Last news in Fakti

13 Юни, 2022 20:12 13 381 9

"Ергенът" сложи край на спекулациите: Имам приятелка от три месеца, не преди предаването

  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • гадже

Стоянов е категоричен, че много от твърденията по негов адрес в мрежата са неточни, но нямал никакви намерения да влиза в "обяснителен режим"

Виктор Стоянов, който за отрицателно време се превърна в една най-обсъжданите личности в България, най-накрая призна от кога е с настоящата си приятелка Мария Тарашманова. И също така отговори на обвиненията, че е бил обвързан в "Ергенът" и всичко е било фалш.

"Имам приятелка от три месеца, не преди предаването "Ергенът". Не смятам обаче да опровергавам всяка "новина", която излезе, защото не виждам причина да го правя. Така или иначе хората говорят, каквото си решат.", заявява чаровникът пред "България днес".

Стоянов е категоричен, че много от твърденията по негов адрес в мрежата са неточни, но нямал никакви намерения да влиза в "обяснителен режим", тъй като го намирал за безсмислено.

Единственото уточнение, което направи, е че двамата с Алекс Гърдева, която беше неговата фаворитка в шоуто, не са имали никакви близки отношения след края на снимките.

Мария от своя страна не е коментирала публично връзката си с Виктор, но пък не пропусна да сложи всички силиконки в малкия си джоб, като изтъкна, че се чувства достатъчно красива и без грим и няма никакви корекции по себе си. За съжаление, повечето участнички в "Ергенът" далеч не могат да се похвалят със същото.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дилдо

    27 0 Отговор
    Тоя зорлем го направихте известен. Ама нищо, пак ще потъне в забрава
  • 2 мечо

    19 0 Отговор
    Тоз главата му по-малка от бицепса.
  • 3 Анонимен

    13 2 Отговор
    Щом момичето има снимки в народна носия, значи е свясно. Да я взима и да не се чуди.
  • 4 До Виктор

    10 0 Отговор
    Къв обяснителен режим да влизаш като ти е невъзможно да вържеш едно сложно изречение, нито пък имаш интелектуалният потенциал да обориш истините, които ти удобно приемаш за лъжи...
    Дребен селски хитрец, който си мисли, че всички сме "умни" като него, завалията.
  • 5 Ахххх

    13 2 Отговор
    Тоя е толкова тъп и фалшив, че няма накъде повече. До вчера създаваше умишлено мистерия дали е във връзка с Александра, щото така му изнасяше, че се беше поосрал накрая, а когато на всички отдавна стана ясно, не не са заедно, той реши да ни се "разкрие"... Точно поведение на жалък мишок. Самовлюбен, при това...
  • 6 Тоя съсухрен мискул пак ли ?

    10 0 Отговор
    Какви спекулации, бе ? То само ти спекулираше, използвайки Алекс за чистене на имидж.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Умната

    0 0 Отговор
    Мъжка кифла