Last news in Fakti

28 Май, 2022 12:16 29 700 5

Илиян Найденов проговори за отношенията си с Алекс от "Ергенът"

  • илиян найденов-
  • александра гърдева-
  • ергенът-
  • двойка

Снимка от парти, на която изглежда сякаш двамата се държат за ръка, разбуди слуховете, че Алекс и Илиян са двойка

Бившият мъж на Джулиана Гани - Илиян Найденов опроверга, че има връзка с Александра от „Ергенът“. Упоритите слухове за близките им отношения тръгнаха от снимка от столичен клуб, публикувана в социалните мрежи. На фотоса изглежда сякаш двамата се държат за ръце. Найденов обаче обясни, че това е снимка от рождения му ден, на която той поканил участничката от риалити формта. Алекс обаче му казала, че същата тази вечер ще бъде с най-желаният ерген у нас. Поради тази причина Илиян поканил и него „на драго сърце“ разяснява той в профила си в социалните мрежи.

„На снимката Алекс просто небрежно е сложила ръката си върху единия ми крак, защото сме нагъчкани на сепарето като сърдини. Другата ми ръка е сложена върху другия ми крак, с нея държах пура и снимката така е изрязана, че изглежда така сякаш сме се хванали за ръце. Ние сме просто добри приятели, така да кажем“, обясни още собственикът на фитнес център, както той държи да го наричат.

На сторито той още изказа възмущението си, че медиите пишат и го наричат фитнес инструктор. „Стига сте писали, че съм фитнес инструктoр, защото това е малко нелепо, тъй като е пределно ясно и видимо от ежедневието ми и всичко което качвам, че не съм“, отбеляза Найденов, който освен че държи собствена зала се занимава и с така популярния напоследък нутриционизъм. Допълни, че „това, че имам фитнес център и да кажете, че съм инструктор е все едно най-добрият ми приятел да има дискотека и ние да кажем, че той е дижей, барман или хост“.

Той също така отбеляза, че „журналистите у нас се представят на толкова ниско ниво, че са пробили дъното“ и заяви, че ще даде 100 лева на първия журналист, който „скалъпи една кадърна статия“. Също така обеща, че ще сподели съответната статията, за да достигне до колкото се може повече хора, пише Телеграф.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Зара

    9 18 Отговор
    Е няма край с тая Алекс...тоя Илиян да я вземе и да се свършва вече...писна ми от тая ..имитация на жена...това няма как да е една истинска жена...за мен е манячка
  • 3 Петърчо

    6 16 Отговор
    И за мен е така...много лоши впечатление направи тази ..още с сядането до Виктор..стиска очите и почва да се целува мн грозно...по точно се забизава не целува..мн грозно ..много отвращава ме
  • 4 Надежда

    8 8 Отговор
    Много се приличат, устните им еднакви, явно са били при един и сьщият хирург
  • 5 Анонимен

    0 0 Отговор
    От Зара до Алекс има разлика. Зара спа, а Алекс не. 100 манекени Христо си отиде Зара. От хойкане по мъже си страшилище. Става за бустана.