Last news in Fakti

25 Май, 2022 20:18 3 916 7

Половинката на Джейсън Стейтъм последва тренда с кърмещите майки в социалните мрежи (СНИМКИ)

  • роузи хънтингтън-уайтли-
  • джейсън стейтъм-
  • кърмене

Блондинката никога не се е свенила, да се показва полугола, така че едва ли сега ще се спре

Моделът Роузи Хънтингтън-Уайтли се присъедини към тренда в социалните мрежи с кърмещите майки със серия от свои снимки, на които храни своята рожба.

Съпругата на актьора Джейсън Стейтъм обаче запазва поне частица благоприличие, като не ни дава близък кадър на процеса.

Личното ни мнение все е такова, че кърменето е нещо толкова лично, че би било добре да остава достояние единствено в най-тясната семейна среда, но кои сме ние, че да критикуваме.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 даааа

    7 10 Отговор
    Браво, истинска жена!
  • 2 Зззз

    11 2 Отговор
    Когато имаше ценности такива които кърмеха насред паркове и градини бяха само брат,четките ама сега срам и свян са забранени ценности.
  • 3 Непорочната Мома

    3 4 Отговор
    Иска ли някой да го кърмя, чудесна и детегледачка съм имам сертификат от института на бавачките. Офертата е за гр. София
  • 4 Непорочната Мома

    2 3 Отговор
    Тази вечер ще се раздам максимално за всички батковци. Изпълнителка на желанията и то безплатното, заради месец май, че много оборотна и работлива.Френски целувки муа муа муа..
  • 5 БъззЗззз 🐝

    2 1 Отговор
    хи хи 😂 модерната Мадона Лита kартина, рисувана от Леонардо в периода 1490-1491 година. Мненията на критиците относно авторството ѝ са разнопосочни има хипотези, че картината е нарисувана от някои от учениците на Леонардо – Джовани Болтрафио или Марко д’Оджоно.
    Какви ли не снимки правят от скука не нужно цял свят да гледа лични снимки и изобщо дали наистина кърми не е ли със силикон мисля че е вредно
  • 6 В лицето

    6 1 Отговор
    е жив звяр. И що за простотия са си правиш селфи, докато храни детето си? Лошо, много тъпо.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.