към вас

Виждате, че очите му вече не светват, когато ви види. И от тях не струи толкова нежност и топлина, както в началото на връзката. И при това не по ваша вина. Да, има една категория мъже, които се интересуват от връзката точно до момента, в който завладеят жената. Тогава се отегчават и преминават към нов обект, когото искат да „уловят “. Това е типична нарцистична манипулация. Не бива да си хабите нервите за човек, който не ви цени.

Партньорът не е готов на компромис

Той винаги е критичен, отстоява позицията си, абсолютно не иска да прави отстъпки.

Какво да правите? Говорете. Диалогът е единственият начин за решаване на всички проблеми в една връзка. Повярвайте, разговорът може да направи чудеса!

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз имам

    9 0 Отговор
    Четири брака ! Единственото решение , е да бъдете бдителни ! Ако оставите сигналите да минават покрай вас , житните ще ви изненадват по един и същи начин ! Бъдете безкомпромисни ! Събирате и парцалките - и при мама ! Който ви е предал веднъж , ще ви предаде пак ! Балъците биват принуждавани да оставят собствените си деца , заради тези на някоя си , от предишните и истории !