Last news in Fakti

8 Юни, 2022 10:45 2 961 11

Колеги на Мария Бакалова коментират ролята ѝ в "Пазители на галактиката 3" (ВИДЕО)

  • мария бакалова-
  • марвел-
  • пазители на галактиката 3-
  • колеги-
  • коментар-
  • роля

Каква ще бъде ролята на българката в „Пазителите на Галактиката 3“ остава тайна

Колеги на Мария Бакалова коментират ролята ѝ в "Пазители на галактиката 3" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Българската актриса Мария Бакалова е новото попълнение в киновселената на “Марвел”. Тя ще участва във филма “Пазители на галактиката 3”. Според световни медии българката е получила ключова роля в лентата, пише NOVA

Засега сюжетът се пази в тайна.

Киновселената на “Марвел” не е трудна за разпознаване.

Това е свят на супергерои. Една от перлите в короната на „Марвел“ са американските фентъзи филми „Пазители на Галактиката“.

Очаква се третият филм от поредицата да излезе на екран догодина. Режисьор на лентата е Джеймс Гън. С негова публикация в Twitter стана ясно, че Мария Бакалова ще получи ключова роля.

А в свой пост българската актриса сподели вълнението си от проекта с думите: „аз съм най-развълнуваният човек на света“.

Мина Милева е един от режисьорите на филма „Жените наистина плачат“, в който участва и Мария Бакалова. Казва, че в лентата ѝ актрисата е демонстрира повече от просто природен талант. Затова било въпрос на време българката да направи нов скок към върха в киноиндустрията.

„От един нискобюджетен филм, като нашия - „Жените наистина плачат“, тя се изстрелва в най-високото ниво, най-платения франчайз изобщо в света някога“, казва Милева.

Ивайло Пенчев е друг от режисьорите, които познават работата на Бакалова от първо лице.

„При Мария има, някак си, особен чар. Камерата, първо, много я обича, и второ, тази амбиция за работа – да се докаже, нея нищо друго не я интересува“, споделя Пенчев впечатленията си за Бакалова.

Актрисата участва в снимките на филма „Като за последно“, когато получава шанс да се яви на кастинг за „Борат 2“. Именно Пенчев ѝ дава благословията си. „Първо се наложи да говоря с нейния мениджър и да бъда убеден в това, че тя ще се върне на моите снимки, защото това беше по средата на филма. Не съжалявам, защото тя успя да се пребори със страшно много конкуренция“, спомня си Пенчев.

Каква ще бъде ролята на българката в „Пазителите на Галактиката 3“ остава тайна.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    8 3 Отговор
    И с какво е известна “актрисата” от Бургас,освен с номинирането? Сега я рекламират във филм с изцяло компютърна анимация и ще играе пак без реплика!

    Коментиран от #7

  • 2 Може

    3 2 Отговор
    Има тайна роля на декор в детското не сириозно филм че
    Което не се цели в награди. Навремето и предложиха да стане ко продуцент но нещата така и не станаха.
  • 3 Телевизор

    5 3 Отговор
    Ще го гледам ако е гола.
  • 4 Той

    8 1 Отговор
    Сериозно ли това е новина от такава значимост, че да я пуснат в новинарската емисия? И пак се изредили всичките й познати да коментират. Взе да става наистина смешно вече.
  • 5 Торашко

    8 1 Отговор
    Ще играе пето степенна роля без една реплика. Иначе е голяма актриса!
  • 6 Ричард III-Гърбавият

    3 1 Отговор
    Винаги е голямо събитие за българските медии когато господаря е изтървал не оглозган кокал и е позволил на прислугата да започне да гложди. Или е подарил наръфано бутче на обслужващ персонал.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 кухилюде

    1 6 Отговор
    Боже,това не са българи....няма как,толкова подла,угнетена,неблагодарна,омерзена нация да са българи.Повечето не сте достойни п р ъ днята да и душите...,не сте сложили тухла в/у тухла цял живот,взели да коментират ролята на момичето.Филма изкара 2 милярда долара и е гледан от толкова души на Земята,те...еди каква си щяла да и бъде ролята,майко мила.Не ка дър ници.

    Коментиран от #10

  • 9 Русенец

    5 0 Отговор
    Отново питам: Колко статии пуснахте за Маргарита Ибрахимова (Рита Уилсън)?
  • 10 Русенец

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "кухилюде":

    Когато се опитват да ти наложат кумири насила, проповядващи новото нормално, само онези с акъл могат да критикуват. Останалите пляскате в хор, доволни от наложените ценности.
  • 11 Гост

    4 0 Отговор
    Аз знам каква роля ще има ще продава дамски продукти в извън земна аптека наречена Борат .